Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'A2 liiga 1989. sündinud poistele\'
FC Kuressaare 7-2 Haapsalu (3:0)
Esimene poolaeg Kure domineeris. Oleks võinud veel rohkem lüüa. Teisel poolajal Janek tegi julgelt vahetusi ja saime 2 vastuseta väravat sisse. 3:2 siis. Aga poisid võtsid kokku ja skoorisid 4 väravat neljast rünnakust. Niiet tublid. Ahjaa. Haapsalu mängis kümne mehega ja väravas seisis muidu kaitses mängiv kutt.
Algselt postitas J.R.I.M
FC TVMK 1 - 5 TJK
Ei taha eriti komenteerida
Aga tjk esimene värva kohe essal mindil vist...paari mindi pärast tuli 1:1
ja siis teine poolaeg läks asi alla mäge
Väravad tulid kõik eksimustest...väikes lollid vead mis maksavad palju!
Algselt postitas 17
Esimene poolaeg Kure domineeris. Oleks võinud veel rohkem lüüa. Teisel poolajal Janek tegi julgelt vahetusi ja saime 2 vastuseta väravat sisse. 3:2 siis. Aga poisid võtsid kokku ja skoorisid 4 väravat neljast rünnakust. Niiet tublid. Ahjaa. Haapsalu mängis kümne mehega ja väravas seisis muidu kaitses mängiv kutt.
ega jah oli mingi hetk, kus me suutsime teist pareammd olla ja siis vajusime ära:P aga jah, see väravavahi amet tuli mul suht hästi välja, võtsin päris mitu palli ära, aga noh, ühe puterdasin kül räigelt sisse ja paaris olukorras ei mõistnu d mina kaitset ja nemad mind:S
Algselt postitas mt013
Algselt postitas 17
ega jah oli mingi hetk, kus me suutsime teist pareammd olla ja siis vajusime ära:P aga jah, see väravavahi amet tuli mul suht hästi välja, võtsin päris mitu palli ära, aga noh, ühe puterdasin kül räigelt sisse ja paaris olukorras ei mõistnu d mina kaitset ja nemad mind:S
Ja mina tänan sinise kanni eest. Mäletad küll ju. Kütsid sealt värava tagant mulle
Sügisringiks saame vormi
Arvestades koosseisu ja 10 mehega mängimist polnud asi üldse hull.
Krt, mõni tüüp oli lubanud kohale tulla ja siis täna äkki avastati, et järeltöid vaja teha. Muidugi on puudus ka Jannost ning üks põhikosseisu vend võiks veel terveks saada. Ja muidugi mängijad kohale tulla.
Algselt postitas kaitz
JÕHVI - JK TULEVIK 1:1
Viljandi mehed on tublid. Nagu ütlevad pealtvaatajad, huvitav mäng oli. Kahjuks oli päris kehv ilm. \"HERO OF THE MATCH\" oli kohtunik... Solvav, et niisugused inimesed mõnitavad jalgpalli... Siis, austus teile, mehed.. dimathekiiper! oled korras
Algselt postitas abre
Algselt postitas kaitz
JÕHVI - JK TULEVIK 1:1
Viljandi mehed on tublid. Nagu ütlevad pealtvaatajad, huvitav mäng oli. Kahjuks oli päris kehv ilm. \"HERO OF THE MATCH\" oli kohtunik... Solvav, et niisugused inimesed mõnitavad jalgpalli... Siis, austus teile, mehed.. dimathekiiper! oled korras
Te olevat liiga palju väljakul jutustanud roppusi suust välja ajamud,kohtunik kui ma ei eksi oli pärit Sillamäelt
Respekt teilegi Jõhvi poisid...ütleme nii et ületasite igas mõttes meie meeskonna lootused...ennem mängu me arvasime et asi võib kohati vb ära kiskuda aga tõepoolest mõlemad meeskonnad suutsid ennast korralikult üleval pidada
Jahm tõsi ta on kohtuniku vile polnud just paljudes olukordades kõige parem isegi meie treener imestas et mida kohtunik mõnes olukorras tegi.
Vb oleks suutnud pealtvaatajatele veel ilusamatki jalgpalli näidata aga jahm ilm tegi ikka parajat moodi oma töö
Kommentaar