Algselt postitas theo
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
A2 / I liiga / 2007
Collapse
X
-
ei tea raisk, täpselt samasugused, ega eelmine aasta ka mingid konkurenti nad suuresplaanis ju ei pakunud.Algselt postitas KoogelMoogel Vaata postitustkotkas on ennast käest lasknud , eelmine aasta olid nad ikka päris tugevad , nüüd on ikka hoopis teine asi,
Kommentaar
-
millal kotkas tugev on olnud?Algselt postitas KoogelMoogel Vaata postitustkotkas on ennast käest lasknud , eelmine aasta olid nad ikka päris tugevad , nüüd on ikka hoopis teine asi,
Kommentaar
-
Puhtalt suhtumise asi ju.Algselt postitas KoogelMoogel Vaata postitustkotkas on ennast käest lasknud , eelmine aasta olid nad ikka päris tugevad , nüüd on ikka hoopis teine asi,
Kommentaar
-
Algselt postitas theo Vaata postitustega ei olnud jh, karistuslöök vb oli kõige ohtlikum.
irw...mina lõin selle.....mingi 20-25 meetri pealt ette nurka. veidi tugevam löök oleks sisse ka läind.....pafka suht kindlalt noppis ära ikkaPavel, ära seikle nüüd!
Kommentaar
-
sa vist mõtled olukorda, mis oli teisel poolajal Tjk väravasse ( üks ainuke olukord, mis läks väravast pool meetrit)... mäletan vägahästi, oleks isegi see pall raami läind, oleks see väravaht selle suht kindlasti ära võtnud, ta veel võttis käed ära, et pallil lasta väravast mööda minna, ma mäletan.Algselt postitas RoBoS17 Vaata postitustirw...mina lõin selle.....mingi 20-25 meetri pealt ette nurka. veidi tugevam löök oleks sisse ka läind.....pafka suht kindlalt noppis ära ikka
Kommentaar
-
oled siis enda yle uhke ka?Algselt postitas RoBoS17 Vaata postitustirw...mina lõin selle.....mingi 20-25 meetri pealt ette nurka. veidi tugevam löök oleks sisse ka läind.....pafka suht kindlalt noppis ära ikka
Kommentaar
-
laura hakkab kohe surumaAlgselt postitas Laurits23 Vaata postitustoled siis enda yle uhke ka?
jalgpall
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar