Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'B2 II liiga. 1989a. sünd. poisid.\'
Algselt postitas Vints
aga mehed, mina lõin ka 1 värava. äkki kõige resutatiivsem väravavaht? tegu polnud pennaldi ega karistuslöögiga ja värava littisin KIVIÕLILE, paras neile.
Kehtna väravavaht oled w?
Sul oli meie vastu Keilas ka ju hea võimalus, aga lõid peaga üle?
Algselt postitas Meelis M
Algselt postitas Vints
aga mehed, mina lõin ka 1 värava. äkki kõige resutatiivsem väravavaht? tegu polnud pennaldi ega karistuslöögiga ja värava littisin KIVIÕLILE, paras neile.
jah oli küll, jäi karistamata. aga teine võimalus oli ka, vasakuga proovisin kuidagi kääri või midagi visata, sain teie kaitselt jalaga pähe kohe järgi
Algselt postitas Laurits23
ja loomulikult mina andsin talle söödu
ütleme ausalt, enamus mängijad poleks selleni jõudnud, kuna keegi ei oleks nii segasest vankast lahti rabelenud ja veel hüpanud suht mõttetusse olukorda vasaku jalaga ning sealt ühepuutega väravasse tulistand.
ahh ma üldse palju see aasta väravaid löönud. Märjamaal sisevõistlustel 3 või 4, siis veel eesti meistrikatel lõin 1 kolli. koolidvahelises maakonnas 1, keskjoonelt(väljatulles) ja vabariiklikul finaalturniiril mingi 4 vähemalt, päris kena summa kogunenud. platsli olen ma olnud äär, poolik ja keskkaitse ja harv nähtus platsil, üldiselt.
Algselt postitas Vints
Algselt postitas Vints
jah oli küll, jäi karistamata. aga teine võimalus oli ka, vasakuga proovisin kuidagi kääri või midagi visata, sain teie kaitselt jalaga pähe kohe järgi
Algselt postitas Vints
Tee kohe endast uus teema äkki?:P
kuule ma pean ju midagi rääkima, kohe ma enam ei kuulu siia liigasse enam! lähen meeste V liiga foorumi ümber
Sellushtes, et seal ei räägita eriti üldse foorumis midagi ma üksi rääksin, enamus panid lihtsalt mängu tulemusi, muud huvitavat ei räägitud, aga nüüd kui te ka tulete siis on mul väheamlt mõndadega rääkida :P
Kommentaar