Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

C1 II-liigad .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas -Maki- Vaata postitust
    Haapsalu-Nõmme united 3:2 täiesti katastroof teine poolaeg 2 lööki vastastel ja 2 väravat...egas midagi Haapsalu sai mängu käima alguses ja me magasime.Teine poolaeg oli meie initsiatiiv puhtalt meie käes.

Noh, minuarust teie just ründasite alguses rohkem , aga ei viitsi mingit vaidlust tekitada . hea mäng , ; )

Kommentaar

Tõestasime ennast väheke

Kommentaar

Täiesti VITTTUS mis mäng meiepoolt , no 17 , koduvile oli ikkka puhas ju , no eks meil kõigil oli näärvid läbi , väravavahi kohapealt väga nukker seis :S pole kindlalt väravavahti , ja nüüüd peab lootme et te kotti saate kellegilt . muidu te olete arenenud .
        Noninonii

Kommentaar

Põhimõtteliselt võib öelda, et liigades, kus kohtunik tuleb organiseerida kodumeeskonnal, on 98% mängudest tegemist koduvilega. Seega, sitta juhtub.

Kommentaar

No se oli palju koduvuile , aga suva , ja misasja nagu , pealtvaatajad ei häirinud üldse , ja plats oli jumala ok , ainuke asi oli jah kohtunik , muu oli (Y)
            Noninonii

Kommentaar

aga mis selle väravavahiga oli?? ma loodan et ei solva teid, aga ta oli täielik kloun. kle mis selle teie vasaku ääre ühe tüübi(kellele ma kossi tõmbasin) perekonnanimi oli? mingi ilge koomiline ,mingi ".......bal"aga üleüldse. tahtmine luges.kle laurij kas teiste tulemusti tead, ja kellega järgmisena mäng on?
              player

Kommentaar

Algselt postitas rixu Vaata postitust
                aga mis selle väravavahiga oli?? ma loodan et ei solva teid, aga ta oli täielik kloun. kle mis selle teie vasaku ääre ühe tüübi(kellele ma kossi tõmbasin) perekonnanimi oli? mingi ilge koomiline ,mingi ".......bal"aga üleüldse. tahtmine luges.kle laurij kas teiste tulemusti tead, ja kellega järgmisena mäng on?
                Kes teil eelmine kord väravas oli?Vasaku ääre vend oli Klaas ja siis veel vasak kaitse oli Johannes Kukebal.
                Muide mängus polnud teil mingeid võimalusi.Meil väravavaht pidi ainult lahtilööke tegema.

Kommentaar

Kukebal oligi , ta on sitaks hea vv , aga meil polnud vasakut ääärt , ta kusgil karu... niet pandi äge vv kes sittus , ei sa ei solva ;D
                  järgmine maaagiga .
                  Noninonii

Kommentaar

aaa oki, meil järgmine esmap ajaxiga
                    player

Kommentaar

Kase ka ei suutnud midagi ;D
                      Noninonii

Kommentaar

Algselt postitas Lauri J Vaata postitust
                        Kase ka ei suutnud midagi ;D
                        Kaitsjad võtsid ta spets. kinni.
                        Aga ma panin tähele ,et Kalevi mängijad ei teinud meeskonnavaimu enne mängu,mis on väga eriline.

Kommentaar

väga võimas partii kuressaare poolt, tublid (y) .
                          aga jah , meil pole veel trennegi peal ;ssssss

Kommentaar

tra . Rain ja Sven ei mäginud ültse . keskel oli he üksi joosta kuigi lõpus ei mäginu d ma . Kasel ei olnud võimalust ja Kerdist oli puudus . :S ja kohtunik ka . noo anna olla . ja üks jonu kes mul peaaegu jalaga näkku üppas . meie poolt sitt mäng teil hea mäng .

Kommentaar

Kung-fu raisk.

Kommentaar

Meeeskonna vaim , oli bussis ni üles löödud
                                Noninonii

Kommentaar

Working...
                                X