Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga. 1989a. sünd. poisid.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'B2 II liiga. 1989a. sünd. poisid.\'

tvmk oli veel nõrgem kui sügis ringis.Miks te tvmk mehed nii ülbed olete. ,, Platsil näeme,lõhume teid ära,, irww,meie mängus oli vist teie mängijatel selline seis,et mäng tuli peatada,kuna 2 mängijat nn otseselt löödi maha ja kõik sellised olukorrad jooksite ise meie mängijatele otsa.Ülbitsete Lauritsaga,te triblas kõik teie kaitse liini ära.Saage nii heaks mängijaks ja siis võite nii rääkima hakata.Ma ei õhuta tülile,aga palun olge rahulikumad.Foorumis on nii palju isiklikku jama,,saate kõik pähe. ... sa oled koba.Okei mängust ka siis natuke.Esimene poolaeg oli meil raskusi 3-0 olime ees.Tvmk-l oli 2 head võimalust,mis läksid posti,meie õnneks.Lõppseis siis 7-1.Vihmaga raske mängida.Niiet tvmk poisid,siin olete jutumehed,aga meie mängus te olite suht rahulikud.Edu teile siis

Kommentaar

mul oli ka omaette elamus platsi kõrvalt jälgida, kuidas meie omad jälle võidu ära tõid
      poleks vihma nii hullult sadanud, oleks meie top väravakütid isegi rohkem jala valgeks saanud
      aga jah, polnud just kuigi tore mängu kõrvalt vaadata ja popcorni süüa vihmavarju all

Kommentaar

Mõelge parem sellele,et 80% tvmk poistest on tegelenud jalgpalliga vähem kui 2 aastat - nii et iga löödud värav veel hullem kaotus (fc flora ja kuressaare) peaks vastastele olema kui häbiplekk. Kehtna on tõesti tugev,kuid teerulliga ülesõitmisest siin juttu ei saa olla!

Kommentaar

ma saan teist aru kutid,ma ei ole ka mingi hea mängija ja ma ei hakkagi seda ütlema.Ise lähen ka sügisel audentesesse hoopis kergejõustikku tegema.Aga mõne tvmk suu värk on ikka väga suur.Proovime olla rohkem tolerantsemad,siis on kõigil palju parem lugeda seda foorumi teemat.

Kommentaar

Ja TVMK kaotaski

Kommentaar

Kahju, et ma eile haigeks jäin, oleks tahtnud ka mängida. Igatahes, ma loodan, et see mis täna väljakul seisuks jäi paneb teid oma suurte sõnade üle mõtlema.

Kommentaar

Algselt postitas hinted

mul oli ka omaette elamus platsi kõrvalt jälgida, kuidas meie omad jälle võidu ära tõid
                poleks vihma nii hullult sadanud, oleks meie top väravakütid isegi rohkem jala valgeks saanud
                aga jah, polnud just kuigi tore mängu kõrvalt vaadata ja popcorni süüa vihmavarju all
                Sa said süüa vähemalt, Ida Virumaal lapsed nälgivad, ja sina ütled, et popcorn on paha!
                Aga TVMK, kuhu jäi vastaste kotti panemine?

Kommentaar

Algselt postitas Meelis M

Algselt postitas hinted

Sa said süüa vähemalt, Ida Virumaal lapsed nälgivad, ja sina ütled, et popcorn on paha!
                  Aga TVMK, kuhu jäi vastaste kotti panemine?
                  SAime kõva sauna , pole midagi öelda ´KEhtna meestele, SUur saun nagu oodata oli .
                  AGa mäng oli kõvasti parem kui kevadringis.
                  TEie mitmed mehed ütlesid mängu lõpus , et hea et nad rohkem ei löönud.
                  Me lõime kaks posti , ühe lõi teie kaitsja piiri pealt ära ja siis ühe veel mille väravavaht napilt õhust kobistas.
                  Suur SAnš on teil saada esiliigasse
                  Tõsi ta on , et TVMK vennad on kaks aastat koos olnud ja Kehtna 7 aastat (osad)
                  Seda näitas ka mängujoon
                  aga TEisel poolajal saime suht mängu jooksma alguses muidugi , pärast saime kõva sauna.

Kommentaar

kle kest teist nyyd hoe on kas see poolikus nr 23 või kaitses nr 4

Kommentaar

see jääb meie teada=)

Kommentaar

Teie vaatasite igaljuhul peale üht väravat vale poisi poole

Kommentaar

Algselt postitas kolhoosnik

Kehtna-TVMK 7:1

Vähemalt said rohkem kui meie

Kommentaar

Algselt postitas Chaqueta

Algselt postitas Laurits23

Algselt postitas erkkik

laurits võix rohkem võimalusi ära kasutada

vahest ikka juhtub....
                            lihtsalt sitt päev oli...
                            tavaliselt ma olen ikka 1-1 ära löönd aga seekord mitte....
                            mitu 1-1 yhte yltse oli 6 või 7...
                            Päris hea
                            chaqueta kle sa mängid meeste liigat ka ma kuulsin ...
                            oled väravaid ka löönd we...

Kommentaar

KJK kas sa oled ahven või see kapten keskpoolikus....

Kommentaar

Kehtnal oli ikka õnne ka. endil häbi polnd, et teie poolt paremas ääres mänginud kapilt üks väike poiss kõik õhuvõitlused kätte sai?

Kommentaar

Working...
                                X