Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti karikas 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Podholjuzin viskas küljeauti korra pool jalga üle joone ja siis kohe järgmisel korral lajatas terve jala üle selle. Takkapihta siis muidugi see Toometi nurgalöök. Ma saan aru, et mäng oli juba sisuliselt tehtud, aga jalgpallireeglitest oleks siiski võinud kinni pidada. Midagi sellist pole isegi Eesti jalgpallis varem kohtunike esituses näinud.

Aga muidu oli ju hästi korraldatud finaal. Nagu päris.
    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
      Podholjuzin viskas küljeauti korra pool jalga üle joone ja siis kohe järgmisel korral lajatas terve jala üle selle. Takkapihta siis muidugi see Toometi nurgalöök. Ma saan aru, et mäng oli juba sisuliselt tehtud, aga jalgpallireeglitest oleks siiski võinud kinni pidada. Midagi sellist pole isegi Eesti jalgpallis varem kohtunike esituses näinud.

Viinamarjad on hapud.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Viinamarjad on hapud.
        Eee...et siis mismõttes?
        "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

jalg joonel võib auti visata.

Kommentaar

Selle asemel, et heameelt tunda, tuled sa siia oma pseudoprobleemidega.
            Märka rohkem positiivset. Hetkel jätad endast kibestunud Flora fänni mulje.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Selle asemel, et heameelt tunda, tuled sa siia oma pseudoprobleemidega.
              Märka rohkem positiivset. Hetkel jätad endast kibestunud Flora fänni mulje.
              Millest ma kibestunud olema peaks? Ma ju ütlesin, et väga hästi korraldatud üritus. Jäi väheks?

Kommentaar

Millest ma kibestunud olema peaks? Ma ju ütlesin, et väga hästi korraldatud üritus. Jäi väheks?
                Jäi küll.

Kommentaar

kritiseerisid puhasi lehmi

Kommentaar

Jäi küll.
                    Kui sa arvad millegipärast, et ma olen kibestunud faktist, et Flora finaalis ei mänginud, siis sa küll eksid. Kõike võita ei saa ja kui üks meeskond monopoolselt kõik võtab, siis ka tiitlite väärtus devalveerub. Levadia on sel hooajal väga hea olnud ja karikas teenitult võidetud.

Loe siit veel kibestumus välja, lammas.

Kommentaar

Kui sa arvad millegipärast, et ma olen kibestunud faktist, et Flora finaalis ei mänginud, siis sa küll eksid. Kõike võita ei saa ja kui üks meeskond monopoolselt kõik võtab, siis ka tiitlite väärtus devalveerub. Levadia on sel hooajal väga hea olnud ja karikas teenitult võidetud.

Loe siit veel kibestumus välja, lammas.
                      Juba parem Kiidan.

Kommentaar

No tervitused sullegi Märt-Pras sinna. Ma prost sain ka kapist välja nyyd.

Väga mega-mõnus-vinge-kõva-vahva üritus oli kogu see eilane kompunn. Sellest üritusest võikski põhiliselt rääkida ainult ülivõrdes, nii vähemalt karikafinaalide seisukohalt palun hoida! On ainult nõnda kuradi kahju, et selliseid päris jalgpalli tunde tekitavaid mänge ML hooaja 180 mängust ehk mõned üksikud üldse on, kui on. Enne mängu vist sai arvatud, et 1500 ja ehk isegi 2000 oleks täitsa reaalne ja ka siis olin optimist mõnede arvates. Aga mis tegelikult juhtus, on juba ajalugu..
                        Tõesti, müts maha minupoolt vist esimest üldse korda Jalkaliidu ees, kes sellise suure eesmärgi, saada mistahes vastasseisuga karikafinaalile 3000-4000 pv ja luua mängueelne kaasaskäiv etendus-show, üle ootuste edukalt täide viis. Mõnus oli kohe olla, kui staadioni ümbruses ja sees sigimist-sagimist käis, ja publik kihas iga olukorra peale, nigu tõesti oleks päris jalgpalli sattunud vaatama. kananahk/külmajudinad/liblikad lendlesid vms ,kui mängijad ette rivistusid ja hümne mängiti - vapustav idüll lihtsalt. Kahtlemata, ütleks vaat et minu senise 5-aastase kohaliku liigavuti staazi parim staadionil viibitud elamus, kui euromängud hetkel kõrvale heita! Mulle kui eesti liigajalpalli patrioodile oli see suurepärane annus dopingut, mille nimel tasub käia vaatamas koduvutti, aitäh kõigile osalistele!

A krt jah, mängust siis..No olid Narval kõik võimalused olemas ju mängu kulgu hoopis teiseks muuta, kuid mitteüllatuslikult ei suutnud õli Alekseev 1on1 ära lahendada sel hooajal väga kindlat mängu näitava Šmisko vastu ja tiba jäi õnnest puudu Gruznovi ristpost karistuslöögi puhul..oleks hoopis teine mäng olnud. Gussevi puhul päris müstika, kui alavormi saab 2 hooajaga Rumeenias langeda. Seda ma muidugi ei mõista, miks soccernetis narvakate kõrgeima hinde neeger Irie teeninud on. Kohapealt vaadatuna, siis esimene poolaeg paistis silma sellega, et ei paistnud millegiga silma ja II pa ühe vahva banso etendusega paremas ääres ja ka ridamisi valesöötudega, jubeee. Noeitea, ju siis hindajad Transi mängijad nii ei tunne, aga nahavärvi küll...

A noh, see selleks, soovime õnne FKL ja tänavuse hooaja võib pmst juba kordaläinuks nimetad, liigas kah hetkel tasa peli esikohale. Tiitlit te küll ei võida, aga hästi panete siiski, pole midagi öelda. Noored kutid tahtmist täis ja huvitavad karakterid on kokku saadud. Leitan ei saa haisulegi enam!

Eraldi kiitused WGS-ile veelkord !

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                          Eks enamus klubid tegid kenasti lobitööd ja see publik sai kohale.

Mingi klubi tegi oma turniiri kusagil mõjal

Mis eriti lahe - prost fänn oli ka kohal

Mäng oli suhteliselt pingeline, kuigi kahju et narva juhtima ei läind.
                          Show oli vägev ja täitsa tasemel oli kogu see kompott.

Kohtunikud ja Smisko olid sama värvi, kuid see on eesti jalgpallis tavaline vist?
                          Tuleb nõustuda. Terake tõtt(ja tuld) on ka tolles teises lauses, nii ikka ei tehta, Nõmme! Ei ole isegi mõtet rääkida, et tegime ju varem ja jõuab kõikjale - ei teinud, kell 15 hakkas Norraga mäng ja samal ajal ka Lillekülas üritus.

Pohlak kõndis rahva eest läbi, aplodeeris kõigile, kui Morozov viimase ära lõi... hea ilm, mõnus vutt, palju vutihuvilisi, meeleolukas üritus ehk NAGU PEAB.
                          Kapten Trumm

Kommentaar

veidike HD videopilti eilsest karikafinaalist FC Pubi Trehv kaamera läbi:
                            //

Kommentaar

bueno, aga kas kuskil juba uue hooaja paarid ka avalikustatud?

Kommentaar

flora - levadia, kalju - narva, kalev - kalev, kure - viljandi, paide - tartu, kõik meistriliiga klubid omavahel, selline loos siis ok, tglt ei ole

Kommentaar

Working...
                                X