320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-19 liiga

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #16
    Paide Linnameeskond - Narva Trans 4:5 (0:3)

    Algus oli narvakate poolelt särtsakas ja tänu sellele mindigi juba viiendal minutil juhtima. Pall anti täpselt Paide kaitsjate taha ei kellelegi muule, kui German-Guri Lvovile, kes tekkinud momendi kindlalt realiseeris. Narvakate poolelt suutis vahepealse ajaga löögile saada ainult Lvov, samal ajal oli väljakuperemeeste poolelt aktsioonis Ken-Kaspar Kerner, kuid mõlemas leeris tegutsesid väravavahid kindlalt. 24. minutil lõi Nikita Semjonov nurgalöögist tulnud palli meetri pealt peaga väravasse. Väravavahti küll hoiti särgist kinni meil, aga kohtunik vist ei näinud või ei julgenud seda ära vilistada.

    Peale teist väravat külvati taas meie kaitseleeris pahandust. Transi Aleksei Stepanov saatis kaks kaitsjat kohvile ja mängis sellega ennast kastis vabalt löögile, kuid meie vv tõrjus. Meie rünnakul jõudis küll Tauri Imsi vastaste puurilukust varem pallini, kuid kindamees suutis järgnenud löögi tõrjuda. Meie poolelt jätkati pahatihti pallikaotustega keskväljal ning kaitse lekkis kohati lubamatult. 40. minutil viis Artjom Škinjov kauglöögiga omad juba 3:0 juhtima ja mäng tundus tehtud olevat. Poolaja viimasel minutil pääses Lvov puurilukuga silmitsi, kuid ühe käega suutis ta selle tõrjuda.

    50. minutil lõid võõrustajad ühe tagasi, kui Tauri Unt suunas Kennu tsenderduse tagumise posti põrkest sisse. Mäng võttis hoopiski teise pöörde kuus minutit hiljem, kui vastased vähemusse jäid. Stepanov tõmbas enne trahvikasti üks-ühele pääsenud Kennu maha ning õigustatult oldigi kümnekesi jäädud. 62. minutil kombineerisid rünnakut Karel Seire ja Kennu, kelle koostööl pall Hendrik Pihlani jõudis, kes omakorda palli üle väravavahi tõstis. Viimased kaks Narva kaitsjatki ei suutnud midagi teha, et pall väravasse ei jõuaks. Neli minutit hiljem oli juba seis viigis. Transi vv käis midagi paremal äärel sipsimas, omad tegid valesöödu ja oma väljakupoolel sai palli Seire, kes kohe palli teele saatis ning nõnda pidigi puurilukk nukralt vaatama, kuidas pall kõrge kaarega lendas ja lõpuks väravasse põrkas. Paar külalismängijat ei suutnud seda ära uskudagi ning vajusid murule pikali, kahe käega peast kinni hoides. Väike leevendus tuli külalistele 68. minutil, kui Valery Nichik pääses kastis vabalt löögile ja taas Narva juhtima viis.

    Seitse minutit hiljem tegi Lvov Paide kaitsjatele konkreetselt ära, joostes nad üle ja saates palli värava tagumisse nurka. Hendrikul oli vahepeal päris hea šanss, kui vv tõrjus ta enda löögist tulnud palli enda ette. Pihl sai küll uuesti löögile, kuid vv näitas head reaktsiooni ja püüdis palli posti kõrvalt. 82. minutil murdis Pihl kaitsja vahelt läbi ning söötis trahvikastis oodanud Seirele, kes mänguvahendi vastase väikesest rikošetist sisse kõmmutas. Mängu lõpetuseks veel Lvovi karistuslöök, mille meie kindamees püüdis ning lõpus väga ei suudetudki palli enda valdusesse enam saada kodumeeskonna poolelt. Narva võttis küll teenitud võidu, aga kokkuvõttes tuli see neil üsna raskelt, eriti kui poolajapausile mindi eduseisul 3:0. Lõpuvile kõlades näitas veel kohtunik Škinjovile kollast kaarti (arvatavasti suupruukimise eest).

