Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B I / liiga II

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kde14 Vaata postitust
    jumala pohhui kes esi liigasse saab kagunii hakkate seal lutti räigelt saaama kas läänemaa või kelia saate realilt ja pärnult ja kuresaarelt ja jokerilt siuksed lutid et vähe pole
    teed veel äkki nalja?? jube labane oled , , ja mis siis kui saaks lutti , ?! me ise areneme ka sellega !, mängime tugevamatega , ning saame tunda rohkem kaotusvalu, ning vähemalt ei jääks peksupoisteks nagu on I liigas TJK vist, vaid esimese aastaga I liigas üritaks pürgida tabeli keskele 4-6,
    joker pole väga hull , jokkeriga oleme me võrdselt mänginud, kure on natukene tugevam , ainukesed kes on ülitugevad on ,
    pärnu ja real on tugevad esimeses, aga räägitakse et real ei mängi järgmisest aastast , ja pärnu vaprus I pidavat vb 90 vanuste alla mängima minema , ?! niivõrdkuivõrd , need on kõigest spekulatsioonid, teistele võistkondadele võib isegi kandadele astuda,

Kommentaar

Algselt postitas HenryR Vaata postitust
      Nukker on see , et niikui mäng lõpeb mingi 3 venda suitsud ees. :S
      keda sa silmas pead?

Kommentaar

jah see on tõesti nukker , mis teha mina ise nende hulgas ei ole nii , et mul on kama .

Kommentaar

meil suva meil läheb klubi nagu nii laiali vahet pole ja siis ma lähen sk 10 mängima kui jõgeval enam tiimi pole 3 jõgeva venda koos minuga tahetakse sk 10sse:meil suva kas saame edasi kõik lähevad peale 9 minema tartu või kuhugi tallinnaja noori pole meil ka piisavalt aga tahame läänemaale veel ära panna ja raplale

Kommentaar

Kui sul suva on siis ära hakka kohe teiste pihta mõtetusi rääkima , kas sa oledki see kurikkuulus nr 14 ( jõgeva) kes kõigile peksa lubab anda ?

Kommentaar

ma ka ei kuulu sinna hulka

Kommentaar

eiiiiiii irwsee kolm korda kõvem vend kui ma

Kommentaar

Algselt postitas kde14 Vaata postitust
                  eiiiiiii irwsee kolm korda kõvem vend kui ma
                  siis ära tule siia foorumisse plõksima,!

Kommentaar

Kuidas te neid kordi mõõdate ? ( sa ju ütlesid , et on kolm korda kõvem kui sina )

Kommentaar

Algselt postitas RaplaKala Vaata postitust
                      Kuidas te neid kordi mõõdate ? ( sa ju ütlesid , et on kolm korda kõvem kui sina )
                      jahm , väga õige tähele panek,!

Kommentaar

ma ei plõksi rahu

Kommentaar

rapla-dünamo 4:2
                          mängu ei kommentaari
                          sest venelasedd tolgused

Kommentaar

Olin seekord pealtvaataja ja mäng oli hirmus , kohtuniks jagas ka hästi kaarte meie meeskonnas 4 punast ja paar kollast , vastastel ka kaks või kolm punast ja paar kollast .

Kommentaar

Algselt postitas RaplaKala Vaata postitust
                              Olin seekord pealtvaataja ja mäng oli hirmus , kohtuniks jagas ka hästi kaarte meie meeskonnas 4 punast ja paar kollast , vastastel ka kaks või kolm punast ja paar kollast .
                              vd said ainult yhe punase:d

Kommentaar

kala järg,isele mängule peame kindlalt kohale minema kas või vähemuses sest mudu visatakse liigast välja

Kommentaar

Working...
                                X