Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 esiliiga, 2007 a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kas nad olid rannas?
    PS_ FLORA OLIGI PAREM MEESKOND.
    kalevil oli puudu 3 põhimeest
    kogu mu noorus möödub foorumis

Kommentaar

Kui kohtunik eksis rängalt suluseisuga , millega ta eksiski tegelt . Siis kui palju valesi vigu kohtunik andis terve mängu jooksul Kalvile , kus tekkisisd ohtlikud olukorrad . Iga väiksem puude oli juba viga , see oli huumor mis kohtunik tegi lihtsalt

Kommentaar

Algselt postitas hacker12 Vaata postitust
        kas nad olid rannas?
        PS_ FLORA OLIGI PAREM MEESKOND.
        kalevil oli puudu 3 põhimeest
        Ei olnud rannas : kahel vigastus , üks haige ja üks reisil

Kommentaar

kohtunik tegi kino jah. samas mulle meeldis, et ta õrnad kontaktid ära andis. mäng oli väga emotsinaalne ja ma arvan, et oleks ta lubanud julmemalt mängida, siis oleks nii mõnigi mängija veel vigastada saanud. kusjuures kalevil nii mõnigi sai, aga mängis hambad ristis lõpuni ja pärast mängu lonkas
          kogu mu noorus möödub foorumis

Kommentaar

kohtunik tegi kino jah. samas mulle meeldis, et ta õrnad kontaktid ära andis. mäng oli väga emotsinaalne ja ma arvan, et oleks ta lubanud julmemalt mängida, siis oleks nii mõnigi mängija veel vigastada saanud. kusjuures kalevil nii mõnigi sai, aga mängis hambad ristis lõpuni ja pärast mängu lonkas
            Õrnade kontaktide äravilistamine on pask, mäng pidevalt seisab ning see on koletu, iga asja pärast ei tasu pikali ka hüpata..

Kommentaar

õrn kontakt on ju suht mõttetu ,mis seal meeldida...
              et mitte vigastusi saada??
              me ei mängi futsali , ole siis kiirem ja tugevam ja ära lase endale vigastusi teha

Kommentaar

MInu arust oli esimene poolaeg meil Floraga suht võrdne .... aga jah teine poolaeg oli flora parem. Mnjah väravavahtidega meil ei vea, juba teine sai vigastada, aga sellel peaks järgmiseks mänguks kõik korras olema. Flora lapsevanemad on tõesti natukene imelikud. Tahtsid vist, et me kõik seal väljakulk üksteist vigaseks peksaksime. Rääkisid seal kuidas nad tahaksid verd näha jne.

Kommentaar

Algselt postitas Kangur... Vaata postitust
                  MInu arust oli esimene poolaeg meil Floraga suht võrdne .... aga jah teine poolaeg oli flora parem. Mnjah väravavahtidega meil ei vea, juba teine sai vigastada, aga sellel peaks järgmiseks mänguks kõik korras olema. Flora lapsevanemad on tõesti natukene imelikud. Tahtsid vist, et me kõik seal väljakulk üksteist vigaseks peksaksime. Rääkisid seal kuidas nad tahaksid verd näha jne.
                  Rääkisid küll jah..

Kommentaar

Algselt postitas Maetse Vaata postitust
                    õrn kontakt on ju suht mõttetu ,mis seal meeldida...
                    et mitte vigastusi saada??
                    me ei mängi futsali , ole siis kiirem ja tugevam ja ära lase endale vigastusi teha
                    Oota Karl, ma ei saanud nüüd aru, mille kohta sa seda ütlesid?

Kommentaar

Algselt postitas Zavjalov Vaata postitust
                      Oota Karl, ma ei saanud nüüd aru, mille kohta sa seda ütlesid?
                      selle hacker-i jutu peale ,et talle meeldis õrn mäng

aga jah Pärnu vs. Kotkas 1:8

Kotkas surus enamuse ajast ja kohtunik oli totaalselt pärnu poolt
                      kotkale ei antud pennut ja pärnu värav oli suluseisust ja veel löödi pall väravavahi käest ära...

aga vähemalt oli mängu ajal lõbus , ma loodan ,et kohtunik jäi vähemalt ise rahule

Kommentaar

Algselt postitas fuutbool92
                        Teeme nüüd jah nii, et flora lapsevanemad panid väga mööda.
                        see on kohe vägagi leebelt öeldud.

Kommentaar

njah,mõni lapsevanem elab lihtsalt nii kuumavereliselt kaasa,tean isiklikult ka kes,muidugi laste mängus sellist asja karjuda on jube.

Kommentaar

Algselt postitas Maetse Vaata postitust
                            selle hacker-i jutu peale ,et talle meeldis õrn mäng

aga jah Pärnu vs. Kotkas 1:8

Kotkas surus enamuse ajast ja kohtunik oli totaalselt pärnu poolt
                            kotkale ei antud pennut ja pärnu värav oli suluseisust ja veel löödi pall väravavahi käest ära...

aga vähemalt oli mängu ajal lõbus , ma loodan ,et kohtunik jäi vähemalt ise rahule
                            Seda minagi..
                            Aga ilusti purustasite pärnakad

Kommentaar

kusjuures kalevil nii mõnigi sai vigastusi, aga mängis hambad ristis lõpuni ja pärast mängu lonkas
                              kusjuures flora oli kamängu ajal vigastusi ja suutsid ka lõpuni mängida .

Kommentaar

Algselt postitas JalgPallOnElu Vaata postitust
                                Kui kohtunik eksis rängalt suluseisuga , millega ta eksiski tegelt . Siis kui palju valesi vigu kohtunik andis terve mängu jooksul Kalvile , kus tekkisisd ohtlikud olukorrad . Iga väiksem puude oli juba viga , see oli huumor mis kohtunik tegi lihtsalt
                                Siis võtaks käed seljast ära? Enamus pisikesed vead olid sellised,see annab piisava eelise,et palli kätte saada.

Kommentaar

Working...
                                X