Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mida ma kobisen? Kui võit on võit nagunii, siis miks peab leidma mingisuguseid vabandusi sellele, et Kotkas suutis teile kolm lüüa.
indrekl, mida sa ajad ? igaasi on vabandus ja maitea mis veel. . inimene lihtsalt ütles, et neil oli 2 mängijat puudu ja ma arvan et pjk mängija ei hakka flora pärast vabandma, vaid ta lihtsalt kommenteerib, mida tehaksegi foorumis. Nii et hoia oma suu heaga kinni.
no mis seal ikka , kui floral 2 mängujuhti puudu siis ei saagi skoor parem olla.
Kergelt mainitud tõesti, aga üldiselt nagu ma siin vaadanud olen ei ole mõtet teie pubekatega vaidlusesse astuda. Kellegi targa mehe sõnad siis järgmiselt:
\"Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience\"
PUBEKATEGA??
mingi 91 tainas ütleb meile pubekas.püüa olla palun. Ja kes oled sina üldse siin foorumis kommenteerima..mingi lambi rookie lärtsub siin foorumis? 91 omadele on ju omaette foorum?!
\"Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience\"
no mis seal ikka , kui floral 2 mängujuhti puudu siis ei saagi skoor parem olla.
Kergelt mainitud tõesti, aga üldiselt nagu ma siin vaadanud olen ei ole mõtet teie pubekatega vaidlusesse astuda. Kellegi targa mehe sõnad siis järgmiselt:
Kommentaar