Venelasi täis meeskond , kui lööd pallist mööda vms hakkavad su üle naerma , naeravad üldse väljakul. Suht kahtlane meeskond on , teid nad küll ei tohiks ohustada.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
C1 II-liigad .
Collapse
X
-
Algselt postitas Heinz_14 Vaata postitustsuht kahtlane on see teie liiga ikkaplayer
Kommentaar
-
Algselt postitas ErGi Vaata postitustVenelasi täis meeskond , kui lööd pallist mööda vms hakkavad su üle naerma , naeravad üldse väljakul. Suht kahtlane meeskond on , teid nad küll ei tohiks ohustada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Heinz_14 Vaata postitustmhm suht terve esiliiga !!
kalev?
Kommentaar
-
Peaks vist nõnda olema
Ajax-Ajax staadion-kaldun arvama et seal muru kui mingi 2 aastat tagasi käisime ajaxi kunstal ei tea kas see on sama staadion http://www.soccernet.ee/game.php?id=422 mäng toimus kunstal ja see tõestab veelgi et meil on murul vaevalt ajaxil 2 kunstat on
Türi-Türi linnastaadion-seal on kindel muru
Võru-väimela staadion-olen 90% kindel et seal muru kuna ei leidnud "Väimla Kunstmuruväljak"-kut ajakirja "Jalka" 21-e Eestis oleva kunstmuru väljaku seast.
Kommentaar
-
Algselt postitas Heinz_14 Vaata postitustmina ei tea ma olen 1 liigas ja tean et terve 1 liiga tuleb, a nh 2 liiga asju ma ei tea
Kommentaar
-
Algselt postitas -SaSs- Vaata postitustaga sa tead kes siis teisest liigast veel on?
kalev?
Kommentaar
-
Algselt postitas -SaSs- Vaata postitustaga sa tead kes siis teisest liigast veel on?
kalev?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar