Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 esiliiga, 2007 a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Maetse Vaata postitust
    neil ununes mõni kord see ära v??
    ainult 8 korda v??
    pole hullu , shit happens
    ahh jää kuss karl
    ära ununema on natuke vale kontekst jah, ilmselt oli lihtsalt Joonas mänguoskustelt, kiiruselt üle.
    või siis jah, julgestamist ei olnudki.

meil on igatahes pühapäeval kell 11.30 Puumaga Kalevis mäng.

Kommentaar

neil ununes mõni kord see ära v??
      ainult 8 korda v??
      pole hullu , shit happens
      ja 5 korda 2 lõi penaltist ja ühe karistuslöögist.

Kommentaar

Ei no jälle on mingi suht mõttetu teema üle hull arutelu.
        Fakt on see, et Kalev sai Viljandilt 2:9 sisse ja see on ajalugu ju, pole ju tähtis mitu korda Joonas vabaks jäeti või mitu viga talle tehti.

Kommentaar

2-3 väravat olid teil seal julgestust küllaga Joonas võttis enda poolelt palli ja läks lõpuni, mina ütleks küll, et ta oli oskustelt üle mitte ei ütleks mingeid julgestuse asju

Kommentaar

Algselt postitas LennukaZ Vaata postitust
            ahh jää kuss karl
            ära ununema on natuke vale kontekst jah, ilmselt oli lihtsalt Joonas mänguoskustelt, kiiruselt üle.
            või siis jah, julgestamist ei olnudki.

meil on igatahes pühapäeval kell 11.30 Puumaga Kalevis mäng.
            aumier- ytles nii: "aga mõnikord ununes neil see ära."
            nii et seda ununemise asja ütles teie enda vend ega ma sellist asja ju välja mõtlema hakka

Kommentaar

Algselt postitas raitpoiss Vaata postitust
              2-3 väravat olid teil seal julgestust küllaga Joonas võttis enda poolelt palli ja läks lõpuni, mina ütleks küll, et ta oli oskustelt üle mitte ei ütleks mingeid julgestuse asju
              Mingeid erilisi oskusi tal küll ei ole... jookseb lihtsalt kaitsest kiiremini ja teeb paar konksu ning ongi korras. Kindlasti on 92 meeskondades temast palju paremaid mängijaid.

Kommentaar

Algselt postitas Anonyymne Vaata postitust
                Mingeid erilisi oskusi tal küll ei ole... jookseb lihtsalt kaitsest kiiremini ja teeb paar konksu ning ongi korras. Kindlasti on 92 meeskondades temast palju paremaid mängijaid.

Kas keegi on maininud,et Joonasest pole paremaid mängijaid::P
                Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                  Kas keegi on maininud,et Joonasest pole paremaid mängijaid::P
                  no kui te ei tunne teda , ei tea kuidas ta mängib , olete korra platsil näinud , kus temaüleandeks on teha mustatööd ja panne söödud käima , ja kui saab ise väravaid lüüa , siis ma ei lõksutaks oma lõugu siin et tal oskusi pole.

mõned head võivad ju 92 olla ka väga head , aga jah küündige tema tasemele ja siis hakkake rääkima :/

Kommentaar

minu meelest kalevi vennad ei tohiks yldse rääkida mingitest oskustest ,kui joonas tegi nn. "kehvade oskustega" neile 8 korda ära

tehnika maybe tal pole kõige parem, aga selle korvab kehamäng

Kommentaar

minu meelest kalevi vennad ei tohiks yldse rääkida mingitest oskustest ,kui joonas tegi nn. "kehvade oskustega" neile 8 korda ära

tehnika maybe tal pole kõige parem, aga selle korvab kehamäng
                      Miks sa arvad et ma Kalevist olen? See, et tema vastu olen tähendab kohe et olen Kalevist? Ma lihtsalt ei usu, et Joonas suudaks mõne professionaalse meeskonnaga mängides midagi ära teha, Mööl suudab kindlasti. U16 koondises mõne välismaa koondisega mängus oleks temast vähem kasu kui mõnest teisest ründajast 92 meeskondades. Meelis väitis, et tema ülesandeks on teha musta tööd ja panna söödud käima, tegelikult on tema ülesandeks sööt kätte saada ja värav lüüa. Ja niimoodi kasvõi kaheksa korda mängu jooksul, kui kaitse temaga hakkama ei saa. Musta tööd peaksid tegema eelkõige poolkaitsjad.

Kommentaar

ma nüüd astun ka vaidlusesse, kas meie ülesanne saab olla PIKKI palle Joonase peale panna kui ta mängis Kalevi vastu keskpoolikus, meil oli terve mäng hoopis teine mängija tipus

Kommentaar

Miks sa arvad et ma Kalevist olen? See, et tema vastu olen tähendab kohe et olen Kalevist? Ma lihtsalt ei usu, et Joonas suudaks mõne professionaalse meeskonnaga mängides midagi ära teha, Mööl suudab kindlasti. U16 koondises mõne välismaa koondisega mängus oleks temast vähem kasu kui mõnest teisest ründajast 92 meeskondades. Meelis väitis, et tema ülesandeks on teha musta tööd ja panna söödud käima, tegelikult on tema ülesandeks sööt kätte saada ja värav lüüa. Ja niimoodi kasvõi kaheksa korda mängu jooksul, kui kaitse temaga hakkama ei saa. Musta tööd peaksid tegema eelkõige poolkaitsjad.

Saage üle nüüd,mis te olete kadedad või
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Kaitse on meil viimastel mängudel vähe nõrgaks jäänud küll, aga just seepärast et ees kaotatakse pall ning siis jääb kaitse surve alla.

Kommentaar

Tehke Joonas Tammest eraldi teema, kui te tast üle ega ümber ei saa.

Kommentaar

Mida te jahute siin no

Kommentaar

Working...
                                X