Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti karikas 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Äge, nädalavahetusel II liiga Soe külas, Tarvastu-Elva 187 pealtvaatajat.
    Elva käis välja veksli, et kodumänguks loodavad publikut üle 200, kuniks Eesti jalgpall pole tiblavaba ja klubid iseseisvad, jäävadki publikunumbrid vinduma, tooge või mõõku neelavad karud publikut meelitama...

Muuseas 1939 a. karikafinaalis oli kohtunikuks Evald Tipner ise, tea kas mees pöörab hauas ringi kui temanimeline karikas pidulikult tibladele pihku pistetakse?

Kle kas sa sellest tibla värgist ikka üle ei suuda saada? Teeme venelaste vaba meistriliiga ja siis langeb see tase veel madalamaks! Sinust ikka ei saa üldse aru,ega sa vist ei ole ka kõige truum eesti koondise toetaja
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
      Kle kas sa sellest tibla värgist ikka üle ei suuda saada? Teeme venelaste vaba meistriliiga ja siis langeb see tase veel madalamaks! Sinust ikka ei saa üldse aru,ega sa vist ei ole ka kõige truum eesti koondise toetaja
      Noh, siis tõuseb tiblavaba, iseseisev Koeru SK Meistriliigasse ja katki pole midagi
      Publikunumbrid ja vuti populaarsus kindlasti tõuseks.
      Pisike eestikeelne Koeru aleviku III liiga klubi on populaarsuselt pea sama kui kui tiblalinnast ML klubi ja karikafinalist Narva.
      See on point, tibla ei huvitu Eesti liigavutist, nahhui neid tiblaklubisid siis Eesti vutti vaja.
      Suunaks Jalkaliidu kaudu papi ja arengu Tartu, Pärnu ja mujale, kus eestikeelset huvipotentsiaali rohkem,.

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
        Torkaks vahele, et kas Flora särgis isik halvustas kuidagi Eesti Jalgpalli? Romario jutust küll sellist muljet ei jää. Äkki nad hiljem jätkasid teemad Eesti liiga ägeduse üle? Praegu löödi nad risti puhtalt ühe kuuldud vestluse lõigu põhjal. Lame ütleks ma.
        Enam rohkem mööda vist mõista ei anna.

markofkin ütles väga vahvalt ja õigesti kogu mõtte ära.

Kommentaar

Võta kasvõi üks Flora fänn kes toetab samal ajal ka Leverpooli ja Reali. Tema FB kontol on palju sõnevõtte nende kahe viimase meeskonna suunas, kuid ma ei mäleta millal seal nägin mõnda sõnavõttu Flora kohta, mis peaks esimene armastus olema.

Selgita Romario, et miks see nii on ?

Kesa on nagu mingi katkine plaat mis jaurab sellest publikust ja tibladest.

Teda ei koti ju see, et kui need nn tiblade satsid maha võtta siis tase langeb meeletult ja meie koondis ei saaks enam tasemel mängijaid ei florast, fc viljandist, koeru jk-st ega ka welcost.

Need nn tiblade satsid just tõstavad konkurentsi ja taset. Mida teeks Flora näiteks ilma nn tibladeta? Floras on nii mõnigi tibla mänginud: Svets, Jahhimovits, Masitsev, Kulik, Pedõk, Veis, Taar, Baranov, Belov, Prosa, ...

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
            Võta kasvõi üks Flora fänn kes toetab samal ajal ka Leverpooli ja Reali. Tema FB kontol on palju sõnevõtte nende kahe viimase meeskonna suunas, kuid ma ei mäleta millal seal nägin mõnda sõnavõttu Flora kohta, mis peaks esimene armastus olema.

Selgita Romario, et miks see nii on ?

..
            Mm, ma ei oska tema eest rääkida, aga ka mina, kes ei toeta aktiivselt ühtegi välismaa tiimi, lasen oma FB lehel vahel nende kohta poste.

Ja PraS, vaevalt sinagi Kalju III toetad, aga nende staarmängija kohta saame pidevalt lugeda

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
              Mm, ma ei oska tema eest rääkida, aga ka mina, kes ei toeta aktiivselt ühtegi välismaa tiimi, lasen oma FB lehel vahel nende kohta poste.

