minkenen kooteepees, zaka kohta inf puudub
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustFlorakad on vait... Keegi ei räägi midagi... Tahaks flora esifännidelt teada kellele meelsamini kaotaksite kas Levadiale või KaljuleFC Flora
Kommentaar
-
Ma ei näinud eile mängu, olin tööl, aga nüüd on eri kanaleist enamvähem tervikpilt kokku saanud sellest, mis toimus. Ja ausalt öeldes ei näe ma mingit põhjust optimismiks. Paide ämbrissetagumine on nüüdseks minevik, vähemuses Kaljule läbi häda ära löömine ka. Eile oli vastas esimene tõsine oponent ja kohe oli sitt leivakotis kah.
Lelov teeb (minu jaoks üle ootuste) head tööd. Aga on kaks asja, mida nüüd juba kuues voorus on näha: realiseerimine on null, täielik absoluutne ümmargune null; ja endiselt kestvad ebakõlad keskväljal. Post, Prosa on rivist täiega väljas, möödunud hooaegade Jürgensonist platsil vaid hale vari. Hullult tööd on vaja teha enne järgmist liidrite heitlust. Tänasele Florale ausalt öeldes ei pakuks isegi pronksi, aga hüva, pole veel murulegi saadud. Ootame, loodame, usume.
HJK-ga peetud täismäng enne Levaga kohtumist on veidi arusaamatu. Kahtlustan, et osalt selle nahka läks ka see laupäevane mäng.
Kommentaar
-
Tere!
Kas keegi lindistas eilse telemängu plaadile või kõvakettale?
Oleksin huvitatud.
Pakkumised postkasti või meilile joonaskuusemae@gmail.com.
Ette tänades
Joonas.
Kommentaar
-
Algselt postitas vaatleja22 Vaata postitustHJK vastu mängisid põhikoosseisu mehed ainult ühe poolaja. Kui see nüüd jalad pehmeks teeb siis on ikka jama küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustminkenen kooteepees, zaka kohta inf puudub
Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel
Kommentaar
-
Ah, probleemiks Florale oli lihtsalt Levadia hea mäng, mis meenutas vägagi superkarikamängu kaljuga, kus umbes samas stiilis 3:0 võit võeti.
Kaasa aitas ka kohtunik, kes ei eemaldanud Levadia mängijat, kas see oleks midagi muutnud? Võimalik, sest teise poolaja alguses sai Flora ikka tugeva surve peale. Aga nagu ma hooaja eel ennustasin, on Levadia siiski peamine soosik tiitlile.
Kommentaar
-
Algselt postitas ZanniN Vaata postitustTransfermarkti järgi müüdi 0.4 miljoni eesti Gruusia klubile Sioni Bolnisi.
http://www.transfermarkt.de/en/zakar...er_139040.htmlBVB - Vaprus
Kommentaar
-
See info oleks kõik väikese kodukaid mööda kondamisega täiesti leitav, aga pole hetkel aiga, seega: ae, Kesa!
Pane palun kirja Flora, Levadia ja Kalju meeskonna info viimase paari vooru platsil käinud koosseisude keskmiste ja mediaanvanusega.
Lihtsalt tekkis huvi, sest üldiselt on valitsemas mulje, et Flora ja Leva on tippklubide kohta suht noorukeste koosseisudega. On's seal terake tõtt ka?
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustSee on "Market Value", üleminek siiski "free transfer".Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel
Kommentaar
-
no sellega ei saa vaielda. kui arvestada veel, et mitmel pool võeti sõna, kuidas sihid on ka euroopa pole suunatud. isegi selline nibin-nabin liigavõit oleks tegelikult kergemat sorti läbikukkumine mu arust. mitte et teiste kohta midagi halba tahaks öelda või alahinnata, aga kui tood nii suure hunniku välismängijaid ja lisaks on koondise kogemusega mehed, siis peaks ikka noortekoondislastest soliidse vahega üle olema.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar