Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'B2 II liiga. 1989a. sünd. poisid.\'
Algselt postitas mihkelpallak
Algselt postitas Hoe
Algselt postitas varix
Ajax 2:0 FCF Tallinn II
Räägi lähemalt Verner
Raudselt teie omasite ja siis ajaxi kohtunik tegi kogu töö ära.D?
ajaxil oli kaks võimalust terve mängu jooksul :P
ei noh, mäng oli võrdne, meie kaitse nagu alati tegi \"super\" tööd ja ajaxi C.Ronaldo triblas nata, a esimese poolaja suutsime viigis hoida, meil oli ka võimalusi, a välja võttis aega harjumiseks. Mina enam kunagi seal väljakul ei mängi , põlv ikka veel valutab ja ega hüppeliigesed paremad pole. Betooni peal ei tasu mängida. Ühesõnaga lõid esimese värava küllaltki kobaga, teine oli oma 17m löök lati alla. Nad võtsid ühe palli joonepealt ka ära siis oleks 1:1 olnud ja oleks kõvasti parem meile olnud, oleks siis ära ka surunud usun, a ei vedanud. Ütleme, et väljak oli sitt ja mul ei olnud ise seal mängida. Vigastusi pole vaja Ja see nende põhivend, see kapten, sellel oli jalg kipsis
Vastus teemale \'B2 II liiga. 1989a. sünd. poisid.\'
Algselt postitas varix
Algselt postitas mihkelpallak
Algselt postitas Hoe
Algselt postitas varix
Ajax 2:0 FCF Tallinn II
Räägi lähemalt Verner
Raudselt teie omasite ja siis ajaxi kohtunik tegi kogu töö ära.D?
ajaxil oli kaks võimalust terve mängu jooksul :P
ei noh, mäng oli võrdne, meie kaitse nagu alati tegi \"super\" tööd ja ajaxi C.Ronaldo triblas nata, a esimese poolaja suutsime viigis hoida, meil oli ka võimalusi, a välja võttis aega harjumiseks. Mina enam kunagi seal väljakul ei mängi , põlv ikka veel valutab ja ega hüppeliigesed paremad pole. Betooni peal ei tasu mängida. Ühesõnaga lõid esimese värava küllaltki kobaga, teine oli oma 17m löök lati alla. Nad võtsid ühe palli joonepealt ka ära siis oleks 1:1 olnud ja oleks kõvasti parem meile olnud, oleks siis ära ka surunud usun, a ei vedanud. Ütleme, et väljak oli sitt ja mul ei olnud ise seal mängida. Vigastusi pole vaja Ja see nende põhivend, see kapten, sellel oli jalg kipsis
Kommentaar