Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

1992 koondise kandidaadid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Blend Vaata postitust
    ei saa aru neist venelastest, kes elavad Eestis, aga ei räägi pmst ühtegi sõna eesti keelt ..
    Ning veel sellistest venelastest, kes ei üritagi õppida Eesti keelt, vaid tahavad, et nendega Vene keelest suheldaks.

Kommentaar

Mina m2ngin Transi eest ma 6pin Eesti koolis juba 8 aastat k2isin Eesti lasteaias mul on Eesti kodakondsus .

Kommentaar

Algselt postitas buub Vaata postitust
        Ning veel sellistest venelastest, kes ei üritagi õppida Eesti keelt, vaid tahavad, et nendega Vene keelest suheldaks.
        just.

Algselt postitas vladik14 Vaata postitust
        Mina m2ngin Transi eest ma 6pin Eesti koolis juba 8 aastat k2isin Eesti lasteaias mul on Eesti kodakondsus .
        kirjavahemärgid ja täpitähed on veel ühed päris toredad asjad.

Kommentaar

just.

Ei viitsi panna

Kommentaar

Vlad, sinust me ei räägigi. Oled tubli, et oskad ja õpid Eesti keelt, olen sinuga ju rääkinud.

Kommentaar

just.

Samuti suured algustähed!

Kommentaar

Algselt postitas buub Vaata postitust
                Vlad, sinust me ei räägigi. Oled tubli, et oskad ja õpid Eesti keelt, olen sinuga ju rääkinud.
                Kes oled?Millal r22kisid?

Kommentaar

U-16 Lõuna piirkond kell 14.00 Tartus,osa poisi pole kutsutud-mingi valik tehtud

Kommentaar

19.aprill , Põhja piirkond ( U16 ja U17 koos . ) Kokku on kutsutud sinna 19.aprillile. 29 poissi . 15 poissi U16 ja 14 poissi U17 . Puumast ja Sc Realist ei saa tulla , kuna nad on Venemaal.

Kommentaar

Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitust
                      Samuti suured algustähed!
                      kui täpitähti ning kirjavahemärke pole, siis see häirib lugemist.

Kommentaar

kui täpitähti ning kirjavahemärke pole, siis see häirib lugemist.
                        2ra loe siis...

Kommentaar

Kas keegi seletaks mulle ära ,millal pannakse see U16 kokku ja mitu treeningut on veel.
                          kui palju eemaldatakse 19-dal??

Kommentaar

Andke enda MSN'id.

Kommentaar

Algselt postitas Maetse Vaata postitust
                              Kas keegi seletaks mulle ära ,millal pannakse see U16 kokku ja mitu treeningut on veel.
                              kui palju eemaldatakse 19-dal??
                              koondist moodustatakse ja see muutub pidevalt, samuti treeningud. mida rohkem neid on, seda parem ju teile endile. eelmised koondised küll koostati, aga ühiseid treeninguid toimus harva.
                              treening U17-ga on samuti teile endile kasuks. väheke rohkem rassimist

Kommentaar

Algselt postitas willane Vaata postitust
                                koondist moodustatakse ja see muutub pidevalt, samuti treeningud. mida rohkem neid on, seda parem ju teile endile. eelmised koondised küll koostati, aga ühiseid treeninguid toimus harva.
                                treening U17-ga on samuti teile endile kasuks. väheke rohkem rassimist
                                okei siis...

Kommentaar

Working...
                                X