Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'A2 liiga 1989. sündinud poistele\'
Algselt postitas Staatoil
Ma ei hoia.
Oleks mul pöidlad kellegile pöidla hoidmiseks loodud , siis ma hoiaks neid Viljandi Tulevikule , kuid kahjuks on nad selleks loodud , et kaitsta palle , mis minu värava poole liiguvad ;D
Algselt postitas dimathekiiper
Ma ei hoia.
Oleks mul pöidlad kellegile pöidla hoidmiseks loodud , siis ma hoiaks neid Viljandi Tulevikule , kuid kahjuks on nad selleks loodud , et kaitsta palle , mis minu värava poole liiguvad ;D
Algselt postitas KoogelMoogel
Algselt postitas dimathekiiper
Ma ei hoia.
I\'m a really funny guy ^^
mis klubis sellist huumorit pakutakse ?
Ma ei taha oma meeskonda häbistada ;D e. seekord ma ei reeda
ma olen tegelt julmalt kohatu
FCF Haapsalu - FC TVMK 3:5 (2:1)
Haapsalu väravad: Munskind, Hunt ja Jelistratov.
Esimene poolaeg oli meie kontrolli all, paar head võimalust oli veel, aga ei löönud ära.
Teise poolaja algus läks jumala p***i ja löödi kohe kaks väravat ära meile ja peale seda, me midagi erilist ei suutnud teha.
Meie poolt siis suht kesine mäng. Vastane polnud ka vast eriti tugev Aga jah tore, et te meid koju tõite
Siiski-siiski löödi teise poolaja esimese 7-8 minutiga 3 väravat
Krt küll, just riietusruumis räägiti, et nad hakkavad pikka palli mängima ja just sealt need väravad tulidki.
Mina ei saanudki mängu õieti sisse elada, sest tulin vahetusest ja siis läks ka kõik p***e.
TVMK vennad täna vähemalt kainena küll foorumisse ei jõua
Kommentaar