Noormees ,Tahab Tulla Jalgpalli Trenni (15). (Eelnevalt Käinud Jalgpallis).Tallinn.Tel 55930370
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
15-Aastane Noormees Tahaks Tulla Jalgpalli Trenni
Collapse
X
-
No ma ütlen ausalt, ma olen ikka suht palju uurinud, aga ei tahaks päris õlleliigas ka mängida. Tahaks mingit kohta kus 3-4x nädalas on trennid, kuid olen liiga pa*k, et kuskil Kalju II-s möllama hakata, seal on ikkagi tüübid kes mähkmetes palli taguma hakkasid...Algselt postitas FoxHunter789 Vaata postitustPoisid, peate ise kõigepealt vaatama, mis klubid teil kodukohas on ja seejärel uurima, kas oleks võimalik liituda ja palju nädalas treeninguid on.
Kommentaar
-
Floral ja Kalevil ju sellised nn harrastajate grupid täitsa olemas.Algselt postitas GAM8L3R Vaata postitustNo ma ütlen ausalt, ma olen ikka suht palju uurinud, aga ei tahaks päris õlleliigas ka mängida. Tahaks mingit kohta kus 3-4x nädalas on trennid, kuid olen liiga pa*k, et kuskil Kalju II-s möllama hakata, seal on ikkagi tüübid kes mähkmetes palli taguma hakkasid...
Kommentaar
-
Kaljul samuti kaigaste grupp olemas Kalju III náolAlgselt postitas PraS Vaata postitustFloral ja Kalevil ju sellised nn harrastajate grupid täitsa olemas.
Kommentaar
-
Poiss soovis ju ka trenni teha. Kalevis ja Floras peaks olema kindlasti min 3 korda nädalas treeningud.Algselt postitas taimomees Vaata postitustKaljul samuti kaigaste grupp olemas Kalju III náol
Kommentaar
-
Kalevi kohta ei tea, kudi nii Kaljul kui ka Floral (JK Piraaja) oli mólemal 2 trenni nádalas. Hetkel peaks mólemal kúll váike paus olema.Algselt postitas PraS Vaata postitustPoiss soovis ju ka trenni teha. Kalevis ja Floras peaks olema kindlasti min 3 korda nädalas treeningud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar