Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga, 2007.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas liverpool74 Vaata postitust
    See et ma kohe su kohta seda ütlen mida arvan ei tee must argpüksi...
    See ple laim see on sõnavabadus.Ütlen seda mida arvan..
    ja kui ei meeldi ära loe.
    Mina pole üldse selle võistkonna treener ja see pole sõnavabadus kui sa ennast ei tutvusta

Teema lukku, iga järgmine sõnavõtt treenerite teemal jätke oma teada
    www.fcelva.ee

Kommentaar

stop

Mina pole veel ise sõna võtnudki. Aga kui siin selline teema, siis ütlen nii palju, et olen, kes olen ja teiste arvamusest suht savi. Kes mind lähemalt tunnevad teavad täpselt milline ole. Teised lahmivad emotsioonide pealt. Seda tunnistan, et ma ei hoia suud kinni, kui mulle midagi ei meeldi ja ütlen seda, nii et kõik kuulevad. Aga avalikult ei ole ma kedagi, keda ma isiklikult ei tunne VÄGAN ÄRA TÜÜBIKS sõimanud. Aga tore on see, et sõbrad minu kaitseks välja astusid. TÄNAN

Kommentaar

Algselt postitas veiks Vaata postitust
        Mina pole veel ise sõna võtnudki. Aga kui siin selline teema, siis ütlen nii palju, et olen, kes olen ja teiste arvamusest suht savi. Kes mind lähemalt tunnevad teavad täpselt milline ole. Teised lahmivad emotsioonide pealt. Seda tunnistan, et ma ei hoia suud kinni, kui mulle midagi ei meeldi ja ütlen seda, nii et kõik kuulevad. Aga avalikult ei ole ma kedagi, keda ma isiklikult ei tunne VÄGAN ÄRA TÜÜBIKS sõimanud. Aga tore on see, et sõbrad minu kaitseks välja astusid. TÄNAN
        Ma ei mõelnud elva treenerit vaid B2 poiste treenerit...

Kommentaar

Algselt postitas liverpool74 Vaata postitust
          Ma ei mõelnud elva treenerit vaid B2 poiste treenerit...
          Saa juba üle, Veiks ongi B2 treener!
          www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas veiks Vaata postitust
            Ikkaikka. Ja õige jah(I) Palju Õnne!, siis Hr. Veiko, ei saanud muudmoodi õnne soovida

Kommentaar

Homme siis viimane liigamäng FC Štrommi vastu. Peame võitma, et kindlustada omale teine koht ning üleminekumängud. Loodetavasti kujuneb mäng positiivseks.

Kommentaar

siis saate Märjamaad üleminekumängude puhul sama tuliselt õnnitlema hakata
                minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Tallinna FC Štrommi 0-8 FCF Märjamaa.

Alguses ei saanud vedama, pärast ei saanud pidama.
                  Üleminekumängud.

Kommentaar

Algselt postitas buub Vaata postitust
                    Tallinna FC Štrommi 0-8 FCF Märjamaa.

Alguses ei saanud vedama, pärast ei saanud pidama.
                    Üleminekumängud, jehuu.
                    Õnnitlused. Meie kahjuks seda ei suutnud, aga õnne jah

Kommentaar

Algselt postitas Realball Vaata postitust
                      Täna siis veel FC Lootos Vs. JK Piraaja

Kommentaar

Algselt postitas Realball Vaata postitust
                        Tänud.

10101.

Kommentaar

FC Lootos - JK Piraaja
                          11 : 0 (5:0)
                          Lootos surus terve mängu.Lõpus said kalad ühe peale lõõgi teha.

Kommentaar

kuuldavasti FC Elva - FC Warrior 4:0
                            www.fcelva.ee

Kommentaar

Kalju-Alko 4:1 (1:0) Kahjuks lasime ikkagi ühe ära veeratada. II p.a. keskel jäime kümnekesi, Sten sai venelasega pusklemise eest punase. Sinisärklased olid üldse kanged kohtuniku seljataga vigureid tegema, sellest hoolimata ei lasknud meie poisid end provotseerida, kuid Stenil sai ikkagi lõpuks mõõt täis.
                              Kokkuvõttes ilus hooaeg, kui poleks neid mõttetuid +:- kaotusi, oleks koht üleminukeumängudel kindel olnud. Hea oli kaitsetöö, hoolimata sellest, et enamiku mängudest mängisime põhivv-ta. Kaks kaotust jäid mulle veel silma ja torkima - sügsiringis Elvalt saadud 0:4 ja kevadringis 10-lt Märjamaa poisilt saadud 1:2 Sellest hoolimata õnnitlused treenerile ja poistele IV koha puhul, eelmisel sügisel rähklesime ju alles II liiga üleminekumängudel

Kommentaar

Kas Kalju sai 19 võistkonna seas 14 koha?? Super ! Õnnitlused ! Ärge latti madalamale laske !

Kommentaar

Working...
                                X