Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
A2 / II-liiga / 2007.
Collapse
X
-
Ma usun täitsa et teistel meeskondadel on sama jama. Aga see ajab närvi sõidad 200 kilti ja vahetusi ple ja tõesti seal statal oli nagu saunas mingi mängu lõpuni oli oma 10 minti siis enamus mängijatest Tartu omadest ytlesid kohtunikule et lõpetaks ära. Me tegelt soovisime seda sama aga ma vaatasin et kohtuniku teadsid nad hästi nagu iga meeskond kes kodus mängib 2.liigas.
Nu aga mis teha 2. liiga siin ei tee me koos trenni ja siis ma lugesin et osad meeskonnad veel nii et ega meil eriti midagi paremat loota polegi.Kommentaar
-
sama siin, ma kardan et võru teine rind ei mängi enam nii hästi, trennis käib 4 inimest , nendest kes mängivad 90 ja nooremates, ja nii ta läheb, esimeseks mänguks ei tea kas ajab mehed kokkuMa usun täitsa et teistel meeskondadel on sama jama. Aga see ajab närvi sõidad 200 kilti ja vahetusi ple ja tõesti seal statal oli nagu saunas mingi mängu lõpuni oli oma 10 minti siis enamus mängijatest Tartu omadest ytlesid kohtunikule et lõpetaks ära. Me tegelt soovisime seda sama aga ma vaatasin et kohtuniku teadsid nad hästi nagu iga meeskond kes kodus mängib 2.liigas.
Nu aga mis teha 2. liiga siin ei tee me koos trenni ja siis ma lugesin et osad meeskonnad veel nii et ega meil eriti midagi paremat loota polegi.
Kommentaar
-
Ma loodan, et Tartu pole väga palju treeninud, sest see mäng tuleb meile väga raske, kuna meil 3 põhimeest kindlalt puudu (kui mitte rohkem). Väga kahju oleks liidrikoht ka ära anda selletõttu, et ei saa kodus mehi kokku.
Üks asi veel, et Fc Elva kodulehel on Võrule punkte valesti arvutatud.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kõrtsmik jah mängib meil ainult kodumänge. Temaga on nii, et ta on nii arenenud ja osad ei oska temaga nagu midagi ette võtta ja üritavad mingit lolli viga teha ja kätega mängida. Aga kalevil on nüüd järgmine mäng Viljandiga, alguses pidi olema murul aga siis öeldi, et Viljandi on muretsenud uue kunstmuru väljaku. Võttis kohe meele kurvaks, sest väga suur tahtmine oli murul mängida
Kommentaar
-
ja me tahaks ise ka murul mängida räigelt , aga ei lasta sinna vmsKõrtsmik jah mängib meil ainult kodumänge. Temaga on nii, et ta on nii arenenud ja osad ei oska temaga nagu midagi ette võtta ja üritavad mingit lolli viga teha ja kätega mängida. Aga kalevil on nüüd järgmine mäng Viljandiga, alguses pidi olema murul aga siis öeldi, et Viljandi on muretsenud uue kunstmuru väljaku. Võttis kohe meele kurvaks, sest väga suur tahtmine oli murul mängida
hoitakse ainult meistri ja esiliiga jaoks.
kahju muidugi , kuna liigas ikkapärispalju neid kunstmuru mänge ka.Kommentaar
-
Aitäh, parandasin selle vea! Kas TVMK II - Viljandi tulemust ei ole veel?Ma loodan, et Tartu pole väga palju treeninud, sest see mäng tuleb meile väga raske, kuna meil 3 põhimeest kindlalt puudu (kui mitte rohkem). Väga kahju oleks liidrikoht ka ära anda selletõttu, et ei saa kodus mehi kokku.
Üks asi veel, et Fc Elva kodulehel on Võrule punkte valesti arvutatud.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Aga äitah =)
Kommentaar