Algselt postitas deadOK
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 esiliiga, 2007 a.
Collapse
X
-
LisaksAlgselt postitas Janer Vaata postitustNarva 3:3 Kotkas
Kohtunik oli paska pannud ja 2 väravat suluseisust lasknud . Intervjueerides Mööli
ta ei andnud meile väravat , mis oli võrgus juba , ma olevat teinud väravavahile vea ( ma olin tast poole meetri kaugusel , segasin vaimselt
)
väga kehv vile , väga kehv .
Kotkas oli igas elemendis üle , lõime 3 ära , aga 2 posti , paar head karistuslööki läksid mööda napilt või mingi mängija jäi ette jne.
aga jah nii ta läks
Kommentaar
-
peaks, aga kindel veel ei oleAlgselt postitas er1k Vaata postitustKotka ja narva tulemus on minu jaoks meeldiv
Kolmas koh see aasta peaks siis Puumale ära tulema

Kotkal on mingi võimalus ikkagi olemas{9}
Kommentaar
-
Algselt postitas põllumees Vaata postitustkuntsmuru on viljandis vägaväga sitt ju
Ei ole enamOlen see kes olen
Kommentaar
-
seal on alles tallamata puru peal eriti ääres..Algselt postitas Janer Vaata postitustkorgiga kannatab mängida?
punnidega ongi kõigeparem vist..
Kommentaar
-
mõtetu kunstmuru on viljandis ,mingit kummi täis paksultAlgselt postitas Janer Vaata postitustkorgiga kannatab mängida?
Kommentaar
-
noo kui see on mingi mõned kuud vanad siis seda kuumi pole sisse tatsutuki :S nii et ära aja siin midagi , kumm sellepärast et pärast oleks parem ja pehmem mängidaAlgselt postitas toonekurg Vaata postitustmõtetu kunstmuru on viljandis ,mingit kummi täis paksult
Kommentaar
-
ahh ära seleta .Algselt postitas meelis989 Vaata postitustnoo kui see on mingi mõned kuud vanad siis seda kuumi pole sisse tatsutuki :S nii et ära aja siin midagi , kumm sellepärast et pärast oleks parem ja pehmem mängida
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
..
Kommentaar