Algselt postitas meelis989
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
A2 / II-liiga / 2007.
Collapse
X
-
täna olite paremad jh, eks hea sats oli ka teil kokku aetudAlgselt postitas meelis989 Vaata postitustViljandi 6:2 (1:2) Elva
saime täpselt 11 kokku , muidu olex varu ka olnud aga soojendusel sai väravavht viga ja nii läks , muidu polnud väga raske
Kommentaar
-
Jama jah, et nii hea võistkond enam koos ei saa mängidaAlgselt postitas meelis989 Vaata postitustMikk mängis üle poole aasta ja lõi 2 väravat ja üldse hästi ( viimati vist kevadel kalevi vastu ), meeskonnale väga tugev täiendus et ta tervis nyyd paranud.
aga kahju et järgmine aasta midagi enam välja ei tule :/
Kommentaar
-
Ta pani rängalt jah. Nagu ei olekski vigastatud olnudAlgselt postitas meelis989 Vaata postitustMikk mängis üle poole aasta ja lõi 2 väravat ja üldse hästi ( viimati vist kevadel kalevi vastu ), meeskonnale väga tugev täiendus et ta tervis nyyd paranud.
aga kahju et järgmine aasta midagi enam välja ei tule :/
Kahju jah, oleks tahtnud veel mängida Viljandiga
Kommentaar
-
Spartaklased olid jälle klouni mänginudAlgselt postitas meelis989 Vaata postitustN 04.10 17:00 Põltsamaa JK Sport - SK Spartak 8:0 (8:0)Põltsamaa Jalgpallis
mis mängu seis jäi , kui spartak kohale roomas üldse ?
Said kokku 6 kollast!
Kommentaar
-
tahaks näha paljud nendest meie vastu siis mängivad tlnsAlgselt postitas zurka1 Vaata postitustSpartaklased olid jälle klouni mänginud
Said kokku 6 kollast!
ma arvan et nei oli kollaseid veel all ja all seal
Kommentaar
-
hea uudis JK võru poolele, üle pika pika ajaAlgselt postitas meelis989 Vaata postitusttahaks näha paljud nendest meie vastu siis mängivad tlns
ma arvan et nei oli kollaseid veel all ja all seal
Kommentaar
-
Võitsite JK Maag III? Proovige siis nii ruttu kohale tulla kui saate, et ei peaks pimedas mängima!Algselt postitas Grillkaste Vaata postitusthea uudis JK võru poolele, üle pika pika aja
FCE Otepää - Võru JK mäng toimub Elvas kell 16.00!!!
Kommentaar
-
2007-06-21 17:00 Viljandi SK - SK Spartak
Mis sellest mängust sai? - see on ainus mis mul tabelis puudu on.\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Kommentaar
-
+:- viljandileAlgselt postitas greenday Vaata postitust2007-06-21 17:00 Viljandi SK - SK Spartak
Mis sellest mängust sai? - see on ainus mis mul tabelis puudu on.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar