Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga. 1989a. sünd. poisid.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'B2 II liiga. 1989a. sünd. poisid.\'

me pole yhtegi väravat löönud standarolukorast
    ainult ajaxi vastu karistuslöögist otse

Kommentaar

Algselt postitas Valts

Driimtiimi ei hakka tegema, lihtsalt nimetaks mõned mängijad, kes on teistest võistkondadest silma jäänud: Kiviõli väravavaht, Kiviõli libero, nr17 Kiviõlil, Haapsalu kapten, Keila kapten, Ahven, Lill, Mägi, Tallinna vasak kekskaitsja vist(mingi pikem vend oli), Kuressaare ründaja(Toomas on vist nimi).
      haapsalu kapten peaks olema janno
      ja kas tallinna all sa mõtled fcf-i

Kommentaar

Janno on jah

Kommentaar

Ma ka pigem ei mainiks dream teami vaid paar venda.
          laurits(kehtna),kovtun(haapsalu),stüf(tvmk),verner (flora) ja muidugi kes mu kui haapsalu janno

Kommentaar

Algselt postitas fodd

Ma ka pigem ei mainiks dream teami vaid paar venda.
            laurits(kehtna),kovtun(haapsalu),stüf(tvmk),verner (flora) ja muidugi kes mu kui haapsalu janno
            kovtunit kyll ple mõttet panna ta vingub ja teeskleb rohkem kui mängib

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas erkkik

Algselt postitas mmclub

kas mõne teise võistkonna kaitse on suutnud 80 min sellise surve all mängida - probleem võib olla siiski mujal kui kaitses! Teiste võistkondade puhul: kui tvmk teeb Teile mängu jooksul 5 rünnakut ja te lasete kaks nendest väravaks,siis tekib küsimus Teie heas kaitsemängus - see jutt ei puuduta FC Flora Kehtnat!
                See muidugi ei tähenda,et soosin just seda kaitseliini!
                point kaitse võib korras olla aga standard olukordadest võib keegi mitte meest peale võtta ja sellest võivad väravad tulla
                ahh ära kujuta ette...
                Ega me neid Rünnakuid tavaliselt väga palju mängu jooksul ei saa , aga viimasel ajal oleme igasugustest olukordadest väravaid löönud , nii Nurgalöögist , kui vabalöögist ja penaltid ja värgid
                Aga Kaitse on meil suht hea , Isegi haapsalu Koftunil oli Raskusi kogu aeg pikali olemisega ja ta kaotas eneseüle kontrolli ja lõi kannaga ühele vennale meist näkku ja siis meie vend tõusis püsti ja hakkas järgi minema , aga koftun jooksis eest ära
                MA EI VIITSI TEIEGA VAIELDA , Ma Panin lihtsalt oma arvamuse Sest MA ei tea Teiste Meeskondade Kaitsjate nimesid

Kommentaar

Algselt postitas Hoe

Algselt postitas erkkik

Algselt postitas mmclub

kas mõne teise võistkonna kaitse on suutnud 80 min sellise surve all mängida - probleem võib olla siiski mujal kui kaitses! Teiste võistkondade puhul: kui tvmk teeb Teile mängu jooksul 5 rünnakut ja te lasete kaks nendest väravaks,siis tekib küsimus Teie heas kaitsemängus - see jutt ei puuduta FC Flora Kehtnat!
                  See muidugi ei tähenda,et soosin just seda kaitseliini!
                  point kaitse võib korras olla aga standard olukordadest võib keegi mitte meest peale võtta ja sellest võivad väravad tulla
                  ahh ära kujuta ette...
                  Ega me neid Rünnakuid tavaliselt väga palju mängu jooksul ei saa , aga viimasel ajal oleme igasugustest olukordadest väravaid löönud , nii Nurgalöögist , kui vabalöögist ja penaltid ja värgid
                  Aga Kaitse on meil suht hea , Isegi haapsalu Koftunil oli Raskusi kogu aeg pikali olemisega ja ta kaotas eneseüle kontrolli ja lõi kannaga ühele vennale meist näkku ja siis meie vend tõusis püsti ja hakkas järgi minema , aga koftun jooksis eest ära
                  MA EI VIITSI TEIEGA VAIELDA , Ma Panin lihtsalt oma arvamuse Sest MA ei tea Teiste Meeskondade Kaitsjate nimesid
                  njah...meil on ka viimased 5 mängu vict kaitse hea olnud aga keskväljal on eksitud ja on väravaid tulnud...viimane mäng flora vastu kasutasime oma võimalused ka ära ja kohe näha mis juhtub kui võimalused ära kasutada:P

Kommentaar

Kehtnal on HEA kaitseliin, näitavad ka mängud, kiire parem-ja keskkaitse. kuigi see hooaeg on meie kaitseliin ainult Ajaxi vastu täiskoosseisus välja tulnud. üks kunagine* põhimees on vigastatud terve hooaja, vasakkaitse oli vahepeal harv nähtus. heaks võiks statistiliselt Kiviõli ka lugeda, aga ebaaus ja alatu tegutsemine nende mängus rikub pooled vastase võimalused venelastega on üldse raske mängida(vähemalt Kehtnal)

Kommentaar

Algselt postitas Vints

Kehtnal on HEA kaitseliin, näitavad ka mängud, kiire parem-ja keskkaitse. kuigi see hooaeg on meie kaitseliin ainult Ajaxi vastu täiskoosseisus välja tulnud. üks kunagine* põhimees on vigastatud terve hooaja, vasakkaitse oli vahepeal harv nähtus. heaks võiks statistiliselt Kiviõli ka lugeda, aga ebaaus ja alatu tegutsemine nende mängus rikub pooled vastase võimalused venelastega on üldse raske mängida(vähemalt Kehtnal)
                      kui meil nendega mäng oli kiviõlis siis nad läksid kyll 1:0 juhtuima siis me lõime 1:1 ja surusime kuni lõpuni neil oli paar kiiret aga kaitse suutis meil ära võtta pallid...meie vastu nende kaitse kyll midagi suurt korda ei saat oli lihtsalt palju õnne et me ära ei löönd neile

Kommentaar

Algselt postitas Hoe

No sel juhul ma teen algust siis

VV Kiviõli Tsukts (Kiviõli )
                        nr 27 Ronnu ( Fcf Kehtna) Taklai ( Tvmk) Stüff ( Tvmk) Hallik (Tvmk)

Vafka ( Fcf Kehtna) Pärt (FCF Kehtna) Korsten (TVmk) Munskind( Haapsalu)

Lill ( FCF Flora) Laurits ( FCF Kehtna)
                        Eriti ei tea kedagi meie liigast oskustelt, aga no Hallik-u asemel saab Krumm kindlasti paremini hakkama

Kommentaar

viimastetes mängudes on eriti hea kaitse olnud
                          eriti keskkaitse
                          seda räägin sellepärast et ina olen seal mänginud

Kommentaar

Algselt postitas midasaajad

Algselt postitas Hoe

No sel juhul ma teen algust siis

VV Kiviõli Tsukts (Kiviõli )
                            nr 27 Ronnu ( Fcf Kehtna) Taklai ( Tvmk) Stüff ( Tvmk) Hallik (Tvmk)

Vafka ( Fcf Kehtna) Pärt (FCF Kehtna) Korsten (TVmk) Munskind( Haapsalu)

Lill ( FCF Flora) Laurits ( FCF Kehtna)
                            Eriti ei tea kedagi meie liigast oskustelt, aga no Hallik-u asemel saab Krumm kindlasti paremini hakkama
                            olen jah kuulnud et see hallik mingi valuspask

Kommentaar

Ühte ma tahan veel öelda , et meie keskkaitse Stüf on Küll üks parimaid kaitseid meie liigas Selle vastu ärge vaielge
                              Ta on väga kiire ja tehnika on väga hea

Kommentaar

Ja võitleb ka hästi.

Kommentaar

Working...
                                X