Pall on ümmargune ja lisaks Valgas Käsipalli väravad
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B1
Collapse
X
-
JK Karksi eesmärgiks võiks seada Pärnu järel II koha,kuigi eks Warrioriga ja Elvaga peab hakkama 2 koha pärast alagrupis madistama II algrupis peaks Pärnu ja Võru edasi saama kuigi üllatada võib kah FCF Rapla ,kes üllatas turniiril Viljandis võitis seal hilisema turniiri võitjat Pärnut aga ometi jäid sellel turniiril viimaseks kaotades mängu Karksile 1:3Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustJK Karksi eesmärgiks võiks seada Pärnu järel II koha,kuigi eks Warrioriga ja Elvaga peab hakkama 2 koha pärast alagrupis madistama II algrupis peaks Pärnu ja Võru edasi saama kuigi üllatada võib kah FCF Rapla ,kes üllatas turniiril Viljandis võitis seal hilisema turniiri võitjat Pärnut aga ometi jäid sellel turniiril viimaseks kaotades mängu Karksile 1:3
Kommentaar
-
Algselt postitas meelis989 Vaata postitustüllatatda võibad jah kõik.
aga samas kui pärnu laseb mõndale meeskonnale 10:0 jne . siis ma ei tea noh.
kui ainult rait tuleb , siis karksi koht 4 või 5-s !
Kommentaar
-
Algselt postitas #12. Vaata postitustValga Warrior Cup
1.Pärnu
2.Valga Warrior
3.Võru
4.Valka
5.elva
6.elva2
7.Rapla
8.karksi-nuia
.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustJK Karksi eesmärgiks võiks seada Pärnu järel II koha,kuigi eks Warrioriga ja Elvaga peab hakkama 2 koha pärast alagrupis madistama Karksile 1:3
kuidas nii siis :/
Kommentaar
-
Njah läks kehvasti osa mängis palavikuga aga 7-8 koha mängus sai mängiqa kah varus kes tavaliselt saavaq vähe mängiqa ja kes on suht vähe trennis käinuq,oli ebaõnne Valka vastu pall ei tahtnuq kuiqagi väravasse minna aga noh...KEHV PÄEVOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNjah läks kehvasti osa mängis palavikuga aga 7-8 koha mängus sai mängiqa kah varus kes tavaliselt saavaq vähe mängiqa ja kes on suht vähe trennis käinuq,oli ebaõnne Valka vastu pall ei tahtnuq kuiqagi väravasse minna aga noh...KEHV PÄEV
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar