Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No üldiselt ikka Meistriliigaga samal päeval jama...
No samal päeval (isegi samal ajal) toimub ju ka 5 meeste ML mängu. Näiteks mõne klubi jaoks (Levadia, Flora, Tammeka) annab see võimaluse korraldada lausa "Meistriliiga päev" ...
Vaatame ka asja positiivsemat poolt ! Muidu kogu aeg see hala, et pealtvaatajad ei tule vaatama
Kuressaare jaoks pole ju hullu, Esiliiga ja II liiga mängivad pühapäeval
Jah, ma praegusel juhul ei vaadanudki asja nii.
Sellisel juhul pannakse mind ju väga konkreetse valiku ette - kas kodusaarel meeste, või mandril naiste Meistriliiga. Tõristan ma siin mingi Paide vastu või vaatan Flora-Levadiat..
Kahju on lihtsalt sellest, et ma pigem julgen kahelda, et taolised sinu poolt pakutud Meistriliiga päevad toimuma saavad ning pigem toob see mõlemale liigale pealtvaatajate arvu languse vähemalt mingilgi tasemel, sest vaevalt, et kaks tundi rassinud naised viitsivad hiljem veel meeste mängule jääda või vastupidi. Tõsi, ma ei ole just kuigi hästi kursis, kui paljud naiskonna mängijatest oma meeskonna mänge vaatamas käisid, kuid möödunud aastal Kuressares oli neid üsna palju.
Ideaalis oleks ML ja reservliiga mängud pühapäeval aga kuna reservliigat ei peetud vajalikuks siis pandi vähemalt see loogika paika, et reservvõistkond mängib pärast põhivõistkonda mitte vastupidi nagu varem oli.
Kõik, mis tundub raske, on tegelikult lihtne ja kõik, mis tundub võimatu, võtab lihtsalt natuke rohkem aega.
Ideaalis oleks ML ja reservliiga mängud pühapäeval aga kuna reservliigat ei peetud vajalikuks siis pandi vähemalt see loogika paika, et reservvõistkond mängib pärast põhivõistkonda mitte vastupidi nagu varem oli.
Kommentaar