Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

A2 liiga 1989. sündinud poistele

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'A2 liiga 1989. sündinud poistele\'

Aaa, selge siis

Kommentaar

Algselt postitas siimsorokin

Algselt postitas Chaqueta
      Algselt postitas siimsorokin
      Algselt postitas Chaqueta
      Palju Kohvtunil juba punaseid on? Vahepeal olid tal ja ühel TJK tüübil (nime ei mäleta) paari mängu pikkused võistlemiskeelud.
      See oli III liigas.
      Aa, kuskil jäi silma, et A2 mängija, aga ju siis see oli Kohvtun.
      Ei, sul on täielikult õigus, see teine mängija olin mina, aga lihtsalt ma mõtlesin, et kaardid teeniti III liiga mängus.
      tahaksid sa lähemalt rääkida?
      kuidas sa trampisid ta peal
      ja siis kohtunik näitas punast ja sul tuli vana hea treeneri lause meelde , et alati võta keegi kaasa ja ütlesid kohtunikule , et tema alustas:D?
      ei jep , mul on ainult hea meel , et koftun neid punaseid saab , sest ta on väärt ka , näitlemist ja teesklemist on rohkem kui rubla eest.

Kommentaar

Algselt postitas -Duff-

Kohtla - Järve 0 : 34 Pärnu Jalgpalliklubi . ;D ;D ;D

Niiöelda \"mängust\" siis niipalju , et Pakk lõi 10 , Midenbritt 9 , Klimberg 7 , Williams 3 , Sutt 3 , Kangur 1 ja Anso 1 .

Ei suht tore oli 3.5 tundi bussis loksuda ja siis kohale jõudes avastada , et kodumeeskond saab nibin - nabin ainult 8 meest kokku . \"Väljak\" oli ka muidugi heas seisukorras..
        Ei taha kellelegi midagi halvasti öelda , aga ei saa aru , miks Esiliigas sellised meeskonnad mängida võivad .
        nad mängivad ainult sellepärast , et Meeste Esiliigas olev Kohtla - Järve saaks püsida seal vms , midagi sellist oli igatahes

Kommentaar

Haapsalu - Viljandi mängust veel nii palju et kohtunikul polnud häda midagi...mõned prohmakad olid aga ei midagi hullu ;D

Aga...olgem ausad haapsalu staadioni kate pole just väga kiita...kui ikka mängida butsadega siis tunned kuidas oled paar cm-i maapinnast kõrgemal...aluspõhi on totaalne kruus..

Ja veel...kui sa seal esimest palli kätte ei saa siis järgmine teema on see et sa ei tea kuhu pall järgmisena põrkab kuna muru on mahedalt mättaid täis...maad mööda söötu lükata on pea et võimatu.

Kommentaar

Algselt postitas C-Defender

Haapsalu - Viljandi mängust veel nii palju et kohtunikul polnud häda midagi...mõned prohmakad olid aga ei midagi hullu ;D

Aga...olgem ausad haapsalu staadioni kate pole just väga kiita...kui ikka mängida butsadega siis tunned kuidas oled paar cm-i maapinnast kõrgemal...aluspõhi on totaalne kruus..

Ja veel...kui sa seal esimest palli kätte ei saa siis järgmine teema on see et sa ei tea kuhu pall järgmisena põrkab kuna muru on mahedalt mättaid täis...maad mööda söötu lükata on pea et võimatu.
            ma täpsustaks, seal pole katteks muru see on umbrohi

Kommentaar

Noo kohtunik oli hea jah, aga kaks kaarti meie võistkonnale olid täiesti mõttetud, lisaks võttis värava ära.
              Ja tahate öelda, et teie plats oli esimeses mängus hea? Sada korda hullem

Kommentaar

seesam avane

Kommentaar

tahana järgmist lehte

Kommentaar

avane uuesti

Kommentaar

avane

Kommentaar

we are super leeds!

tra öelge veel, et ma pole osav

Kommentaar

Nõustun kasutaja mt013 täielikult...katteks on seal tõesti umbrohi

Kommentaar

Algselt postitas C-Defender

Nõustun kasutaja mt013 täielikult...katteks on seal tõesti umbrohi

Asi selles, et kevadel külmus kõik muru ära ja nüüd pole enam see aasta midagi teha. Asja küljes on siiski hea pool ka, umbrohi ei hävi nii kiiresti :P

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku
                              Ja tahate öelda, et teie plats oli esimeses mängus hea? Sada korda hullem
                              Vabandage Haapsalu , et te meie murul ei saanud mängida . Ma arvan , et kui nendelt meeskondadelt küsida , kes Viljandis murul mängunud on , siis sealt ühtegi väga halba sõna ei tule . Niikuinii läheb kohe kunstmuru remonti , ning nagu ajalehtedes kirjutab peab juba septembris meie uber1337 kunstmuru valma olema . Ühe sõnaga , peale septembrit peaks üpris lõbus Viljandis mängida olema .

Mängu kohta ma ei viitsi midagi kirjutada , ainult ,et teise karistuslöögi ajal ma magasin ning jäin unistama . Aga jah , mäng läbi ,mis siin enam ikka leinata

Kommentaar

oskab keegi öelda kuidas Jõhvis mänguväljak on?

Kommentaar

Working...
                                X