    Pealelöögid: 18:23
    Neist väravale: 10:16
    Nurgalöögid: 6:6
    Suluseisud: 2:8
    Vead: 12:9

    Kommentaar


      #17
      Paide Linnameeskond - Sillamäe Kalev 0:5 (0:3)

      Mäng hakkas ehk pisut kodumeeskonna taktikepi allgi, kui paaril korral väheke ebatäpsed oldi, korra andis Karel Seire hea passi tagumise posti juurde Ken-Kaspar Kernerile, aga too ei ulatunud napilt pallini. Tahtmist täis paistsid mõlemad olema ja taas oli Paide valusalt nõelamas, aga Kareli söödust ei saanud Rasmus Provornikov palli ühe puutega korralikult omaks ja sedasi šanss luhtuski. Olnuks korralikult omaks saanud, oleks arvatavasti väravavahiga silmitsi pääsenud, aga mis läinud, see läinud. Sillamäekad kukkusid paaril korral meie kasti piirimail liialt kergesti ja korra nõudsid ka penaltit, aga kohtunikulegi oli selge, et nii kergelt need asjad ei käi. Sillamäe asus sellele vaatamata 19. minutil oma teisest pealelöögist mängu juhtima. Vasakult äärelt pass tagumise posti juurde, kus Vitaly Sergeev suutis löögi sooritada, mis väikesest kodumeeskonna mängija rikošetist sisse lendas.

      Vahepeal oli pidevalt aktsioonis vastaste #18, kes tekitas meeskonnakaaslastele momente ja sooritas ka ise pealelööke, mis väheke väravast mööda tuhisesid. 37. minutil duubeldati eduseis. Iraklii Torinava sooritas karistuslöögi, mille meie vv lati alt minema tõrjus. Keegi sai lähedalt löögile ning kuna võõrustajate kaitsjad olid lähedal, lõi lõpuks Vladislav Trofimov kindluse mõttes palli väravasse, kuigi vist autoriks pannakse ikkagi esimene lööja. Poolaja lõpetuseks tõeline mammu, kui Torinava kõmmutas 25-lt meetrilt karistuslöögi otse ristnurka.

      Paidekate esimene pealelöök raamidesse sooritati alles teise poolaja alguses ja too Martin Tuuleveski löök oli külaliste puurilukule kergeks saagiks. Paidelt võeti lisakäigud ära, kuna vaheltlõigete järel oldi koheselt aktiivselt hakkimas ja enamasti võideldi pall taas endi valdusse. Seire üritas palli üle väravavahi pikendada, kuid kindamees oli valvel ning püüdis. 68. minutil oli Kennu ja vastase vahel pallivõitlus, mille järel mõlemad kukkusid ja sillamäekas üle paideka rullus. Kennult järgnes käega tõukamine, mille kohtunik kollasega ära karistas.

      Närviline periood jätkus ning paar minutit hiljem mindi vasakul äärel peaaegu kaklema, kuid omavaheline pukslemine piirdus siiski kollaste kaartide teenimisega. Patustajateks paidekate #7 ja külaliste Trofimov. Kalevi treener tegi sellepeale kohe vahetuse ja kurjustas valjuhäälselt enda mängijaga. 86. minutil kõmmutas Torinava taas karistuslöögist värava. Seekord kümnelt meetrilt, väikese vindi võtnud pall lendas sellega lati alt sisse. Teisel üleminutil anti pikk pall ette ning aeglaselt tegutsenud kaitseliinist jooksid mööda Torinava ja Oleksii Mukhin. Palli omanud Torinava võttis ise ette ning vormistas kindla esitusega kübaratriki. Päris viimasel minutil saatis Paide oma kaks viimast lööki napilt mööda ning sedasi see üpriski igav mäng läbi sai.

