Vastus teemale \'Naiste jalgpall eestis??\'
nO AGA MEIL OLI ISEGI VÕIMALUSI :d
seda tuleb v6tta positiivse asjana..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Naiste jalgpall eestis??
Collapse
X
-
Algselt postitas kaitz
Algselt postitas metsik
Algselt postitas Kurikala
Ikka mängitakse veel Viljandi kunstmurul???...Eelmisel aastal oli ta juba selline, et sama hea kui minu suuretoa vaip oleks seal lihtsalt maas. Seal on küll hirmus mängida: (
täna mängitaxe staadionil
Njah 0-14 Visaga kurb aa vähemalt üritati mängida
yritataxe jah aga see seis seal praegu on suhteliselt masendav
andkem tydrukutele au selle eest, et peale selliseid kaotusi ikka veel yritatxe...
Leave a comment:
-
Algselt postitas ek
imelik et Pirita kooli staadionil mängitakse 11v11 liigat.
naiste liiga küll aga 60x40 peaks ka naistele kitsaks jääma ja suuri väravaid pole ma ka seal veel kunagi näinud.
Leave a comment:
-
imelik et Pirita kooli staadionil mängitakse 11v11 liigat.
naiste liiga küll aga 60x40 peaks ka naistele kitsaks jääma ja suuri väravaid pole ma ka seal veel kunagi näinud.
Leave a comment:
-
Tüdrukutel täna siis ülipõnev 4 voor kus omavahel kohtuvad nii liidrid kui ka autsaiderid.
Visa-Allegro mängust peaks selguma tabeliliider, EVL-Merkuuri mängust punase laterna hoidja. Ja nii Piraaja - Pärnu kui Tammeka - Tervis mängud on väga olulise tähtsusega, arvestades sügist medalite jagamist.
Kui Visa ja Allegro tunduvat minevat oma teed, siis kolmandale kohale hakkab kindlasti käima korralik rebimine just nende nelja võistkonna vahel.
4. voor
26-05 17:00 TKSK Visa --- FCL Allegro Pirita MG. st.
26-05 17:00 EVL Kehtna --- JK Merkuur Kehtna st.
26-05 17:00 JK Piraaja --- Pärnu JK Kehra st.
26-05 17:00 JK Tammeka --- SK Tervis Tamme st. kunstm.
Leave a comment:
-
Algselt postitas metsik
Ikka mängitakse veel Viljandi kunstmurul???...Eelmisel aastal oli ta juba selline, et sama hea kui minu suuretoa vaip oleks seal lihtsalt maas. Seal on küll hirmus mängida: (
Njah 0-14 Visaga kurb aa vähemalt üritati mängida
Leave a comment:
-
3. voor
19-05 17:00 SK Tervis --- FCL Allegro 0 : 1
19-05 17:00 Pärnu JK --- EVL Kehtna 1 : 0
19-05 17:00 JK Piraaja --- TKSK Visa 0 : 2
19-05 17:00 JK Merkuur --- JK Tammeka 1 : 10
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jack
Algselt postitas metsik
Algselt postitas Jack
Tean,et Vanzi käis pakkumas hr.Luidele naiste treeneri kohta aa kas Luide ka vastu võtab seda mai ei tea jA huvitav mida sellest tüdrukud ise arvavad,oleks vist parem ikka kui keegi oleks ja tegeleks tüdrukutega
vanzi rääkis, et ta ei pane Luidet neile kindlasti treenerix... talvel oli ju neil väike tüli
Polnud mingit tüli,kuid HR Luide on otsekohene ja ütles oma arvamuse kohe välja loomulik kui väljas käis talvel 3-5 tüdrukut ja saalis oli20 no andke andeks ma talitaks sama moodi ja pealegi on need pirtsakad tüdrukud minu teada lahkund nii,et...MÕELGE LP Tuleviku juhtkond ah ja veel palgast ei maksa muidugi rääkida see olevat naeruväärne aa okey
aaa ma arvan, et Luide lõpetas tydrukute treenimise talvel tydrukute soovil... mitte selle pärst et rahvast käis trennis vähe...
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Algselt postitas metsik
Algselt postitas Jack
Tean,et Vanzi käis pakkumas hr.Luidele naiste treeneri kohta aa kas Luide ka vastu võtab seda mai ei tea jA huvitav mida sellest tüdrukud ise arvavad,oleks vist parem ikka kui keegi oleks ja tegeleks tüdrukutega
vanzi rääkis, et ta ei pane Luidet neile kindlasti treenerix... talvel oli ju neil väike tüli
Polnud mingit tüli,kuid HR Luide on otsekohene ja ütles oma arvamuse kohe välja loomulik kui väljas käis talvel 3-5 tüdrukut ja saalis oli20 no andke andeks ma talitaks sama moodi ja pealegi on need pirtsakad tüdrukud minu teada lahkund nii,et...MÕELGE LP Tuleviku juhtkond ah ja veel palgast ei maksa muidugi rääkida see olevat naeruväärne aa okey
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Naiste ML
JK VILJANDI TULEVIK - TKSK VISA
Viljandi LINNASTAADION kell 18:00
21. mai
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jack
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jack
ei või olla,kus sa seda võtad
Leave a comment:
-
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: