Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

1992 koondise kandidaadid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

jutu järgi
    mingi muretsete , et kas te saate 92 koondisesse, järgmine aasta saate , ärge muretsege.

Kommentaar

pole midagi 92 koondise kohta öelnud tegelt ,sorry : D .mina ootangi järgmist aastat .

Kommentaar

Algselt postitas vladik14 Vaata postitust
        Joel m2ngib Flora92 kaitses?
        Jap mängin

Kommentaar

Algselt postitas JalgPallOnElu Vaata postitust
          Jap mängin
          h2sti m2ngisid meie (Transi) vastu,Tubli

Kommentaar

Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitust
            Oi, Karl

Kohe öelnud
            Jutu järgi ei tunne küll ära.
            kas ma enam ei olegi mingi jobu v??

Kommentaar

see ei lähe küll selle jutuga kokku, mis siis lõpus on, aga ma eksisin narva suhtes.
              seal on ainult üks vene kodakontsusega noormees, ülejäänud on kõik eesti.

Kommentaar

Algselt postitas TrevoR Vaata postitust
                http://fctrans.ee/index.php?name=New...article&sid=73

see ei lähe küll selle jutuga kokku, mis siis lõpus on, aga ma eksisin narva suhtes.
                seal on ainult üks vene kodakontsusega noormees, ülejäänud on kõik eesti.
                Meie temis (Transis) on umbes 3-4 Vene passiga 5-6 Halli passiga ja ylej22nud sinisega !!!

Kommentaar

Karl, olen ma sinu kohta midagi öelnud?

Ainult kiidusõnu, ainuke pmtselt, kes Kotkas mängib.

Kommentaar

Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitust
                    Karl, olen ma sinu kohta midagi öelnud?

Ainult kiidusõnu, ainuke pmtselt, kes Kotkas mängib.
                    okei , vahet pole see teema...
                    see siia ei lähe

Kommentaar

Algselt postitas vladik14 Vaata postitust
                      Meie temis (Transis) on umbes 3-4 Vene passiga 5-6 Halli passiga ja ylej22nud sinisega !!!
                      Tundub, et on olemas mitteavalik kontseptsioon: ei kutsu koondisse pallureid Ida-Virumaa klubidest !

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                        Tundub, et on olemas mitteavalik kontseptsioon: ei kutsu koondisse pallureid Ida-Virumaa klubidest !
                        ei usu, millest selline arvamus. valitute hulgas on ju olemas venekeelseid poisse Levadiast-TVMKst-Puumast

Kommentaar

Algselt postitas willane Vaata postitust
                          ei usu, millest selline arvamus. valitute hulgas on ju olemas venekeelseid poisse Levadiast-TVMKst-Puumast
                          Mu jutt pole rahvasest, vaid miks ei ole pallureid Ida-Virumaa klibidest

Kommentaar

praegustel kogunemistel on näiteks treenerid väga vihased vene poiste peale, et nad eesti keelt ei mõista ega inglise keelt, treeneritel on väga raske. Miks on vaja sinna veel venelasi kes eesti keelt ei mõista?

Kommentaar

Võib olla sul on õigus-kõik kutsunud vene noorpallurid räägivad eesti keelt, aga kõik Ida-Virumaa koondise tase noorpallurid kas ei räägi eesti keelt või nendel on teiste riikide kodakondsus.

Kommentaar

ei saa aru neist venelastest, kes elavad Eestis, aga ei räägi pmst ühtegi sõna eesti keelt ..

Kommentaar

Working...
                                X