Algselt postitas Mällar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Üleminekud, laenud, erru minekud jne...
Collapse
X
-
Ja huvitav mitu mängu ta seal ridades kirja sai kah? Uuri välja ja tule siis tagasi!Algselt postitas Aula Vaata postitustHooaja algul oli ta minu meelest TJK Legion II nimekirjas.
Kommentaar
-
Ega eelmist lehekülge ka nagu vaadata ei oska/viitsi?Algselt postitas Robi. Vaata postitustmingi väikestviisi nali v ? mis ta seal floras teeb siis ? igastahes kuskil nimekirjas ta küll pole .
Kommentaar
-
Kle tõesti, ma lihtsalt mainisin sa lähed pöördesse kohe. Siin foorumis mingi suht palju närvihaigeid ma vaatan.Algselt postitas Mällar Vaata postitustJa huvitav mitu mängu ta seal ridades kirja sai kah? Uuri välja ja tule siis tagasi!
Ei mänginud ta seal ühtegi mängu jalgpall.ee andmetel.
Kommentaar
-
see on jah FK Ma˛eikiai mängija. sillamäel oli paar ründavat mängijat ka katsetel (nagu juba allpool mainitud) aga hetkel tundub et nendes ei olda veel kindlad, kuigi Askerov tegi isegi treeningmängudes skoori.Algselt postitas sosku Vaata postitustViimast infot
Bert Klemmer Flora-2 -> FC Viljandi
Sillamäe on hankinud ühe Romans Gladilins nimelise Läti passiga kaitsja.
Kommentaar
-
Lõpetas mängimise juba mitu aastat tagasi ja läks vist Norrasse tööle. Edasine info puudub.Algselt postitas Aula Vaata postitustAndrei Savotskin
Kommentaar
-
Vabandust, lõin ta nime google ülesse ja seepärast mulle torkaski see parandus silma, kuigi ma seda ei täheldanud -.-Algselt postitas 17 Vaata postitustkatsu ikka nimega pihta saada, poiss on Thorwald-Eirik Kaljo, registreeritud kogu hooaja jooksul Sörve nimekirja ning on hetkel kuu lõpuni välismaal.
Tänu sulle ja sosku´le info eest muidu
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar