Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

JK Kalju 92 noored esinesid Tali Cupi esimesel mängudepäeval alla võimete, kaotades mõlemad mängud 0:3. Tõsi, esimese mängu tabelis on miskipärst 0:2, kuid peale 3. väravat mängiti ikka keskelt lahti ja mina küll aru ei saanud, et värav oleks annulleeritud. Mängud olid lätlaste ja leedulastega, täiesti mängitavad tiimid mõlemad, esimene pisut keerulisem. Meie vv Priit puterdas paar lahjat palli "tänu" vähesele mängukogemusele, 2. mängus said omavärava kirja Jaan-Martin ja Dabrel. Patt oleks ütlemata jätta, et mäng kui selline oli üsna ilus, eriti 2. mängu II pool, kuid ilu eest punkte ei anta. Postide vahele läks meie poolelt kindlasti enam pealelööke
    kui vastastel, kuid vastaste omad sahistasid meie väravavõrku, meie poisid seda ei suutnud.
    Homme võidame!

Kommentaar

Mitmendas liigas ka Kalju 92a. poisid läinud hooajal mängisid?

Kommentaar

Meeskond hakkas kokku mängima eelmise aasta kevadel ja alusatsime III liigas.
        Hooaja teine pool tõstis meeskonna algavaks hooajaks II liigasse

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
          Mitmendas liigas ka Kalju 92a. poisid läinud hooajal mängisid?
          3 liigas sest eelmine aasta alles alustasime

Kommentaar

JK Kalju 92 noorte kohtumine eelmise aasta C2 esiliiga ühe parima meeskonna FC Levadiaga oli hoopis teisest klassist, kui eilsed mängud. Aasta noorematele poistele suruti kohe oma tempo peale, vastane oli teada-tuntud, ühe eelmise meeskonna ajal sai treeningmänge mitmeid peetud. Nooremad poisid olid tehniliselt head ja kui pea pool mängu dikteeris Kalju, siis pikapeale panid nooremad oma tehnilise paremuse ja märksa pikema kokkumänguoskuse kehtima ja iluvärav 0-1 oli tõsiasi. Vastane alles muheles ja Tiidus paitas väravalööja pead, kui tsentri lahtilöögist Dabrel põrutas võimsa pommi vastase värava paremasse alanurka seisuks 1:1 Väsimatult tegi kaitsetööd Sten, jalust niitsid vastaseid Jaan-Martin ja Jaan, kuid kahjuks viimasel minutil sai vastane oma, kaotasime 1:2
            Ka aasta noorematele pole häbi kaotada, kui tegu on ühe vabariigi parima tiimiga oma vanuseklassis. Küll jõuame neid loputada.
            Ebasportlikult käitus vastastest keegi Ustaal, kes 2:1 juhtvärava järel, kui lõpuni jäi alla minuti, lõi mängupalli tahlikult kaugele publikusse ja mängu lõppedes ei kätelnud Kalju mängijatega. Kui mängus silma ei paista, peab ju ennast kuidagi teistmoodi näitama.

Kommentaar

Algselt postitas igavenetubli Vaata postitust
              Ebasportlikult käitus vastastest keegi Ustaal, kes 2:1 juhtvärava järel, kui lõpuni jäi alla minuti, lõi mängupalli tahlikult kaugele publikusse ja mängu lõppedes ei kätelnud Kalju mängijatega. Kui mängus silma ei paista, peab ju ennast kuidagi teistmoodi näitama.
              Tiidus õpetab noortele varakult juba siis ebasportlikke nippe.
              forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

eks ta ole jah.
                Teie ju dikteerisite mängu, julmalt, külmalt Ainult, et teie latid ja taga olevad võrgud värisesid.

Kuna ma kaugele publikusse lõin? Ma ei mõista, kes sa selline oled, aga seda ma küll pole teinud. Jah, tõesti, sellistele ma kätt ei anna, kes on peale mängu nii nördinud ja oma pahameelt meie meeskonna peale valavad.

tore oled. Eks ta ole jah, see kadedus.

Kommentaar

pigem meie surusime teile oma tempo peale .
                  jajah , ütle millal martin siis palli publikusse veel lõi ?

Kommentaar

Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitust
                    eks ta ole jah.
                    Teie ju dikteerisite mängu, julmalt, külmalt Ainult, et teie latid ja taga olevad võrgud värisesid.

Kuna ma kaugele publikusse lõin? Ma ei mõista, kes sa selline oled, aga seda ma küll pole teinud. Jah, tõesti, sellistele ma kätt ei anna, kes on peale mängu nii nördinud ja oma pahameelt meie meeskonna peale valavad.

tore oled. Eks ta ole jah, see kadedus.
                    nii ülbe ja ego vend oleki , jep ?
                    tulevik puudb sul siis

Kommentaar

Aga mis mõttega te mölisete peale mängu?
                      Saite kotti, noh juhtub. Järgmine kord teete ära.

Jumala suva, mis te arvate.

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
                        nii ülbe ja ego vend oleki , jep ?
                        tulevik puudb sul siis
                        põhjendas juba ära oma teo. võid nüüd maha rahuneda ja enda tegemisi edasi teha.
                        /

Kommentaar

Mäng oli kuidas oli ja kellegi latid nüüd küll ei värisenud nagu martin ütles.Mängust enesest et tiiduse meeskonnas kukkusid posid iga puute peale pikkali ja ise pärast rõõmsalt muiates minema läinud.

Kommentaar

Ma pean nutma või? Võit käes, võib naerda. Töö tehtud.

Kommentaar

JK Kalju 92 noored võitsid alagrupi viimases mängus FC Štrommit 1:0
                              Kole-kole mäng, ilus-ilus võit

Kommentaar

JK Kalju 92 noored lõpetasid Tali Cupi kaotusega kohamängus FC Maardu Levadiale 0:3
                                Turniir tervikuna oli väga hea mängulise kogemuse hankimise poole pealt, sest need olid selle talihooaja esimesed sisemängud. Suurt kotti ei lubatud kellelgi endale lüüa, samas ise sahistati vastaste võrku lubamatult vähe ja jalgpallis võidab ikka see, kes vastasest rohkem väravaid lööb. Loodame, et nõrk esinemine poisse verest ei löö, ees ootamas Kalju enda siseturniir jaanuari teises pooles.
                                Täna jäi eriti meelde Anderi kompromissitu võitlus Levadia poistega ja eelnevast Steni jõuline kaitsemäng.

Kommentaar

Working...
                                X