Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
2 oma viga ja 2 väravat :S löödi ära aga jah vihm oli suht hull
tead miks te tammeka vennad haledad olete ? , sest alati kui te pähe saate hakkate välja vabandama . tunnistage lihtsalt et te olite sitemad . ärge egotsege koguaeg et te haiged prood .
emmm mida ma vabandasin? Ytlesin et ilm oli sitt ega see pole teie syy olimegi sitemad tegime 2 oma viga ja saime ära.Tyra elton kui ma selline pede oleks ma vaikiks üldse
tead miks te tammeka vennad haledad olete ? , sest alati kui te pähe saate hakkate välja vabandama . tunnistage lihtsalt et te olite sitemad . ärge egotsege koguaeg et te haiged prood .
Tamme cupil, saite finaalis sk10 haledalt mauni .
Peale mängu, kostus kui ühest suust : ''Me olime nooremad'' , ojaa, seda hala jätkus kauaks. Keegi hõikas, et kui flora 92 oleks mängind, oleks te, sk10 vennad, haledalt sitakasse saand .
Meie, ei ole niimoodi käitund, ja ennast vabandanud, kuigi oleks võinud teile samamoodi öelda, me oleme ju nooremad . Ja suudame teid ka võita , kui me endale eksimusi ei luba ja hästi mängime . Me oleme võrdsed tiimid .
Kommentaar