fc kuressaareII on maailma parim v6istkond!! nad on 6 aasta p2rast maailma meistrid
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
D1 VI alagrupp
Collapse
X
-
Eesti Keele õpetaja on haige?Algselt postitas jalkameesFCKU Vaata postitustfc kuressaareII on maailma parim v6istkond nad om 6 aasta p2rast maailma meistrid
Kommentaar
-
ei pigem kirjutab kooli arvutis postitusiAlgselt postitas buub Vaata postitustEesti Keele õpetaja on haige?
seal ei ole arvutisse täpitähed määratud!!
ja selle peale ütles Evu:Algselt postitas Hogweedhomme on meil mäng kohilaga kell 1 teeme vähemalt 15-0 ärasigpicAlgselt postitas Evukui ei tee üle 15ne, siis sa oled koos oma meeskonnaga üks suur munn
Kommentaar
-
sa pead nüüd enda üle päris väga uhke olemaAlgselt postitas fcknr13 Vaata postitustma olengi see #13 ma lõin 13 väravat ka
mu kaksikvend ongi see SUPER väravaht
soomes lõin eelmine aasta palli 80km/h
nüüd on kindlasti kiirem
ainult ma ei saa oma vennale sisse sest ta on mu löökidega harjunud ja teab kuhu ma löönma lõin need nurgalöögid millest tuli sel hooajal need väravad

Kommentaar
-
See on küll kahtlane et 80km/hAlgselt postitas fcknr13 Vaata postitustma olengi see #13 ma lõin 13 väravat ka
mu kaksikvend ongi see SUPER väravaht
soomes lõin eelmine aasta palli 80km/h
nüüd on kindlasti kiirem
ainult ma ei saa oma vennale sisse sest ta on mu löökidega harjunud ja teab kuhu ma löönma lõin need nurgalöögid millest tuli sel hooajal need väravad

Kommentaar
-
ei ole ju , 2 aastat vanemad löövad 100 km/h ja rohkem .Algselt postitas horoskoop Vaata postitustSee on küll kahtlane et 80km/h
Kommentaar
-
ups , ma mõtlesin kure kasuksAlgselt postitas fcflorahaapsalu93 Vaata postitustfcf haapsalu ja kuressaare jääb 5:1
Kommentaar
-
mäng jäi 16või17-0Algselt postitas fcflorahaapsalu93 Vaata postitustups , ma mõtlesin kure kasuks
Kommentaar
-
oi oi nii suurelt wä siis saab kohila mingi 25kuni 30 pähe aga tegelt elama näemeAlgselt postitas tirrraaa Vaata postitustmäng jäi 16või17-0
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar