Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
FCF Tallinn II 7:0 FCF Haapsalu , põhikaitsjad olid puudu ja poolikud mängisid seal kaitse kohta , aga kodus on võimalik neid võita , kuid normaalne koosseis tuleb kohale , muidu järgmine mäng JK Dünamo , selle peab kindlalt võitma ning Keilaga ka .
arvad ?
Te ärge ropendage seal nii palju siis ehk mängite ka paremini , ainult mölisesite üksteisega
arvad ?
Te ärge ropendage seal nii palju siis ehk mängite ka paremini , ainult mölisesite üksteisega
kuule , tee peaks kõikidele ära tegema , kuna te elate tallinnas ja teil paremad võimalused , meil mingi 6 meest aint 1993 sündinud , ma ise ka 1994... te peaks meie põhile 7:0 ära tegema ja aastaid ei anna võrreldagi kui palju teie ja kui palju meie .
kuule , tee peaks kõikidele ära tegema , kuna te elate tallinnas ja teil paremad võimalused , meil mingi 6 meest aint 1993 sündinud , ma ise ka 1994... te peaks meie põhile 7:0 ära tegema ja aastaid ei anna võrreldagi kui palju teie ja kui palju meie .
Kõikidele ära tegema ? Kuule , mõtle ka mida sa kirjutad !
Muideks meil oli ka oma 4põhivenda puudu , mis nüüd saab ?
Milline eelis nendel tallinnlastel siis on? mis see sünniaasta siia puutub on Flora 2- e vennad süüdi et te mingeid tatte mängu panete.
FCF Tallinn II 7:0 FCF Haapsalu , põhikaitsjad olid puudu ja poolikud mängisid seal kaitse kohta , aga kodus on võimalik neid võita , kuid normaalne koosseis tuleb kohale , muidu järgmine mäng JK Dünamo , selle peab kindlalt võitma ning Keilaga ka .
7:0haapsalu mis teil siis juhtus???flora polnud nii tugev, ma arvasin et te võidate neid...
meil on ka umbes pool võistkonda 94 sündinud
keila on see aasta kõvasti tugevad kui eelmine aasta, nad võitsid isegi penaltit.
Kommentaar