Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
B2 esiliiga, 2007 a.
Collapse
X
-
aumier- ytles nii: "aga mõnikord ununes neil see ära."
nii et seda ununemise asja ütles teie enda vend ega ma sellist asja ju välja mõtlema hakka
Kommentaar
-
Mingeid erilisi oskusi tal küll ei ole... jookseb lihtsalt kaitsest kiiremini ja teeb paar konksu ning ongi korras. Kindlasti on 92 meeskondades temast palju paremaid mängijaid.Kommentaar
-
Olen see kes olenKommentaar
-
no kui te ei tunne teda , ei tea kuidas ta mängib , olete korra platsil näinud , kus temaüleandeks on teha mustatööd ja panne söödud käima , ja kui saab ise väravaid lüüa , siis ma ei lõksutaks oma lõugu siin et tal oskusi pole.
mõned head võivad ju 92 olla ka väga head , aga jah küündige tema tasemele ja siis hakkake rääkima :/Kommentaar
-
minu meelest kalevi vennad ei tohiks yldse rääkida mingitest oskustest ,kui joonas tegi nn. "kehvade oskustega" neile 8 korda ära
tehnika maybe tal pole kõige parem, aga selle korvab kehamäng
Kommentaar
-
Miks sa arvad et ma Kalevist olen? See, et tema vastu olen tähendab kohe et olen Kalevist? Ma lihtsalt ei usu, et Joonas suudaks mõne professionaalse meeskonnaga mängides midagi ära teha, Mööl suudab kindlasti. U16 koondises mõne välismaa koondisega mängus oleks temast vähem kasu kui mõnest teisest ründajast 92 meeskondades. Meelis väitis, et tema ülesandeks on teha musta tööd ja panna söödud käima, tegelikult on tema ülesandeks sööt kätte saada ja värav lüüa. Ja niimoodi kasvõi kaheksa korda mängu jooksul, kui kaitse temaga hakkama ei saa. Musta tööd peaksid tegema eelkõige poolkaitsjad.Kommentaar
-
Miks sa arvad et ma Kalevist olen? See, et tema vastu olen tähendab kohe et olen Kalevist? Ma lihtsalt ei usu, et Joonas suudaks mõne professionaalse meeskonnaga mängides midagi ära teha, Mööl suudab kindlasti. U16 koondises mõne välismaa koondisega mängus oleks temast vähem kasu kui mõnest teisest ründajast 92 meeskondades. Meelis väitis, et tema ülesandeks on teha musta tööd ja panna söödud käima, tegelikult on tema ülesandeks sööt kätte saada ja värav lüüa. Ja niimoodi kasvõi kaheksa korda mängu jooksul, kui kaitse temaga hakkama ei saa. Musta tööd peaksid tegema eelkõige poolkaitsjad.
Saage üle nüüd,mis te olete kadedad võiOlen see kes olenKommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar