Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Põhimõtteliselt esimene poolaeg hoidsime meie kõvasti palli aga ei löönud ära ja Rakvere lõi 4 või 5 võimalusest 3 kohe ära ..
Teine poolaeg hakkasime üleväljaku pressi tegema ja nad murdusid lõime kaks 2-3 siis nad lõid 2-4 ja lõpus mingi 15 minutiga lõime 3 . 5-4 .
mäng oli pingeline. kuigi 3 meest oli kollastega väljas kh meil, üks olin mina.´
Aga põnev mäng oli
tjk poisid mängisid 10nekesi , ja omasid ka paari head võimalust .esimene poolaeg 0-0 . teisel poolajal suutsime oma 3 tükki ära lüüa ,kuigi võimalusi oli veel .
tjk poisid mängisid 10nekesi , ja omasid ka paari head võimalust .esimene poolaeg 0-0 . teisel poolajal suutsime oma 3 tükki ära lüüa ,kuigi võimalusi oli veel .
Ma ei saa aru, miks te Pärnu mehed ei maini, et Tjk-l oli 5 põhimeest puudu, ning näiteks ründes mängis selline mees, kellele pole jalgpalliga mitte mingit seost.....
Kaitseliinis oli ainuke põhimees Külm näiteks, seega pole mõtet pikalt siin rääkida....
Peaks isegi tunnistama, et isegi sellise kusise 7me mängumehe kooseisuga, oli väga norm võimalus võita....
aga jah, mis teha.... paljud puudu!
sa mõtled seda liivi jah , ei jah te olite ka tublid nagu alati . meil õnnestus täna võit võtta esimest korda teie üle. positiivne päev ka meile .
edasi saage sats kokku ja vajutage teistele .
Ma ei saa aru, miks te Pärnu mehed ei maini, et Tjk-l oli 5 põhimeest puudu, ning näiteks ründes mängis selline mees, kellele pole jalgpalliga mitte mingit seost.....
Kaitseliinis oli ainuke põhimees Külm näiteks, seega pole mõtet pikalt siin rääkida....
Peaks isegi tunnistama, et isegi sellise kusise 7me mängumehe kooseisuga, oli väga norm võimalus võita....
aga jah, mis teha.... paljud puudu!
Pärnu tublid!
kas me peame kohe siia jooksma ja karjuma, kes teil puudu olid? mida sa halad, me käime pidevalt 8-9 kesi mängudel. Mehed ei tule kohale, teie mure. gl allmighty tjk.
Kommentaar