Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga. 1989a. sünd. poisid.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'B2 II liiga. 1989a. sünd. poisid.\'

Algselt postitas Hoe

Poolajaks oli seis küll 2:2 juba , aga noh me väärisime võitu rohkem
    JA VErneri jalalihas on jube lihtsalt
    Tra mees (verner) Kaua sa seal Raasikul sitta oled loopinud , et sellised lihased saada?
    Tra jube, järgmine kord kasuta oma lihast rohkem
    Sügisringis anname sulle kohe ühe võimaluse Esimene mäng.
    LiLL hakkas vist nii kartma , et ei tulnudki kohale või ta niisama joogimees ja vedas meeskonda alt:P
    ENam rohkem rahul ei saa olla(A)
    aga jah, super lax:P 3 minta enne mängu saada 11 venda kokku:P

Kommentaar

kui ma ei eksi olid sina viimane kes kohale tuli ?

Kommentaar

Algselt postitas varix

Algselt postitas Hoe

Poolajaks oli seis küll 2:2 juba , aga noh me väärisime võitu rohkem
        JA VErneri jalalihas on jube lihtsalt
        Tra mees (verner) Kaua sa seal Raasikul sitta oled loopinud , et sellised lihased saada?
        Tra jube, järgmine kord kasuta oma lihast rohkem
        Sügisringis anname sulle kohe ühe võimaluse Esimene mäng.
        LiLL hakkas vist nii kartma , et ei tulnudki kohale või ta niisama joogimees ja vedas meeskonda alt:P
        ENam rohkem rahul ei saa olla(A)
        aga jah, super lax:P 3 minta enne mängu saada 11 venda kokku:P
        Florakas on isku Verner , me teame juba ammu, ja eks loll on see kes vabandusi ei leia kui teie vabandus on , et te ei saanud mehe kokku , siis meie vabandus on see , et meil oli halb päev
        JA kõik olid peolt tulnud

Kommentaar

ma ei imesta kui FCF hakkab vabandama et polnud mehi , polnud väravavahti... jama lugu .. aga isku pidi isku olema nii ytles vähemalt taklai

Kommentaar

ütleme jah, et masendav oli. Mul on see masendus igas mängus vaadates meie kaitset tegutsemas, lihtsalt hale. pall lastakse põrkama ja ei suudeta ära lüüa.
            Meil oli vist isegi rohkem väravavõimalusi. Nurgalöökidest tuli neid hästi, aga kui ei suudeta, siis ei suudeta. Teil olid vähemalt mehed kohal, kes peolt tulid, meil ei tulnud kohalegi Ja ma ei ela raasikul ning ma ei olnud viimane, kes kohale tuli.
            Sügisringil loodame paremat tulemust:P ja seda, et mehed kohal oleks:P
            Keegi tubli võiks tabeli ka üles panna. oleks tore:P
            meie lõpetasime 7-e punktiga.

Kommentaar

meil tulid jah kohale, isegi näod kes trennis ei käi :P tvmk kogus kõik oma punktid kahes viimases mängus, kokku 6p

Kommentaar

TVMK vs. FCF 3-2
                Võrdne mäng oli... seis oleks võinud vabalt olla ka 5-3 meie kasuks.
                Seekord oli teil õnne lihtsalt rohkem.Teie teine värav oli hull joppamine aga suva tegelt... loodan et sügisel saame meeskonna ilusti kokku enne mängu ja näitame oma TÕELIST mängu,sest see mäng mis meil täna oli,polnud absoluutselt see mäng mida me näiteks Keila vastu näitasime...
                Samas peab ka teile au andma et te võitlesite ja ka selle eest et te mängu/mängijaid lõhkuda oskate

Kommentaar

Algselt postitas Hoe

Algselt postitas varix

see mu treener:P

lamabad.
                  Täitsa oma 9nda klassi ´haridusega treener , kes meeskonna vormirahad maha joob
                  Meie treener küll meie raha maha ei joo.
                  Enne mõtle kui hakkad siin teisi süüdistama selles mida nad teinud ei ole.
                  Nagu hull mõttetu vend oled kui sellist paska ajad teiste kohta...parem jälgi ennast

Kommentaar

alati saab öelda et te oleksite teiste meestega paremat mängu teinud jne ... miks ei näidanud ?aga täna te näitasite mängu mida saite... ja te ei saa tuua ka vabanduseks et mehi polnud, tvmk poolt oli 1 vahetus, ja see oli ka 10 min peale mängu alustamist?

