Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei usu, et see oluline on, kas Flora või mitte Flora. Huvitavam on pigem see, et kuidas erinevate meeskondade areng on kulgenud.
Kui ma õieti mäletan, siis eelmisel aastal oli Flora suht ainuvalitseja - teised tunduvad olevat järele jõudnud.
Trans, SK10, Pärnu ja Levadia konkureerisid eelmisel aastal kahvatumatele medalitele. Sel aastal Pärnu suhteliselt nõrk, Trans päris kehvake eelmise aastaga võrreldes. SK üsna stabiilne, Levadia areng on olnud uhke. Samuti Kotkas - eelmisel aastal võistles püsimajäämise eest, sel aastal on mänguliselt tohutu sammu edasi teinud.
Ehk siis minu arvates on Levadia ja Kotkas plusspoolel oma arengus. Trans ja Pärnu miinuses, teised seal kuskil vahel.
Ei usu, et see oluline on, kas Flora või mitte Flora. Huvitavam on pigem see, et kuidas erinevate meeskondade areng on kulgenud.
Kui ma õieti mäletan, siis eelmisel aastal oli Flora suht ainuvalitseja - teised tunduvad olevat järele jõudnud.
Trans, SK10, Pärnu ja Levadia konkureerisid eelmisel aastal kahvatumatele medalitele. Sel aastal Pärnu suhteliselt nõrk, Trans päris kehvake eelmise aastaga võrreldes. SK üsna stabiilne, Levadia areng on olnud uhke. Samuti Kotkas - eelmisel aastal võistles püsimajäämise eest, sel aastal on mänguliselt tohutu sammu edasi teinud.
Ehk siis minu arvates on Levadia ja Kotkas plusspoolel oma arengus. Trans ja Pärnu miinuses, teised seal kuskil vahel.
Areng? - kui meeskonnaga on liitunud eelnevad aastad mujal klubis mänginud mängijad.
Mõned meeskonnad peavad arengu nimel oma vanamaterjaliga tööd tegema.
asi on selles et levadiasse läks nii palju uusi mängiaid see oleks sama hea kui meile tuleks mingi 2 hullult head mängiat juurde me võidaks ka siis kõiki asi on meeskonna kokku minemises
aga ega midagi ple teha kui levadia võidab..
Arvatavasti levadia panebki ära, kuna neil on raskemad mängud tehtud ja nad mängivad nii kindlalt ... kui nad just ei saa kogematta viiki või kaotust kelleltki
Kommentaar