Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-17 JA U-19 Eliitliigade meistrivõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

siin on eilse U17 Viljandi Tulevik - Sillamäe Kalev mängu kõik 5 väravat + hunnik momente (pilt on mõistagi natuke udune, sest õues oli pime ja Viljandi kunstmurul pole korralikku valgustust ja mul korralikku kaamerat ja Etioopia lastel internetti jne).
    mulle meeldis avavärava puhul see poetic justice, mida me muidu ei elus ega jalgpallis palju ei kohta - Sillamäe väravavaht ehmatas kohtumise 20. minutil ebasportliku karjatusega Tuleviku ründajat, ent pidi kõigest minut hiljem järjekordse karjatusega seekord iseennast ehmatades karistuslöögi olukorras palli alt läbi joostes selle väravast välja korjama.

Kommentaar

Tulevik u17 - FC Ajax Lasnamäe U-17 8:1(0:1)

Teisel poolajal lasid Lasnamäe noored jala sirgu
      Olen see kes olen

Kommentaar

Liidrite vahel võiks uus finaalmäng olla. Pikk hooaeg niimoodi lõpetada

Kommentaar

Flora jäi ikkagi 4.kohale.
          Last edited by footy; 12.11.10, 19:54. Põhjus: täpsustus

Kommentaar

vaatab seda asja veel

Kommentaar

U-17 Eliitliiga turniiri võitis hoopis Tallinna FC Levadia (täiend. 16.11)

Seoses reglemendi rikkumisega muutusid tagantjärgi kahe mängu tulemused. Tartu võitis Legioni 2:- ja FC Ajax FC Flora I 1:-. Oluliselt muutus ka turniiritabel.

U-17 Eliitliiga võitis hoopis Tallinna FC Levadia TJK Legioni ees.

Kolmandaks tuli Viljandi JK Tulevik, järgnesid Tartu linnameeskond, Tallinna FC Flora I, JK Tallinna Kalev/Nõmme JK Kalju, Tallinna FC Flora II, Lasnamäe FC Ajax, Eesti U-15 koondis ja JK Sillamäe Kalev.

Kommentaar

Algselt postitas footy Vaata postitust
                U-17 Eliitliiga turniiri võitis hoopis Tallinna FC Levadia (täiend. 16.11)

Seoses reglemendi rikkumisega muutusid tagantjärgi kahe mängu tulemused. Tartu võitis Legioni 2:- ja FC Ajax FC Flora I 1:-. Oluliselt muutus ka turniiritabel.

U-17 Eliitliiga võitis hoopis Tallinna FC Levadia TJK Legioni ees.

Kolmandaks tuli Viljandi JK Tulevik, järgnesid Tartu linnameeskond, Tallinna FC Flora I, JK Tallinna Kalev/Nõmme JK Kalju, Tallinna FC Flora II, Lasnamäe FC Ajax, Eesti U-15 koondis ja JK Sillamäe Kalev.
                ahahahahahah
                Olen see kes olen

Kommentaar

kuidas leegion reglementi rikkus?

Kommentaar

Algselt postitas Erkkki Vaata postitust
                    kuidas leegion reglementi rikkus?
                    Roman Sirotkin mängis üle 120 minuti

Kommentaar

xaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxa

Kommentaar

Algselt postitas AllanJ. Vaata postitust
                        Roman Sirotkin mängis üle 120 minuti
                        Tegelt mängis Sirotkin 11.7 90 minutit Esiliigas ja ei tohtinud seega 13.7 Eliitliigat mängida. Selline see reglement juba on. Midagi pole teha.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                          Tegelt mängis Sirotkin 11.7 90 minutit Esiliigas ja ei tohtinud seega 13.7 Eliitliigat mängida. Selline see reglement juba on. Midagi pole teha.
                          Urmas, uuri veits tausta, äkki on U19 warrior ka millegagi patustanud .

Kommentaar

Tegelt hea, kui Eesti jalgpalli ümbritseb õiglus.
                            Läbi ausa mängu ja tugeva korra saavad kõik tugevamaks.

Kommentaar

Ma küll väga tugevamaks ei saand . Ei usu et keegi saaks väga tugevamaks kui langed pronksilt 5. kohale. xaxaxaxa

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
                                Urmas, uuri veits tausta, äkki on U19 warrior ka millegagi patustanud .
                                Pean vist selgitama, et mina neid disklaffe välja ei otsi, vahendan vaid infot nende olemasolust.

Kommentaar

Working...
                                X