Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga. 1989a. sünd. poisid.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'B2 II liiga. 1989a. sünd. poisid.\'

võitjate üle kohut ei mõisteta

Kommentaar

Väravavaht passib teil natuke ülemeelikult kaugel väravast.Sellest ka hoe värav.
      Mäng ei saanud olla hullem ju kui kevadringis,sest väravad hakkasid tulema alles teisel poolajal .Eelmine mäng oli ju algusest selge kes on kindel võitja.
      See mäng veel vahepeal tundus et saame oma mängu käima.
      Ega foorumis on jah suht ülbamine päriselt see päris nii pole aga muidugi enamus on ikka nlja pärast.

Kommentaar

Laurits mitu väravat tvmk vastu lõid?
        MItu 1...1 möda lõid:P

Kommentaar

nr. 1 ehk väravavaht. sõnu sõid TVMK vennad ja ausalt, kehtna poolt suhteliselt halb mäng, aga TVMK on juba paremks läinud, siiski klassivahe ja 7aastat on isegi vähe(varsti juba kahekohaline arv). teie värav ei olnud sellest, et vv oli väljas, kuna ma läksin tühjaks lööma, mis hästi ei õnnestunud. tark tegu oligi olla natuke rohkem väljas, sai enamus pikad pallid ennem rünnet tühjaks löödud

Kommentaar

Algselt postitas erkkik

Laurits mitu väravat tvmk vastu lõid?
            MItu 1...1 möda lõid:P
            aga see oli vist oma ilus 10, juba rutiinne

Kommentaar

Algselt postitas Vints

nr. 1 ehk väravavaht. sõnu sõid TVMK vennad ja ausalt, kehtna poolt suhteliselt halb mäng, aga TVMK on juba paremks läinud, siiski klassivahe ja 7aastat on isegi vähe(varsti juba kahekohaline arv). teie värav ei olnud sellest, et vv oli väljas, kuna ma läksin tühjaks lööma, mis hästi ei õnnestunud. tark tegu oligi olla natuke rohkem väljas, sai enamus pikad pallid ennem rünnet tühjaks löödud
              Suht jah , Esimesel poolajal oleks ka juba saatuslikuks saanud see väravavahi väljatulek, lajatasin ühe kaugelt , aga väravavaht sai kuidagi veel kätte
              MA ütlen noh 2 aastat ja 10 aastat koos on suur vahe või nii.

Kommentaar

Algselt postitas Laurits23

kle kest teist nyyd hoe on kas see poolikus nr 23 või kaitses nr 4

23 olen.

Kommentaar

10 aastat me täis meeskonnaga veel küll koos pole olnud. Märjamaa ja Rapla poisid on hiljem lisandunud ja osad on veel 90 aasta omad. Need, kes 10 aastat on koos mänginud, need moodustavad võibolla 1/4 ainult.

Kommentaar

nii TVMK poisid, kuidas siis platsiga muidu rahule jäite?

Kommentaar

ÜLDINE TEAVE! äkki paneks kõik oma profiilidesse TÉGEVUSALA alla oma klubi nime, kus mängite, siis on meil palju lihtsam aru saada, mis meeskonnast olete(kuna Kehtna ja Tallinna Flora poisid oleks ühe logoga ja mõnel polegi äkki). nõus mehed?

Kommentaar

Algselt postitas Vints

nii TVMK poisid, kuidas siis platsiga muidu rahule jäite?
                        PLats oli võimas
                        VAhelduseks täitsa hea lasta jalgadel Betoonist puhata

Kommentaar

Algselt postitas midasaajad

Kehtnal oli ikka õnne ka. endil häbi polnd, et teie poolt paremas ääres mänginud kapilt üks väike poiss kõik õhuvõitlused kätte sai?
                          ma ei ole hea peaga mängija.trenniks üks nõrgemaid.

Kommentaar

mulle väljak väga meeldis
                            ungaris sai siukestega juba ära harjutatud
                            vihmaga on mõnikord isegi mõnus mängida

Kommentaar

Väljak oli väga kena.
                              Eestis pole ma veel nii heal muruväljakul mänginudki vist.
                              Aga kunstmuruga nii ära harjutud et absoluutselt ei oska mängida murul.

Kommentaar

Algselt postitas kolhoosnik

Väljak oli väga kena.
                                Eestis pole ma veel nii heal muruväljakul mänginudki vist.
                                Aga kunstmuruga nii ära harjutud et absoluutselt ei oska mängida murul.
                                ega jah, terve juulikuu sai väljak puhkust ja nüüd on ta tõesti väga heas seisukorras

Kommentaar

Working...
                                X