fc kuressaare(93) vastase koalitsiooni patrioot LauriJ on tagasi!jehuu
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aastalõputurniir
Collapse
X
-
Algselt postitas maxx Vaata postitustD2 vanuse tegelik lõppjärjestus: I Operi JK II, II FC Flora I ja III FC Lootos Põlva
Jalkaliidu leht väidab et kolmas oli Jõhvi SK, aga nii ei olnud.
3.-4. koha mängus alistas FC Lootos - Jõhvi SK 3:0.
Kommentaar
-
hahaa
Algselt postitas ^H!ghRoad. Vaata postitustSul võib see 5+ olla aga vaevalt on viienda klassi õpilane kaheksandikust targem või mis?
ma käin 6klassis . ma arvan et ma sust ikka targem tahaks näha kuidas sa jalkat mängid ? ? mingi kuresaarel pole raha , et kuhugi võitslustelegi minna noh mingi valusad tondid olete . mingi me käime igal pool te mingi istute seal kuresaarel mingi väljakuidki pole mingid mõttetud kakased muru väljakud mingi poolkaldus ja mingi aukudega valus oske välja endale ? pls ole vait paremlol
Kommentaar
-
Algselt postitas FootYgod jr. Vaata postitustSa ei saanud vist point'le pihta.Me oleme 93 ja te 95 ja sa arvad ,et selles pole kahtlustki, et te võidate.Huvitav.
pointile ei saanud pihta hahaha mingi 93 keda see kottib me kottime teid ikka ära sooda me võidame vabalt ma arvan teil ei tule poissegi kokku olge kasvõi 90 ikkagi kottime ära ma arvanlol õpige mängima hahah lol
Kommentaar
-
Algselt postitas läusi Vaata postitustpointile ei saanud pihta hahaha mingi 93 keda see kottib me kottime teid ikka ära sooda me võidame vabalt ma arvan teil ei tule poissegi kokku olge kasvõi 90 ikkagi kottime ära ma arvanlol õpige mängima hahah lol
Jaa kui kõvatada tahad, siis ütle oma nimi kaa. Siis saame edaspidi jälgida sinu mänge, kuidas sa mänginud kaa oled, palju väravaid löönud jne, oleks isegi nõus huvi pärast vaatama tulema, kuigi selles kahtlen sügavalt... :P
Kommentaar
-
Algselt postitas läusi Vaata postitustma käin 6klassis . ma arvan et ma sust ikka targem tahaks näha kuidas sa jalkat mängid ? ? mingi kuresaarel pole raha , et kuhugi võitslustelegi minna noh mingi valusad tondid olete . mingi me käime igal pool te mingi istute seal kuresaarel mingi väljakuidki pole mingid mõttetud kakased muru väljakud mingi poolkaldus ja mingi aukudega valus oske välja endale ? pls ole vait paremlol
Kommentaar
-
Algselt postitas maxx Vaata postitustD2 vanuse tegelik lõppjärjestus: I Operi JK II, II FC Flora I ja III FC Lootos Põlva
Jalkaliidu leht väidab et kolmas oli Jõhvi SK, aga nii ei olnud.
3.-4. koha mängus alistas FC Lootos - Jõhvi SK 3:0.
Kommentaar
-
Algselt postitas siim990 Vaata postitustTäiesti mõttetu tegelane oled oma sõnavõttudega, usu sa ei tee ennast siin foorumis kõvemaks, tee parem väljakul tegusid, ja tee siis juba nii, et me sinust ka paari aasta pärast kuuleks midagi. Aga jutu järele tundub, et ega sa väljakul ka suurem asi pole, sest ükski normaalne mängija/inimene ei tule selliste sõnavõttudega lagedale. Jaa mis veel siia puutub, siis eesti keelega Sa ka just ei hiilga, ilmselt kõrgem matemaatika sinu jaoks. Ole parem tasa, ausalt, tõesti piir on käes.
Jaa kui kõvatada tahad, siis ütle oma nimi kaa. Siis saame edaspidi jälgida sinu mänge, kuidas sa mänginud kaa oled, palju väravaid löönud jne, oleks isegi nõus huvi pärast vaatama tulema, kuigi selles kahtlen sügavalt... :Pja ma arvan et sa kindlasti kuuled ja näed must selles osas olen ma kindel
Kommentaar
-
Algselt postitas läusi Vaata postitustno küll sa must kuuled ma lihsalt praegu sõber kutsus mölisema ja ma tulin veits
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar