Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'A2 liiga 1989. sündinud poistele\'
Algselt postitas siimsorokin
Algselt postitas Chaqueta
Algselt postitas siimsorokin
Algselt postitas Chaqueta
Palju Kohvtunil juba punaseid on? Vahepeal olid tal ja ühel TJK tüübil (nime ei mäleta) paari mängu pikkused võistlemiskeelud.
See oli III liigas.
Aa, kuskil jäi silma, et A2 mängija, aga ju siis see oli Kohvtun.
Ei, sul on täielikult õigus, see teine mängija olin mina, aga lihtsalt ma mõtlesin, et kaardid teeniti III liiga mängus.
tahaksid sa lähemalt rääkida?
kuidas sa trampisid ta peal
ja siis kohtunik näitas punast ja sul tuli vana hea treeneri lause meelde , et alati võta keegi kaasa ja ütlesid kohtunikule , et tema alustas:D?
ei jep , mul on ainult hea meel , et koftun neid punaseid saab , sest ta on väärt ka , näitlemist ja teesklemist on rohkem kui rubla eest.
Algselt postitas -Duff-
Kohtla - Järve 0 : 34 Pärnu Jalgpalliklubi . ;D ;D ;D
Niiöelda \"mängust\" siis niipalju , et Pakk lõi 10 , Midenbritt 9 , Klimberg 7 , Williams 3 , Sutt 3 , Kangur 1 ja Anso 1 .
Ei suht tore oli 3.5 tundi bussis loksuda ja siis kohale jõudes avastada , et kodumeeskond saab nibin - nabin ainult 8 meest kokku . \"Väljak\" oli ka muidugi heas seisukorras..
Ei taha kellelegi midagi halvasti öelda , aga ei saa aru , miks Esiliigas sellised meeskonnad mängida võivad .
nad mängivad ainult sellepärast , et Meeste Esiliigas olev Kohtla - Järve saaks püsida seal vms , midagi sellist oli igatahes
Haapsalu - Viljandi mängust veel nii palju et kohtunikul polnud häda midagi...mõned prohmakad olid aga ei midagi hullu ;D
Aga...olgem ausad haapsalu staadioni kate pole just väga kiita...kui ikka mängida butsadega siis tunned kuidas oled paar cm-i maapinnast kõrgemal...aluspõhi on totaalne kruus..
Ja veel...kui sa seal esimest palli kätte ei saa siis järgmine teema on see et sa ei tea kuhu pall järgmisena põrkab kuna muru on mahedalt mättaid täis...maad mööda söötu lükata on pea et võimatu.
Algselt postitas C-Defender
Haapsalu - Viljandi mängust veel nii palju et kohtunikul polnud häda midagi...mõned prohmakad olid aga ei midagi hullu ;D
Aga...olgem ausad haapsalu staadioni kate pole just väga kiita...kui ikka mängida butsadega siis tunned kuidas oled paar cm-i maapinnast kõrgemal...aluspõhi on totaalne kruus..
Ja veel...kui sa seal esimest palli kätte ei saa siis järgmine teema on see et sa ei tea kuhu pall järgmisena põrkab kuna muru on mahedalt mättaid täis...maad mööda söötu lükata on pea et võimatu.
ma täpsustaks, seal pole katteks muru see on umbrohi
Noo kohtunik oli hea jah, aga kaks kaarti meie võistkonnale olid täiesti mõttetud, lisaks võttis värava ära.
Ja tahate öelda, et teie plats oli esimeses mängus hea? Sada korda hullem
Algselt postitas C-Defender
Nõustun kasutaja mt013 täielikult...katteks on seal tõesti umbrohi
Asi selles, et kevadel külmus kõik muru ära ja nüüd pole enam see aasta midagi teha. Asja küljes on siiski hea pool ka, umbrohi ei hävi nii kiiresti :P
Algselt postitas Mikusiku
Ja tahate öelda, et teie plats oli esimeses mängus hea? Sada korda hullem
Vabandage Haapsalu , et te meie murul ei saanud mängida . Ma arvan , et kui nendelt meeskondadelt küsida , kes Viljandis murul mängunud on , siis sealt ühtegi väga halba sõna ei tule . Niikuinii läheb kohe kunstmuru remonti , ning nagu ajalehtedes kirjutab peab juba septembris meie uber1337 kunstmuru valma olema . Ühe sõnaga , peale septembrit peaks üpris lõbus Viljandis mängida olema .
Mängu kohta ma ei viitsi midagi kirjutada , ainult ,et teise karistuslöögi ajal ma magasin ning jäin unistama . Aga jah , mäng läbi ,mis siin enam ikka leinata
Kommentaar