Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kle LauriJ keegi vähe usub ju et ta 27 väravat yhes mängus lõi??!!??!! ytle kellega mäng oli ja ära hakka yldse seletama et sa ei mäleta vms.raudselt panid mingi 20 väravat ise otsa
kle LauriJ keegi vähe usub ju et ta 27 väravat yhes mängus lõi??!!??!! ytle kellega mäng oli ja ära hakka yldse seletama et sa ei mäleta vms.raudselt panid mingi 20 väravat ise otsa
gaad , se oli mingi 3-4 aastat tagasi nahui ma peaksin sul mäletama ?
ma arvan et paljud usuvad sa siin oma kuresaareahvidega oled lihstalt liiga ego , sa ei saa lubada et keegi phes mängus rohkem värvaid lööb kui te kõik meistrikatel kokku .
gaad , se oli mingi 3-4 aastat tagasi nahui ma peaksin sul mäletama ?
ma arvan et paljud usuvad sa siin oma kuresaareahvidega oled lihstalt liiga ego , sa ei saa lubada et keegi phes mängus rohkem värvaid lööb kui te kõik meistrikatel kokku .
Üldiselt on nii et. Katsuks kõik veidi vaiksemalt võtta ja mitte ülearuseid sõnu loopida. Jagage maid väljakul, mitte siin
Kommentaar