Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
A2 / II-liiga / 2007.
Collapse
X
-
-
jep ma mõtlesin sama , aga noh lihtsam on lisada mäbngupäeval siis +:- ja lõpupoole tabel ülber teha
kui praegu hakata nii võtma et mõndadel 2 voor käsil
mõndadel aga 4jas:P
Viljandil siis järgmine mäng Kaleviga Tallinnas , loodan saame hakkama ja saab korraliku ilmaga normilt mängida
Kommentaar
-
Kommentaar
-
kuid jah
ega see pole mingi näitaja et poisid nooremad kui teistel , ise olete regristeerunud sellesse liigasse ja nyyd mängige ka , ja kui teil nii palju nooremaid mängine 91 nt
pealegi nt üks aasta pole eriline vahe , las eesti esiliiga klubid 90-es proovivad mängida reali 91-ega
kuid jah , 90 ja 93 vahel on juba suur vahe , kuid jah ise teata ;P ma niisama ütlen et hakkama peab niivõinaa saama kui mängida tahate
Kommentaar
-
Ei no tegelt see üks aasta on mõnes mõttes tõsiselt suur. Kui võrrelda Põltsamaa mängijaid ja Kalevi mängijaid on vahe tõsiselt suur... Ning Sc Real on eesti meister kah nii et neil võib tõesti kerge mäng olla 90 poistega aga kalev pole ses suhtes veel nii arenenud...kuid jah
ega see pole mingi näitaja et poisid nooremad kui teistel , ise olete regristeerunud sellesse liigasse ja nyyd mängige ka , ja kui teil nii palju nooremaid mängine 91 nt
pealegi nt üks aasta pole eriline vahe , las eesti esiliiga klubid 90-es proovivad mängida reali 91-ega
kuid jah , 90 ja 93 vahel on juba suur vahe , kuid jah ise teata ;P ma niisama ütlen et hakkama peab niivõinaa saama kui mängida tahate
Kommentaar
-
Pole see real mingi näitaja, korralikud satsid 90nes lükkavad suurelt realile ära.kuid jah
Kommentaar
-
ega jah
te tulite ise lõhkuma seal platsil , palju vigu oli .
eks me läxime siis vahepeal kaasa sellise mänguga , kohtunikuga polnud rahul , suht kahtlane tegelane.
Kalevil 2 põhivenda mängisid päris korralikul ( nr 9 ja 10 ehk kui ma õieti mäletan ) - ei teadnuki et Kõrtsmik vms seal nyyd mängib üldse.
esimene poolaeg siis 2:1 viljandile
siis 4:1 ette , ja lõpupoole lasime ühe lolli veel lüüa .
muidu korralik plats ja ilm , seegi hea .Kommentaar
-
Ei no mul endal on ikka häbi et nii mäng käest ära läks.
Ausalt öeldes noh kohtunik tegi oma tööd ning eks ta ole nende koduviledega et ei taheta anda kaarte või nii..
Kõrtsmik mängib Kalev meistriliiga, Kalev duubli ning vahest ka Kalevi noorte võistkonnas nii et suht hea mängija.Kommentaar
-
FC Flora III - FCE Otepää 0:5 (0:4)
TVMK II - Võru JK 3:9
Viimases mängus leidis aset ka väga ebameeldiv intsident, nimelt olevat TVMK treener Võru mängijale kätega kallale läinudKommentaar
-
ämm
väga kahtlane siis , TVMK treener lõugas kül platsiääres meie mängul jubedalt aga ma ei tea mis seal võru mängus siis toimuda võis...
igatähes on vist kõige tugevamini alustanud põltsamaa
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar