Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'Tulevik Viljandi A2 meistrivõistlused\'
Algselt postitas Amadeus
Noh järgmisest aastast tundub et saate Lillevere endale Viljandisse tagasi.
Täiesti normaalne käik,seda enam,et Viljandis on kindlasti hetkel meeskonnajagu noori,keda treenida!Loodetavasti läheb treeneri vahetus valutult!Ja edu Viljandi jalgpallitraditsioonide jätkamisel!!!
Postitas: ethan
Tsitaat:Algselt postitas stern
päästeameti all ei usu et hakkame.. arvan, et vb miskit 2 liigat äkki... ex aeg näitab
Kas te Meistriliigas ei tahagi mängida? 87 sünd., võiks juba enam-vähem.
--------------
ethan.. asi ei ole selles kas ma tahame või mitte.. ma arvan et kõik tahaks esimeses või meistriliigas mängida..
lihtsalt arvad et puhtalt enda tiimiga(87) ei saa me enda jõuduga hakkama esimeses liigas.. meistriliigast rääkimatta..
Ma ei arvanudki, et 87. sünd. kuttidest meeskond peaks Meistriliigas konkurentsivõimeline olema, kuid kui, nagu vist pidavat minema, Tulevik Viljandisse tagasi pöördub, oleksid 5-6 või rohkemgi nooremat mängijat esialgu pingil (hiljem platsilgi) päris asjalik.
Ilmselt on ikka mingi plaan \"kunagi\" Tuleviku meeskond Viljandisse tagasi tuua!Seega on täiesti loogiline(soodsad asjaolud!?),et kohapealsetest noortest(Tulevik 87 ja miks mitte ka SK 88 baasil) moodustatakse meeskond,kes saaks järgmisel hooajal(2005) kogemusi I või II liigas(sõltub,milline koht välja sebitakse!)Ning pole võimatu,et hooajal 2006 mängib näiteks 5 või isegi rohkem noort juba põhimeeskonna ridades meistriliigas....(ilus unistus?)Igatahes luuakse(pakutakse) praegu võimalus,et see 87 sats \"kaotsi\" ei läheks ning oma kodulinna klubi esindama jääks!Muidugi pole välistatud \"eriti andekate\" liikumine mujale...Igal juhul edu poistele,kõik on Teie enda teha!!!
Tänane Sakala kirjutab, et Tulevik jääb veel vähemalt aastaks pealinna resideeruma, ning \"noored talendid\" koonduvad mõnda madalamasse liigasse, mitmendasse pole veel selge.
Algselt postitas ethan
Tänane Sakala kirjutab, et Tulevik jääb veel vähemalt aastaks pealinna resideeruma, ning \"noored talendid\" koonduvad mõnda madalamasse liigasse, mitmendasse pole veel selge.
Hooajaeelne ettevalmistus algab minu sünnipäeval.
Kuna sul see sünnipäev on.
Aga ma arvan,et Tuleviku noored saavad endale väga hea treeneri Lillevere näol edu teile Ise hakkan vist teist liigat mängima Lelle eest
kle kaitz yx sellese teemase mitte puutuv asi
kas sa teed naiskonnale tagasi et nii halavsti vilistad nende mänge(nojah mitte neid viimaseid aga neid mis sa oled vilistand)
Kommentaar