Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tammeka lõpetas kevadringi supermänguga puuma vastu, tulemuseks 3:2.
Esimese värava lõime 30 sekundil, viimase 5 minutiga tulime 1:2 kaotusseisust välja. See oli üks hooaja parimaid mänge .
Kurel ma ei näe küll erilist mõtet Nike Cupile ronida.
Täpselt, ma ka ei näe mõtet , võiks olla kõik tugevad mitte nii et mõnele tugevale satub üli kerge alagrupp ja siis teisel tugeval on mingi üli tugev alagrupp:S
Täpselt, ma ka ei näe mõtet , võiks olla kõik tugevad mitte nii et mõnele tugevale satub üli kerge alagrupp ja siis teisel tugeval on mingi üli tugev alagrupp:S
Vahet ju ei ole. Et Nike Cupi võita, pead varem või hiljem ikkagist kõik vastased alistama ju.
Kohad turniiritabelis loositakse välja enne turniiri, võistkondade esindajate kohtumisel.
· Võistkonnad jagatakse nelja 4- liikmelisse alagruppi. Neli eelmise aasta parimat paigutatakse erinevatesse alagruppidesse.
Kommentaar