Ja PraS, vaevalt sinagi Kalju III toetad, aga nende staarmängija kohta saame pidevalt lugeda
              No ta on multitalent:
              Jalgpallur
              Maratoni jooksja
              Suusatab Maratone
              Ühe tüdruku transa
              jne

Kommentaar

wait what.. Prosa ja tibla?

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                  wait what.. Prosa ja tibla?
                  vene taust ju

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                    Aa, unustasin ennist ühe vahva loo rääkida. Sattusin pealt kuulma eile kahe noormehe vestlust (üks kandis Flora särki). Räägib siis särgikandja, et täna õhtul kõva mäng tulemas....

....Liverpool - Chelsea!
                    Mis seal nii vahvat siis on?
                    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                      Too long, didn't read: ärge mölisege selle kallal, kellele mis korda läheb, elame vabas riigis ja paraku ei ole siin keelatud ka enese võõraste sulgedega ehtimine.
                      lihtsalt märgin, et see on päris naljakas - ärge mölisege, aga ise panen ikka sutsaka ära.

muidu on õige ja ilus jutt, ainult et jah, see asi võiks küll mõlemat pidi kehtida, et kumbki pool ei lahmi hinnangutega ega tembelda. kui tullakse tõepoolest rääkima, et kodune liigajalgpall on jama ja saast, siis võib muidugi julgelt istmikku saata, aga ennetavalt ei tasu ka seda arvamust välismaa vuti jälgijatele külge kleepida. on silma jäänud, muud ei midagi.
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Kõige õigem fänn on üks minu pruutidest, kes polnd varem ühtegi jalkamängu vaadanud. Esimese poolaja keskel küsis ta ühe möödalöögi kohta, mille peale rahvas hõiskas, et kas nüüd sai keegi punkti. Selline aus suhtumine, kus sa vaatad 100% ainult Eesti mänge ja staadionil, on kiiduväärt!

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                          lihtsalt märgin, et see on päris naljakas - ärge mölisege, aga ise panen ikka sutsaka ära.
                          Ei olnud see sutsakana kuidagi mõeldud. "Paraku" on sõnana seal mitmetimõistetav, sellega nõustun, aga pigem oli ta kontekstis mõeldud selle vastasseisu mõttetust ja rumalust tähistama, mitte minupoolset hinnangut andvana võõraste sulgede kasutajaile

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                            Mina küll lähen.
                            Kindlasti tuleb rohkem rahvast kui eelmise aasta finaalile.
                            Mina samuti ja kui sõpru kaasa ei vea, siis tüdruku ikka. Muidugi on kurb, et oma lemmik finaali ei jõudnud aga vaatama lähen jalgpalli jalgpalli pärast ja ühtlasi toetan ka Eesti jalgpalli.

Kui seekord on juba publikunumber suurem saab see ka meedias kajastust + tekib lootus, et nii mõnigi inimene saab selle viimase puudu oleva tõuke ja tuleb ka järgmine kord mängu vaatama.

Skyplussi DJ Kivisaar selgitas paar päeva tagasi jube hästi, kuidas inimesed valivad kohad nagu puhkuse sihtkoht jne selle põhjal, kes seal käib ja keda seal näha võib. Samuti minnakse sellepärast, et teised tundmatud inimesed käivad ja see tundub olevat populaarne.

Seega mina kutsun teisi ka üles tulla vaatama jalgpalli jalgpalli pärast või siis vähemalt selleks, et Eesti jalgpalli toetada.
                            Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                              vene taust ju
                              vene taust ei tee inimesest veel tiblat !

Kommentaar

Aga Levadia on tiblasid täis? Vaatasin karika poolfinaali nimekirjad peale ühte Kesa sõnavõttu huvi pärast üle. Mitte venepäraseid nimesid oli algkoosseisus viis, kui veel arvestada , et iga vene nime taga ei peitu tibla, siis millest me räägime - Levadia ja tiblatiim?
                                BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
                                X