Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 esiliiga (2008)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

floraII-tammeka 0:2 (0:2)

Kommentaar

Haigelt pask mäng .

Kommentaar

Edgar, mitu sülepalli oli?:O Ja kuidas mängupilt oli? keegi punaseid sai seekord ?
        #20 FLORA!

Kommentaar

Mina eitea, ilma irooniata, siis neli tõrjet vast, täiesti käest ära andsime lõpus mängu, keegi ei liikund enam. Üleüldse oli täiesti masendav mängupilt. Punaseid ei olnud, kohtunikul ka ei olnud.

Kohtunik ise oli meist 1 aasta vanem käsipallur, kui õigesti mäletan, kes ütles, et tal on hetkel näpud täiesti põhjas, isegi münti polnud tal, teibitükiga tegi loosi.

Kommentaar

uskumatu, et just meie liigal on sellised kohtunikud.

Kommentaar

Need samad kohtunikud, kes vilistavad sul B2 , võivad vabalt vilistada ka meeste esiliigat. Nii, et sa ei saa öelda, et B2-e kohtunikud situvad, ütle otse välja , et Eestis on sitad kohtunikud ja oled kõvamees, aitäh.
              Algselt postitas Maekas
              Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

B2 esiliigas on osad kohtunikud juhtunud olema just need , kellel pole eriti kogemusi ja meeste esiliigat need küll ei vilista.Ütle otse välja, oled šmleidous.Aitäh

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
                  Mina eitea, ilma irooniata, siis neli tõrjet vast, täiesti käest ära andsime lõpus mängu, keegi ei liikund enam. Üleüldse oli täiesti masendav mängupilt. Punaseid ei olnud, kohtunikul ka ei olnud.

Kohtunik ise oli meist 1 aasta vanem käsipallur, kui õigesti mäletan, kes ütles, et tal on hetkel näpud täiesti põhjas, isegi münti polnud tal, teibitükiga tegi loosi.
                  Tal oli punane kaart olemas, mida ta oleks ka pidanud kasutama.Aga õnneks.
                  Küllaltki kahtlane kohtunik oli küll,kuid parem kui Tartus

Kommentaar

Mul juhtus ka üks kord, aga siiski , kohtunikuga inised sa alati ja kõik teevad vigu, nooo so what, ole plastil kõva ja asi liigub paremuse poole.
                    Algselt postitas Maekas
                    Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas Andre93 Vaata postitust
                      Tal oli punane kaart olemas, mida ta oleks ka pidanud kasutama.Aga õnneks.
                      Küllaltki kahtlane kohtunik oli küll,kuid parem kui Tartus
                      Kuna ta punast kasutama pidand oleks ? :O

Jabtw Roder, põnnil täiesti õigus, tosama poiss võib vabalt seista teise liiga piiril, vilistada 3-4 meesteliigat, tutvuste küsimus, võib ka esiliiga piirile pääseda, omastkäest tean seda, ise pean ennast suhteliselt talutavaks kohtunikuks .

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
                        Kuna ta punast kasutama pidand oleks ? :O

Jabtw Roder, põnnil täiesti õigus, tosama poiss võib vabalt seista teise liiga piiril, vilistada 3-4 meesteliigat, tutvuste küsimus, võib ka esiliiga piirile pääseda, omastkäest tean seda, ise pean ennast suhteliselt talutavaks kohtunikuks .
                        esimene poolaeg, siis kui te saite karistuslöögi. Millest tuli ka värav.
                        Puhtalt 1on1 olukorra takistas ära.

Kommentaar

Andre on hea kaitsja.

Kommentaar

Martin on hea poolkaitsja.

Kommentaar

Oskar on hea mängumees igal positsioonil
                              Algselt postitas Maekas

Kommentaar

Põnn on hea jutumees
                                #20 FLORA!

Kommentaar

Working...
                                X