Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
jah, Kotkase treenerilt on küsitud nimed ja kõik, kes meil trennis käivad ja näitavad, et nad tahavad mängida, sinna nimekirja ka saavad
lihtne.
mis toimub Rakvere omadega, ma ei tea. mina hoolitsen eelkõige selle eest, et omad mängida saaks. samuti leian eliitliiga väljundi ka 1992 poistele ...
Eks seljataga vaikselt ära tehtud siis. Nüüd mõne tunni pärast lähme veel Tenerifele VJK-ga(4 flora põhimeest ka), keegi meist siiani ei tea midagi ja eks tagasitulles hakkame nõutult vaatama, kuidas meie eest m2ngitakse. Kurb.
Eks seljataga vaikselt ära tehtud siis. Nüüd mõne tunni pärast lähme veel Tenerifele VJK-ga(4 flora põhimeest ka), keegi meist siiani ei tea midagi ja eks tagasitulles hakkame nõutult vaatama, kuidas meie eest m2ngitakse. Kurb.
Kas sa oma treeneri käest oled infot küsinud? Ilmselt hakkate ka ise Eliidis mängima, kuid mängijaid napib ja seepärast tuleb ka lisajõude. Treenima hakkate ikka Rakveres Aivar Voodi juhtimisel. Kui A1-klassi mängite, siis seal ilmselt kohalike jõududega ja kodumängud Rakveres.
mõned poisid on ju viljandist ka kes hakkavad rakvere all eliitliigat mängiam (90-91)
Lelov treener ja poisid käivad tallinnas mängudel , vähamalt kuulnud olen.
Kotkas 93e all mõtled levadia 93e ? Ja kas need poisid peavad igamäng kiviõlli sõita, nn ''kodumängu'' mängima? Ja kes nõmme kalju all u17 mängib ? Ning Rakvere fc Flora?
Kommentaar