Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

noorteturniirid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'noorteturniirid\'

Okei, mul veidi igav siin, niisiis kirjutan väheke täna toimunud Läänemaa sisemeistrivõistlustest 8.-9. klassile.
    Osa võttis 10 meeskonda, 2 kolmest ja 1 neljane alagrupp. Esimeses grupis olid Palivere, Risti ja Virtsu(grupiga vedas). Teine grupp: Wiedemann, Haapsalu Üldgümnaasium(Vene) ja Kullamaa(harukordne nähtus jalka võistlustel). Kolmas: Taebla, Haapsalu Gümnaasium, Lihula ja Noarootsi.
    Alagruppide esimesed läksid omavahel kokku võitjateringis, teised kohad omavahel jne.
    Esimene mäng meil(Paliverel) vana vihavaenlase Ristiga. Ristikad läksid kohe 1:0 ette, kuid siis võtsime end kokku ja lõpuks tuli 4:1 võit. Seekordne mäng oli eelmiste omavaheliste kohtumistega suht rahulik(näiteks ükskord sõprusmängus saadeti mind platsilt minema, siis veel julmad kossitagumised jne), vaid üks värdjas närvitses seal. Teine mäng Virtsuga kujunes lihtsaks: 4:0 võit ja alagrupi esikoht. Teisena lõpetas Risti. Võitjate ringis läksime kokku Lihula ja Üldgümnaasiumiga.
    Venelaste vastu oli esimene mäng. Alguses oli meil kõvasti õnne, et venelased väravat ei löönud(nurgalöögist posti ja viimasel hetkel palli minemalöömised). Siis otsustasin veidi ka rünnakut toetada ja põhimõtteliselt viimase sekundi kiirrünnakust lõin ka võiduvärava. 1:0 meile Venelaste ja Lihula vaheline mäng lõppes 3:0 Lihula kasuks,
    venkud said kokku vist 4 kollast(kaheks minutiks väljakult eemale) ja lõpuks mängisid kaks mängijat+vv nelja väljakumängija ja vv vastu. Üldiselt oli seda venkude närvitsemist ebameeldiv vaadata, päris julmalt panid ikka. Lõpuks jooksis ka tulivihane Lihula treener väljakule neid sõimama.
    Viimasest mängust oli kohe kindlasti vaja võitu, viik või kaotus oleks meistritiitli andnud Lihulale. Jällegi ei suutnud kumbki meeskond kuidagi väravat lüüa, kuni 30 sekundit enne lõppu jõudsin järjekordselt sihile mina Nurgalöögist põrkas pall minu poole, lükkasin Lihula allameetrimehe eemale ja kõmmutasin värava alla nurka. 10 sekundit enne lõppu lisas meie ründaja veel ühe ja kokkuvõttes 2:0 võit ning järjekordne Läänemaa meistritiitel meile Traditsioon juba, mis kahjuks lõpeb selle aastakäiguga ära Järelkasvu lihtsalt pole.
    Võitsime kõik neli mängu ja väravate vahe oli 11:1.

Ei oskagi öelda edu saladust. Ilmselt trennis meestega mängimine ja mitte liiga enesekindlalt mängima minek. Alati enne turniiri oleme ühed favoriidid, aga isegi nõrgemate vastu mängides läheme mängima nii, nagu oleks tegu finaaliga. Ei alahinda kedagi.

P.S. Minu meelest tuleks ära keelata tüdrukutel, eriti veel ilusatel, poiste turniiril mängimine. Näiteks Virtsus oli üks tüdruk, kes tuli vahetusest väljakule. Rünnakule ja veel minu äärele. 1-1 olukorras minuga astusin lihtsalt teelt eest ära, et ei peaks talle kogemata vastu jalgu lööma või teda pikali tõmabama:P Oleks olnud poiss, siis oleks lihtsalt libistamisega palli ära võtnud.

Enivei, tore oli

Tuli veidi pikk tekst...

Kommentaar

Algselt postitas zidane_5

Okei, mul veidi igav siin, niisiis kirjutan väheke täna toimunud Läänemaa sisemeistrivõistlustest 8.-9. klassile.
      Osa võttis 10 meeskonda, 2 kolmest ja 1 neljane alagrupp. Esimeses grupis olid Palivere, Risti ja Virtsu(grupiga vedas). Teine grupp: Wiedemann, Haapsalu Üldgümnaasium(Vene) ja Kullamaa(harukordne nähtus jalka võistlustel). Kolmas: Taebla, Haapsalu Gümnaasium, Lihula ja Noarootsi.
      Alagruppide esimesed läksid omavahel kokku võitjateringis, teised kohad omavahel jne.
      Esimene mäng meil(Paliverel) vana vihavaenlase Ristiga. Ristikad läksid kohe 1:0 ette, kuid siis võtsime end kokku ja lõpuks tuli 4:1 võit. Seekordne mäng oli eelmiste omavaheliste kohtumistega suht rahulik(näiteks ükskord sõprusmängus saadeti mind platsilt minema, siis veel julmad kossitagumised jne), vaid üks värdjas närvitses seal. Teine mäng Virtsuga kujunes lihtsaks: 4:0 võit ja alagrupi esikoht. Teisena lõpetas Risti. Võitjate ringis läksime kokku Lihula ja Üldgümnaasiumiga.
      Venelaste vastu oli esimene mäng. Alguses oli meil kõvasti õnne, et venelased väravat ei löönud(nurgalöögist posti ja viimasel hetkel palli minemalöömised). Siis otsustasin veidi ka rünnakut toetada ja põhimõtteliselt viimase sekundi kiirrünnakust lõin ka võiduvärava. 1:0 meile Venelaste ja Lihula vaheline mäng lõppes 3:0 Lihula kasuks,
      venkud said kokku vist 4 kollast(kaheks minutiks väljakult eemale) ja lõpuks mängisid kaks mängijat+vv nelja väljakumängija ja vv vastu. Üldiselt oli seda venkude närvitsemist ebameeldiv vaadata, päris julmalt panid ikka. Lõpuks jooksis ka tulivihane Lihula treener väljakule neid sõimama.
      Viimasest mängust oli kohe kindlasti vaja võitu, viik või kaotus oleks meistritiitli andnud Lihulale. Jällegi ei suutnud kumbki meeskond kuidagi väravat lüüa, kuni 30 sekundit enne lõppu jõudsin järjekordselt sihile mina Nurgalöögist põrkas pall minu poole, lükkasin Lihula allameetrimehe eemale ja kõmmutasin värava alla nurka. 10 sekundit enne lõppu lisas meie ründaja veel ühe ja kokkuvõttes 2:0 võit ning järjekordne Läänemaa meistritiitel meile Traditsioon juba, mis kahjuks lõpeb selle aastakäiguga ära Järelkasvu lihtsalt pole.
      Võitsime kõik neli mängu ja väravate vahe oli 11:1.

Ei oskagi öelda edu saladust. Ilmselt trennis meestega mängimine ja mitte liiga enesekindlalt mängima minek. Alati enne turniiri oleme ühed favoriidid, aga isegi nõrgemate vastu mängides läheme mängima nii, nagu oleks tegu finaaliga. Ei alahinda kedagi.

P.S. Minu meelest tuleks ära keelata tüdrukutel, eriti veel ilusatel, poiste turniiril mängimine. Näiteks Lihulas oli üks tüdruk, kes tuli vahetusest väljakule. Rünnakule ja veel minu äärele. 1-1 olukorras minuga astusin lihtsalt teelt eest ära, et ei peaks talle kogemata vastu jalgu lööma või teda pikali tõmabama:P Oleks olnud poiss, siis oleks lihtsalt libistamisega palli ära võtnud.

Enivei, tore oli

Tuli veidi pikk tekst...
      Nojah, tublid olete
      Trennis ei mängi ju eriti meeste vastu, ainult reedeti Ja teisipäeval harjutate minult palli ära võtmist

Kommentaar

TAmmeka Juunior Cup 2006

Kommentaar

Viljand iTulevik Cup 2006 aastal 93 sünd.

Kommentaar

21.jaanuar peaks olemas Viljandis mingi turniir. Kas keegi oskab sellekohta midagi öelda? Mis meeskonnad äkki mängivad jne.
            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu

21.jaanuar peaks olemas Viljandis mingi turniir. Kas keegi oskab sellekohta midagi öelda? Mis meeskonnad äkki mängivad jne.

FC Kotkas,Viljandi SK,Põltsamaa Sport,rohkemat präegu ei tea
              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz

Algselt postitas Evu

FC Kotkas,Viljandi SK,Põltsamaa Sport,rohkemat präegu ei tea
                mis vanusele see on?

Kommentaar

90 vanusele pidavat vist.
                  forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

siis võiks ka oma meeskonnaga kohale tulla...

Kommentaar

Keilasse tulete?

Kommentaar

Algselt postitas MihkelPallak

Keilasse tulete?
                        tuleme kyll jah...aga millal see keila turniir on?
                        eelmine aasta saime 2 koha..

Kommentaar

Me tuleme võibolla kahe meeskonnaga kui saab ja kui teise väravavahi leiame . :P

Kommentaar

Algselt postitas Evu

90 vanusele pidavat vist.

90-91
                            Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Hanibal

Kas midagi ka Tallinnas tulemas
                              Tallinnas on 21.jan. Viimsi spordihallis Kalev Cup.

Kommentaar

Algselt postitas nuno gomes

Algselt postitas Hanibal

Kas midagi ka Tallinnas tulemas
                                Tallinnas on 21.jan. Viimsi spordihallis Kalev Cup.

Päris hea!Tallinnas ja samal ajal ka Viimsi spordihallis.

Kommentaar

Working...
                                X