Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

A2 / II-liiga / 2007.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Barcameez Vaata postitust
    Mäng on läbi ja võit on võit!
    ongi , ja võru on hea meeskond , mängib ja liigub hästi.
    aga mõni vend tuleb oma teemat ajama ja panem sellega nii mõõda siis mingu omadega sinna kuhu tahab.

Kommentaar

ja võit on võit ja wohooo:P

Kommentaar

Algselt postitas kunzT
        roppu sõnapruuki oli mõlemal pool tõesti aga kõtega nügimist ja kossi peksmist oli tunduvalt viljandi mängijatel rohkem,see kui lõpus üks mängijatest jooksi võru poolikule otse sisse nimelt!sellist asja polnud kll vaja ma arvan teil teha!
        oli viisakaid kui ka ebaviisakaid mängijaid aga mänguviis oli teil küll natuke agresiivne
        Preili , su sõnavara lummab mind väga, mulle meeldivad räpased tüdrukud

Kommentaar

Niiih, meil siis see voor Viljandiga mäng
          Viljandiga alati raske olnud, aga anname oma parima ikka
          Võiks ju siiski võidusoonele tagasi saada :P Kui nüüd võidaks siis oleks viimases kevadringi voorus suurem enesekindlus ka Võru vastu ja siis teeme neil ka elu raskeks loodetavasti
          FC Otepää II

Kommentaar

Kalevil on maagiga. Teevad meile väljakul maagiat.
            Ei no eks me ise ürita ikka täiega

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
              Niiih, meil siis see voor Viljandiga mäng
              Viljandiga alati raske olnud, aga anname oma parima ikka
              Võiks ju siiski võidusoonele tagasi saada :P Kui nüüd võidaks siis oleks viimases kevadringi voorus suurem enesekindlus ka Võru vastu ja siis teeme neil ka elu raskeks loodetavasti
              Kurat loodame et ikka väga raskeks ei tee, üks põhimees on kaartide tõttu puudu, aga noh, me anname endast parima ka ilma temata

Kommentaar

Algselt postitas Grillkaste Vaata postitust
                Kurat loodame et ikka väga raskeks ei tee, üks põhimees on kaartide tõttu puudu, aga noh, me anname endast parima ka ilma temata
                Loodetavasti siis see Kunz, kes keskkaitses mängib Meesteliigas mängis vähemalt meie vastu suht kindlalt :/ Või siis võiks keegi poolikust olla, siis oleks endal kergem mängida
                FC Otepää II

Kommentaar

Loodetavasti siis see Kunz, kes keskkaitses mängib Meesteliigas mängis vähemalt meie vastu suht kindlalt :/ Või siis võiks keegi poolikust olla, siis oleks endal kergem mängida
                  oh ei, Tarvo Kunz on kindel kui kalju, vahest harva mõreneb
                  aga ma usun et terve meeskonna kõige väärtuslikum mängija Endrik Jäger on mees kelle vastu te mängida ei saa, kaitset saaks suht häbi tunda kui selle poisi käes pall on, teised nii väga silma ei paista, v L.Kunz kellel on lõvihing keskpoolikus pallipärast võidelda
                  Ootan sõbralikku mängu!!

Kommentaar

aga ma usun et terve meeskonna kõige väärtuslikum mängija Endrik Jäger on mees kelle vastu te mängida ei saa, kaitset saaks suht häbi tunda kui selle poisi käes pall on, teised nii väga silma ei paista, v L.Kunz kellel on lõvihing keskpoolikus pallipärast võidelda
                    Ootan sõbralikku mängu!!
                    Njah eriti tobedalt teenitud teine kollane mängust Viljandi vastu.
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                      Njah eriti tobedalt teenitud teine kollane mängust Viljandi vastu.
                      No juhtub ka parimatel

Kommentaar

Ootan sõbralikku mängu!!
                        Eee, meil on suhteliselt korralik kaitse, ma ei usu, et häbi saaksime tunda, eriti veel keskkaitse, väga raske on läbi tungida
                        FC Otepää II

Kommentaar

Eee, meil on suhteliselt korralik kaitse, ma ei usu, et häbi saaksime tunda, eriti veel keskkaitse, väga raske on läbi tungida

Eks selle eest hoolitsevad ründajad, kuidas läbi saada

Kommentaar

Ootan sõbralikku mängu!!
                            Normaalne, isegi kui saaks siis võta teadmiseks, et üks mees juba tervet mängu ära ei tee. Jaa vaevalt see kaitse nüüd häbi peaks siis tundma... Eii maksa väga ära kaa tõusta, et teistel väga eest ära olete. Terve liiga veel ees
                            19 Elvas siis

Kommentaar

Algselt postitas siim990 Vaata postitust
                              Normaalne, isegi kui saaks siis võta teadmiseks, et üks mees juba tervet mängu ära ei tee. Jaa vaevalt see kaitse nüüd häbi peaks siis tundma... Eii maksa väga ära kaa tõusta, et teistel väga eest ära olete. Terve liiga veel ees
                              19 Elvas siis
                              Siiski on see 18 ja Võrus Agajah :P Üks mees kindlasti midagi ära ei tee :P Ja kas see Jäger, v kes see oli, meesteliigal käis ka meie vastu mängimas?
                              FC Otepää II

Kommentaar

Oih, natuke valesti läks aja ja kohaga

Kommentaar

Working...
                                X