Kommentaar

Algselt postitas florakas

TVMK vs. FCF 3-2
                      Võrdne mäng oli... seis oleks võinud vabalt olla ka 5-3 meie kasuks.
                      Seekord oli teil õnne lihtsalt rohkem.Teie teine värav oli hull joppamine aga suva tegelt... loodan et sügisel saame meeskonna ilusti kokku enne mängu ja näitame oma TÕELIST mängu,sest see mäng mis meil täna oli,polnud absoluutselt see mäng mida me näiteks Keila vastu näitasime...
                      Samas peab ka teile au andma et te võitlesite ja ka selle eest et te mängu/mängijaid lõhkuda oskate
                      TEine värav joppamine?
                      SEe oli mul nii kenasti üle väravavahi käte löödud
                      KElle viga see küll on , et teil sitt kaitse on:O? Kõks üks mängija üle teine kõks kuidagi pall õhku ja kolmas kõks peaga realiseerimine JA võta teatavaks , et ma löön iga peaga palli ära
                      PEa on mul natukene kandiline, sellepärast peaga osav... nii , et ime loffi seis oleks võinud vabalt ka 6 : 0 meie kasuks olla?
                      Võimalusi oli meil sitaks...
                      Isku , kui sa tõesti haiget said , kui Taklai sind natukene nügis , siis ära ütle , et me kõigile haiget tegime....
                      Kui vaja oskame vägagi ebaviisakad olla, eriti ajaxi ja venelastega... TE peaksite seda ju omastkäest teadma , millised nemad on ..
                      Nurgalöögist olid jah suhtkoht head võimalused... aga meie õnneks väravavaht on meil hea...
                      JA teil on suhteliselt ülbed kaitsjad oma suuruse kohta
                      See 5 eriti , ja tursk on ka suht ülbe , pohhui , et ta kaitses ei mängi, ma ei hakka sulle suurt moraali lugema isku AGa võit on võit
                      ISku kasvab suuremaks... Lähme sööme paar hobust võidu?..
                      MA ütlen , mine sealihale üle , seal on kasvuhormoonid sees ja sa kasvad suuremaks , kaua sa seda hobust näksid...
                      JA SEe onsulatõsi , et MArko üks aasta vormirahad maha jõi

EDIT: Isku see on ka sinust suht ülekohtune , et kui kohtunik sinu kasuks ei vilista , lähed meelega tagasi tegema Andreasele nimelt ...
                      NIi pisike mehepoeg ja nii suur suu
                      Ma olen joff, aga mis on sinu vabandus?

Kommentaar

ma pigem arvan et ta mõtles meie võiduväravat, mille \"realiseeris\" malva siim suures rüseluses või mis iganes ka seal kastis toimus :P
                        ja isku jah :P kui sulle liiga tehakse:P ei tehta ju tervele meeskonnale?
                        tunned ennast \"KÕIK VÕIMSANA\"?

Kommentaar

Algselt postitas Hoe

EDIT: Isku see on ka sinust suht ülekohtune , et kui kohtunik sinu kasuks ei vilista , lähed meelega tagasi tegema Andreasele nimelt ...
                          NIi pisike mehepoeg ja nii suur suu
                          Ma olen joff, aga mis on sinu vabandus?
                          jah. ja jutud käisid, et sa tahtsid mind ka seljatagant maha joosta.

Kommentaar

TÕsi ta ju oli

Kommentaar

paistab et seekord polnud allah isku poolt
                              anyways kas floral on juba kombeks mina juhtima paari väravaga ja siis lasta neid kõik tagasi lyya või siis veel rohkemgi

Kommentaar

kaks korda on juhtunud jah nii. jama värk ma ütlen.

Kommentaar

Working...
                                X