Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aastalõputurniir

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

fc kuressaare(93) vastase koalitsiooni patrioot LauriJ on tagasi!jehuu
    player

Kommentaar

Algselt postitas maxx Vaata postitust
      D2 vanuse tegelik lõppjärjestus: I Operi JK II, II FC Flora I ja III FC Lootos Põlva
      Jalkaliidu leht väidab et kolmas oli Jõhvi SK, aga nii ei olnud.
      3.-4. koha mängus alistas FC Lootos - Jõhvi SK 3:0.
      Läks jah esialgu valesti

Kommentaar

hahaa

Algselt postitas ^H!ghRoad. Vaata postitust
        Sul võib see 5+ olla aga vaevalt on viienda klassi õpilane kaheksandikust targem või mis?

ma käin 6klassis . ma arvan et ma sust ikka targem tahaks näha kuidas sa jalkat mängid ? ? mingi kuresaarel pole raha , et kuhugi võitslustelegi minna noh mingi valusad tondid olete . mingi me käime igal pool te mingi istute seal kuresaarel mingi väljakuidki pole mingid mõttetud kakased muru väljakud mingi poolkaldus ja mingi aukudega valus oske välja endale ? pls ole vait parem lol

Kommentaar

Algselt postitas FootYgod jr. Vaata postitust
          Sa ei saanud vist point'le pihta.Me oleme 93 ja te 95 ja sa arvad ,et selles pole kahtlustki, et te võidate.Huvitav.

pointile ei saanud pihta hahaha mingi 93 keda see kottib me kottime teid ikka ära sooda me võidame vabalt ma arvan teil ei tule poissegi kokku olge kasvõi 90 ikkagi kottime ära ma arvan lol õpige mängima hahah lol

Kommentaar

Kõigel on piir ja sinu oma on kätte jõudnud.

Kommentaar

Algselt postitas läusi Vaata postitust
              pointile ei saanud pihta hahaha mingi 93 keda see kottib me kottime teid ikka ära sooda me võidame vabalt ma arvan teil ei tule poissegi kokku olge kasvõi 90 ikkagi kottime ära ma arvan lol õpige mängima hahah lol
              Täiesti mõttetu tegelane oled oma sõnavõttudega, usu sa ei tee ennast siin foorumis kõvemaks, tee parem väljakul tegusid, ja tee siis juba nii, et me sinust ka paari aasta pärast kuuleks midagi. Aga jutu järele tundub, et ega sa väljakul ka suurem asi pole, sest ükski normaalne mängija/inimene ei tule selliste sõnavõttudega lagedale. Jaa mis veel siia puutub, siis eesti keelega Sa ka just ei hiilga, ilmselt kõrgem matemaatika sinu jaoks. Ole parem tasa, ausalt, tõesti piir on käes.
              Jaa kui kõvatada tahad, siis ütle oma nimi kaa. Siis saame edaspidi jälgida sinu mänge, kuidas sa mänginud kaa oled, palju väravaid löönud jne, oleks isegi nõus huvi pärast vaatama tulema, kuigi selles kahtlen sügavalt... :P

Kommentaar

tegelikult pole minuarvates ilus raske vaimupuudega inimeste kallal nöökida! ka nemad tahavad elada ju...
                player

Kommentaar

ma käin 6klassis . ma arvan et ma sust ikka targem tahaks näha kuidas sa jalkat mängid ? ? mingi kuresaarel pole raha , et kuhugi võitslustelegi minna noh mingi valusad tondid olete . mingi me käime igal pool te mingi istute seal kuresaarel mingi väljakuidki pole mingid mõttetud kakased muru väljakud mingi poolkaldus ja mingi aukudega valus oske välja endale ? pls ole vait parem lol
                  Ma ei tea kuidas Tallinnas on, aga meil maksab mängija ise oma kulud, niiet turniirile sõit oleneb rohkem meist endist.

Kommentaar

Mis see on mingi pikapäevarühm siin või?
                    Palve modedele - palun lõpetage see iba ära siin. Muidu ma ei usu, et keegi millegi asjaliku lugemise ootuses seda teemat enam külastab...
                    Kõik, mis tundub raske, on tegelikult lihtne ja kõik, mis tundub võimatu, võtab lihtsalt natuke rohkem aega.

Kommentaar

Algselt postitas maxx Vaata postitust
                      D2 vanuse tegelik lõppjärjestus: I Operi JK II, II FC Flora I ja III FC Lootos Põlva
                      Jalkaliidu leht väidab et kolmas oli Jõhvi SK, aga nii ei olnud.
                      3.-4. koha mängus alistas FC Lootos - Jõhvi SK 3:0.
                      Pealehel võiks ka selle õigeks muuta.

Kommentaar

Läusi, ega sa juhuslikult Lauri Välja ei ole?

Kommentaar

Algselt postitas siim990 Vaata postitust
                          Täiesti mõttetu tegelane oled oma sõnavõttudega, usu sa ei tee ennast siin foorumis kõvemaks, tee parem väljakul tegusid, ja tee siis juba nii, et me sinust ka paari aasta pärast kuuleks midagi. Aga jutu järele tundub, et ega sa väljakul ka suurem asi pole, sest ükski normaalne mängija/inimene ei tule selliste sõnavõttudega lagedale. Jaa mis veel siia puutub, siis eesti keelega Sa ka just ei hiilga, ilmselt kõrgem matemaatika sinu jaoks. Ole parem tasa, ausalt, tõesti piir on käes.
                          Jaa kui kõvatada tahad, siis ütle oma nimi kaa. Siis saame edaspidi jälgida sinu mänge, kuidas sa mänginud kaa oled, palju väravaid löönud jne, oleks isegi nõus huvi pärast vaatama tulema, kuigi selles kahtlen sügavalt... :P
                          no küll sa must kuuled ma lihsalt praegu sõber kutsus mölisema ja ma tulin veits ja ma arvan et sa kindlasti kuuled ja näed must selles osas olen ma kindel

Kommentaar

Algselt postitas läusi
                            kes küsib ? ? tahaks kõige su nime teada siis ütlen kes on lauri välja niiet ütle oma nimi ja kust sa oled
                            oi buub. nüüd saad vist molli laurilt

Kommentaar

no küll sa must kuuled ma lihsalt praegu sõber kutsus mölisema ja ma tulin veits
                              pole sõnu.

Kommentaar

Algselt postitas pedro Vaata postitust
                                pole sõnu.
                                Kas sõber Johan Erik kutsus?

Kommentaar

Working...
                                X