      Pealelöögid: 7:18
      Neist väravale: 3:8
      Nurgalöögid: 1:6
      Suluseisud: 2:3
      Vead: 15:7

      Kommentaar


        #18
        TJK Legion - JK Viljandi Tulevik 2:2

        Mäng toimus kurikuulsal Wismari staadionil, kus enamik teisi meeskondi ei ole harjunud mängima. Mäng algas võõrustajate taktikepi all. Vastaste vasak äär oli väga terav, tehniline ja kiire ning Tuleviku paremal äärel (paremkaitsja, parempoolik) oli tükk tegu, et teda ohjeldada. Legion lõi päris mitu teravat olukorda, kuid esimese poolaja keskel oli siiski Tulevik see meeskond, kes skoori avas. Tanel Langi vasaku jala löök tõrjuti raskustega vastaste väravavahi poolt ning järgnenud nurgalöögist lõi palli peaga vastaste võrku Janar Õunap. Vastastel ei läinud kaua, et vastata. Nimelt järgmise rünnakuga suutis vastaste vasakäär kaitsetele ära teha ning tema tsenderdusest lõi Legion kohe vastuvärava.

        Teine poolaeg ei erinenud esimesest. Legion valdas palli, lõi poolikuid võimalusi, kuid Tuleviku keskväli ja kaitseliin ei andnud midagi kergelt ära. Ühest kontrarünnakust andis Tanel Lang vaheltsöödu kaitsete taha paremale äärele, kus Aron Kristjan Kovru suutis Legioni kaitsetest mööda spurtida ning palli allanurka saata. Seis oli 1:2. Legion oli tahtejõudu täis ja umbes 10 minutit enne lõppu suutsid segases olukorras lüüa 2:2. Taaskord säras kiirusega vastaste number 10.

        Kohtunik tegi kohati head tööd, kohati oli tema tegevus arusaamatu. Esimesel poolajal läksid tõuklema vastaste poolelt Dmitri Bereitorov ja Aron Kristjan Kovru ja olukord päädis mõlemale mehele kollase kaardiga. Legioni poisid olid väga agressiivsed ja teenisid mitmeid kollaseid kaarte, samas kui Tuleviku poisid mõne üksiku veaga teenisid kollase kaardi. Ühes olukorras anti Tulevikule korner ja vastased polnud sellega rahul. Samal ajal, kui kohtunik võõrustajaid kaartidega premeeris, sattus Tuleviku poolelt segadusse Karel Kübar ja lõi enne vilet nurgalöögi ära. Kohtunik andis ilma hoiatamata kollase kaardi.

        Mõlemad meeskonnad olid võrdlemisi head ning tahtejõudu täis. Midagi ei antud niisama ära ning see mäng näitas, et kuigi Legion on kindel liider, pole ka nemad võitmatud või siis antud juhul viigistamatud.

        Kommentaar


          #19
          Tulevik - Trans 5:0(1:0)

          Peale mängu arvasid Ida-Viru venenoorhärrad,et v6iks proovida Viljandi RIMIST varastada,ilmselgelt et see läbi ei läinud ja üks nendest jäi vahele,sellised vennad on Narvas ja mis nagu k6ige hullem et tegu on jalgpalliritega(kui nii neid nimetada yldse saab).
          Olen see kes olen

          Kommentaar


            #20
            Tänases Paide - Viljandi mängus (3:6) oli kodumeeskond poolajaks 3:0 ette läinud, kuid teisel kolmveerandtunnil saabus korralik häving.

            Üks mäng veel jäänud mängida, aga kohtasid enam selle tulemus ei muuda. Tore, et pärnakad Sillamäe ees teise koha napsasid, mängu poolest olite sümpaatsem sats.

            Kommentaar


              #21
              kohtunik oli täielik ebaõnnestumine.

              Kommentaar

              Working...
              X