Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B1

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'B1\'

Ei kujuta üldse ette kes see geenius oli

Kommentaar

Vastus teemale \'B1\'

Algselt postitas Taavi.T

Aga mis selle mänguga siis saab ?

Kommentaar

Vastus teemale \'B1\'

Seda mängu ei kontrollinud kohtunik, kõik tegid mis tahtsid...loodan, et Pärnus siis parem kohtunik.

Kommentaar

Vastus teemale \'B1\'

Algselt postitas Taavi.T

mingi Matu .

Kommentaar

Vastus teemale \'B1\'

a saa sealt jalkaliidust saad vaadata ju, kes kuhu mängule saadeti
            Pavel, ära seikle nüüd!

Kommentaar

Vastus teemale \'B1\'

Algselt postitas RoBoS17

Algselt postitas asdasdasd

Algselt postitas RoBoS17

väga hull laks oli tõukas ainult.....samamoodi ju see Taavo julges öelda sitasti ainult NAISELE, meestele ju ei julgend.....
              muidu, mida sa üldse isatsed, sa olid mängu ajal vait kui maitea mis asi. internetis on kõva jutumees

ma ei isatse ju....ma aind seletan siin, et ebaviisakas on naisele öelda : \" Mis passid!\"

seda mai tea miks ta sulle ei tulnud midagi ütlema..........

ja milleks mul seal platsil vaja kakelda..???
              meil oli ju skoor sobiv, ja meie ei nõua uut mängu
              ebaviisakas naisele öelda mis sa passid?!?
              kas siis see on viisakas kui TÄISKASVANUD MEES ütleb lapsele abordijäänus?!?
              n1.
              ja siis kui öeldi et mida tema ka jalkast teab oli suu kinni.no palun.hale.

Kommentaar

Vastus teemale \'B1\'

Ma ei saa aru miks on vaja mängijatel üldse arutada mingit lapsevanemate kammi.
                Natuke imelik.

Kommentaar

Vastus teemale \'B1\'

Huvitav kas need lapsevanemad söövad ka selle suuga?

Loodame, et lapsed lõpuks nende tasemele ei lasku.
                  forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Vastus teemale \'B1\'

Algselt postitas Trenar

Natuke imelik.
                    aga see kamm oli meile suunatud .

Kommentaar

Vastus teemale \'B1\'

Algselt postitas adriano

Algselt postitas Trenar

Natuke imelik.
                      Nojah aga seda foorumit kasutavad ju enamjaolt mängijad.
                      Kui nii võtta siis olid mängijad kogu selles jamas seal platsil kõige vähem süüdi.

Kommentaar

Vastus teemale \'B1\'

Algselt postitas Trenar

Algselt postitas adriano

Algselt postitas Trenar

Natuke imelik.
                        Nojah aga seda foorumit kasutavad ju enamjaolt mängijad.
                        Kui nii võtta siis olid mängijad kogu selles jamas seal platsil kõige vähem süüdi.

Ma ei tea palju me süüid oleme, aga jah ..
                        1. Kohtunik lasi ikka mängu totaalselt kääest ära
                        2. Siis hakkkasid seal mingid vanemad, mingit sõna võtma...
                        Aga kohtunik oli kyll, alla poole arvestust

Kommentaar

Vastus teemale \'B1\'

kuradi pärnukad
                          mida te nüüd mängite siin ingleid jne et lapsevanemad karjusid teile midagi?
                          hmm äkki oli kaa põhjust?
                          vaata mis see russ tegi, eriti kõva mees, LÕI SELJA TAGANT KUKLASSE!!
                          see on eriti lahe temast, ma tahaks tema pärngu kambaga liituda on võimalik?
                          ja mis te ise tegite:
                          hmm ma tean et mõnele mehele on jalgpall väga tähtis ja ma austan seda, mõni kutt elas mängu nii sisse, et iga väiksemagi asja peale ärritus
                          seega oli palju vigu ja sõimlemist
                          kui oleks ilus jalgpall olnud, poleks keegi kommenteerinud ega halvast öelnud
                          aga seda ei saa normaalseks pidada, mis platsil toimus
                          see pole eriti kift kui tahetakse täiega veel taastuvat jalga lüüa või ma ei tea, oskan öelda kuna mängisin 80 minutit
                          nüüd olen suhelnud pärnu kapteniga, kes tundub vägagi normaalne noormees, kes tunnistas oma viga ja lubas et meil pärnus tuleb ilus mäng ja me ei lähe üksteisega kohtuma vastikustundega!!

JOGA BONITO!!!

Kommentaar

Vastus teemale \'B1\'

Algselt postitas Rzn.

Niisiis räägiks kotka ja pjk mängust.

kohtunik ei saanud absoluutselt aru mis toimub.mängu alustasime olid teised väravad väljaku peal ja kohtunik ei pidanud vajalikuski neid sealt ära viia seni kuni mängijad sellele tähelepanu juhtisid.siis mängisime üldse ilma suluseisudeta,vahetusi ta ka ei oleks märkinud kui mängijad talle seda meelde poleks tuletanud ja palju palju muud.

tõsi jah et mäng läks vahepeal täiesti kontrollialt välja ja suurem osa teisest poolajast läks kas tagasi tegemise või mängijate lahutamise või nende maharahustamisele.

aaga protest on tõepoolest sisse antud ja tõenäosusega tuleb uus kohtumine.

kaklustest veel niipalju et jah üks jobu löödi tõesti suht nokki aga samas ta läks ise ka nokkima ja karjus veel üle väljaku et andke mulle molli, no mis seal enam mõleda siis - sai mis tahtis.\"mõnusaid\" lakse said veelpaljudki mängijad.

ja lp fc kotka lapsevanemad tahaks teie suuvärki pärnus ka kuulda, vaadake et siis ikka tulijad olete!

ei pärnakad on ikka jõle kõvad vennad küll

Kommentaar

Vastus teemale \'B1\'

Algselt postitas #4

JOGA BONITO!!!
                              Ei midagi isiklikku ega midagi halba, aga lihtsalt huvitav on vaadata, kuidas suurkorporatsioon Naiki ajupesu töötab
                              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Vastus teemale \'B1\'

Algselt postitas #4

kuradi pärnukad
                                mida te nüüd mängite siin ingleid jne et lapsevanemad karjusid teile midagi?
                                hmm äkki oli kaa põhjust?
                                vaata mis see russ tegi, eriti kõva mees, LÕI SELJA TAGANT KUKLASSE!!
                                see on eriti lahe temast, ma tahaks tema pärngu kambaga liituda on võimalik?
                                ja mis te ise tegite:
                                hmm ma tean et mõnele mehele on jalgpall väga tähtis ja ma austan seda, mõni kutt elas mängu nii sisse, et iga väiksemagi asja peale ärritus
                                seega oli palju vigu ja sõimlemist
                                kui oleks ilus jalgpall olnud, poleks keegi kommenteerinud ega halvast öelnud
                                aga seda ei saa normaalseks pidada, mis platsil toimus
                                see pole eriti kift kui tahetakse täiega veel taastuvat jalga lüüa või ma ei tea, oskan öelda kuna mängisin 80 minutit
                                nüüd olen suhelnud pärnu kapteniga, kes tundub vägagi normaalne noormees, kes tunnistas oma viga ja lubas et meil pärnus tuleb ilus mäng ja me ei lähe üksteisega kohtuma vastikustundega!!

JOGA BONITO!!!

te ise olite samasugused , see lokk eriti .

Kommentaar

Working...
                                X