Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

A2 / II-liiga / 2007.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
    vähamalt viljandi võitis floravastu teise mängu 16:0 , ma ei tea kuidas väravatevahega jääb kui teised temaga mängida ei saagi ;D

Ka see tulemus tühistatakse tabelisse kantakse +:-
    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Grillkaste Vaata postitust
      ma ütleks selle peale et saue pole ainuke kellel meeste kokku saamisega probleeme on, neid meeksondi on siiski mitmeid.
      Ma usun täitsa et teistel meeskondadel on sama jama. Aga see ajab närvi sõidad 200 kilti ja vahetusi ple ja tõesti seal statal oli nagu saunas mingi mängu lõpuni oli oma 10 minti siis enamus mängijatest Tartu omadest ytlesid kohtunikule et lõpetaks ära. Me tegelt soovisime seda sama aga ma vaatasin et kohtuniku teadsid nad hästi nagu iga meeskond kes kodus mängib 2.liigas.
      Nu aga mis teha 2. liiga siin ei tee me koos trenni ja siis ma lugesin et osad meeskonnad veel nii et ega meil eriti midagi paremat loota polegi.

Kommentaar

Algselt postitas evian Vaata postitust
        Ma usun täitsa et teistel meeskondadel on sama jama. Aga see ajab närvi sõidad 200 kilti ja vahetusi ple ja tõesti seal statal oli nagu saunas mingi mängu lõpuni oli oma 10 minti siis enamus mängijatest Tartu omadest ytlesid kohtunikule et lõpetaks ära. Me tegelt soovisime seda sama aga ma vaatasin et kohtuniku teadsid nad hästi nagu iga meeskond kes kodus mängib 2.liigas.
        Nu aga mis teha 2. liiga siin ei tee me koos trenni ja siis ma lugesin et osad meeskonnad veel nii et ega meil eriti midagi paremat loota polegi.
        sama siin, ma kardan et võru teine rind ei mängi enam nii hästi, trennis käib 4 inimest , nendest kes mängivad 90 ja nooremates, ja nii ta läheb, esimeseks mänguks ei tea kas ajab mehed kokku

Kommentaar

Tammeka vastu mängus andis tõsiselt tunda ka see, et suve otsa pole trenni teinud. Kalevi vastu oli küll sama palav aga nii ära ei väsitanud. Tundub, et tartu poisid on terve suve ikka tõsiselt tööd teinud.

Kommentaar

Ma loodan, et Tartu pole väga palju treeninud, sest see mäng tuleb meile väga raske, kuna meil 3 põhimeest kindlalt puudu (kui mitte rohkem). Väga kahju oleks liidrikoht ka ära anda selletõttu, et ei saa kodus mehi kokku.

Üks asi veel, et Fc Elva kodulehel on Võrule punkte valesti arvutatud.

Kommentaar

ei tea kas kõrtsmik ka viljandi tuleb 8-)

Kommentaar

ei tea kas kõrtsmik ka viljandi tuleb 8-)
                Raske uskuda. Nii palju kui mina kuulnud olen, pidavat ta ainult kodumängudel osalema. Meie, Saue, vastu ta ka ei mänginud, kuigi meie mängud on Tallinna piiri peal.

Kommentaar

Algselt postitas saue6 Vaata postitust
                  Raske uskuda. Nii palju kui mina kuulnud olen, pidavat ta ainult kodumängudel osalema. Meie, Saue, vastu ta ka ei mänginud, kuigi meie mängud on Tallinna piiri peal.
                  meie vastu oli ka tlns ta , aga seda kergem meil , ma loodan et saame hakkama.

Kommentaar

Kõrtsmik jah mängib meil ainult kodumänge. Temaga on nii, et ta on nii arenenud ja osad ei oska temaga nagu midagi ette võtta ja üritavad mingit lolli viga teha ja kätega mängida. Aga kalevil on nüüd järgmine mäng Viljandiga, alguses pidi olema murul aga siis öeldi, et Viljandi on muretsenud uue kunstmuru väljaku. Võttis kohe meele kurvaks, sest väga suur tahtmine oli murul mängida

Kommentaar

Algselt postitas Tiiger4 Vaata postitust
                      Kõrtsmik jah mängib meil ainult kodumänge. Temaga on nii, et ta on nii arenenud ja osad ei oska temaga nagu midagi ette võtta ja üritavad mingit lolli viga teha ja kätega mängida. Aga kalevil on nüüd järgmine mäng Viljandiga, alguses pidi olema murul aga siis öeldi, et Viljandi on muretsenud uue kunstmuru väljaku. Võttis kohe meele kurvaks, sest väga suur tahtmine oli murul mängida
                      ja me tahaks ise ka murul mängida räigelt , aga ei lasta sinna vms
                      hoitakse ainult meistri ja esiliiga jaoks.
                      kahju muidugi , kuna liigas ikkapärispalju neid kunstmuru mänge ka.

Kommentaar

Algselt postitas Põltsamaa Vaata postitust
                        Ma loodan, et Tartu pole väga palju treeninud, sest see mäng tuleb meile väga raske, kuna meil 3 põhimeest kindlalt puudu (kui mitte rohkem). Väga kahju oleks liidrikoht ka ära anda selletõttu, et ei saa kodus mehi kokku.

Üks asi veel, et Fc Elva kodulehel on Võrule punkte valesti arvutatud.
                        Aitäh, parandasin selle vea! Kas TVMK II - Viljandi tulemust ei ole veel?
                        www.fcelva.ee

Kommentaar

ja me tahaks ise ka murul mängida räigelt , aga ei lasta sinna vms
                          hoitakse ainult meistri ja esiliiga jaoks.
                          kahju muidugi , kuna liigas ikkapärispalju neid kunstmuru mänge ka.
                          Meelis, äkki oskad täpsemalt öelda kus väljak asub? Tänav või vms

Kommentaar

järveääres , sarap on seal mänginud küll.
                            murust umbes 150 m edasi ja kohal , jääb järvepoole

---> muru . tenniseväljakud . kunstmuru

Kommentaar

järveääres , sarap on seal mänginud küll.
                              murust umbes 150 m edasi ja kohal , jääb järvepoole

---> muru . tenniseväljakud . kunstmuru
                              Eino mul oli seda isiklikult vaja teada Aga äitah =)

Kommentaar

Viljandi 3:4 Kalev

Kommentaar

Working...
                                X