tahaks ka teada jah, et kus otsast floras üleminuteid koguaeg mängiti ja lisaks salustele ei mängi flora I-s ka varvik, see mängija kes viljandil 80 min üle mängis on richard aland
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-17 JA U-19 Eliitliigade meistrivõistlused
Collapse
X
-
Algselt postitas Erkkki Vaata postitusttahaks ka teada jah, et kus otsast floras üleminuteid koguaeg mängiti ja lisaks salustele ei mängi flora I-s ka varvik, see mängija kes viljandil 80 min üle mängis on richard aland
Sellel nädalal, kui ta seda tegi, polnud eliitliiga mängugi.
Kommentaar
-
Algselt postitas jouu Vaata postitustSellel nädalal, kui ta seda tegi, polnud eliitliiga mängugi.
Kommentaar
-
Algselt postitas jouu Vaata postitustSellel nädalal, kui ta seda tegi, polnud eliitliiga mängugi.
Kommentaar
-
Algselt postitas riido Vaata postitustAga ta oleks pidand jätma vahele järgmise nädala kõik mängud. Aga ta siiski mängis järgmine nädal Eliitliiga mängu Tuleviku eest.
Vaata protokolli, Su jutu järgi pidanuks Aland mängima 26. oktoobril, aga tegelikult ei mänginud.
Ja tegelt vahet pole, pisikesed pohlakud on pronksil, ja see nii ka jääb
Kommentaar
-
Algselt postitas Lex2 Vaata postitust.
Vaata protokolli, Su jutu järgi pidanuks Aland mängima 26. oktoobril, aga tegelikult ei mänginud.
Ja tegelt vahet pole, pisikesed pohlakud on pronksil, ja see nii ka jääb
Kommentaar
-
Mu kommentaar oli pigem üldises plaanis. Mingi piirang on vägagi okei, olgu, ei suudetud see aasta täita seda, siis ei suudetud. Ise ei mänginud eliitliigat, ise ei pidanud sellepärast kannatama. Sa peaksid ju enam-vähem aimama, kes ma olen.
E: Tõsisematel teemadel rääkides, siis millal jõuab U-17 Eliitliiga ka Pärnusse, et talendikamad poisid saaksid rohkem tasavägiseid mänge?“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar