mis sa sellest velldorisest korrutad koguaeg keegi rääkis midagi veldorisest ja ta võitmisest we
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
C1 II-liigad .
Collapse
X
-
Levadia IV-s on kõik peaaegu alla 2-e aasta trennis käinud ja u pooldel pole aastagi veel täisAlgselt postitas FCF Haapsalu93 Vaata postitustTäna FCF Haapsalu : Jõhvi SK , nad ei pidanud v2gan6rgad olema , kardan kaotust , loodan v6itu . peaaasi , et hea m2ng .
Homme FCF Haapsalu : FC Levadia IV , nad on vist n6rgemad , peaks v6it tulema , aga kes teab mis juhtuda v6ib .
Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Se oli üks tobe näide lihtsalt , btw rääkige mängust kaAlgselt postitas FcKuRe.. Vaata postitustmis sa sellest velldorisest korrutad koguaeg keegi rääkis midagi veldorisest ja ta võitmisest we
Noninonii
Kommentaar
-
Kuressaare oli ikka juhtivamaks pooleksAlgselt postitas Lauri J Vaata postitustSe oli üks tobe näide lihtsalt , btw rääkige mängust ka
Kommentaar
-
Kossi tõmbamised mulle meeldivadAlgselt postitas Lauri J Vaata postitustNo jah , arvata oli ka , kalev vs ajax 4 juuni 17.00 fc Ajaxi staadion , loodame et saan mängida , jalg putsis , mingi välk välgatas eelmine mäng kossi mulle
Kommentaar
-
oli välk sinu arust mingi tugev we?Algselt postitas Lauri J Vaata postitustNo jah , arvata oli ka , kalev vs ajax 4 juuni 17.00 fc Ajaxi staadion , loodame et saan mängida , jalg putsis , mingi välk välgatas eelmine mäng kossi mulle
Kure suru,Kure pressi,ära karda ... dressi
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar